Şimdi Ara

sence en iyi kinect oyunu hangisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
11.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oynadığınız en iyi kinect oyunu dediğiniz oyun hangisi?

• bence sport paketi en güzeli birde ultimate olursa tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: soufleur

bence sport paketi en güzeli birde ultimate olursa tadından yenmez
    sport paketi bencede çok iyi.onun diında dans oyunlar ve marvel avengers oyunuda eglenceli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

sport paketi bencede çok iyi.onun diında dans oyunlar ve marvel avengers oyunuda eglenceli.

Alıntıları Göster
    sport ultimate paketindeki golf süper ya :) 2 atışta başarıya ulaştığımda takla attım resmen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: besauro

sport ultimate paketindeki golf süper ya :) 2 atışta başarıya ulaştığımda takla attım resmen :)

Alıntıları Göster
    Kim ne derse desin dans oyunları mükemmel Kinect'de. Oyun edindiğiniz yerden ısrarla isteyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Kim ne derse desin dans oyunları mükemmel Kinect'de. Oyun edindiğiniz yerden ısrarla isteyiniz.

Alıntıları Göster
    birde becerebilsek :) en son ketty pery ile bişeyler yapmaya çalışırken hanım evliliğimizden soğudu yemin ederim :)
  • quote:

birde becerebilsek :) en son ketty pery ile bişeyler yapmaya çalışırken hanım evliliğimizden soğudu yemin ederim :)

Alıntıları Göster
    Yinede güzel oluyor girdiğimiz şekiller. (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yinede güzel oluyor girdiğimiz şekiller. (:

Alıntıları Göster
    çoklu olan var birde tam bir uyum içerisinde dans edebilirsen süper şeyler çıkabilir ama nerdeee tek dans etme cesaretini benim gösterdiğim bir ortamda mümkün değil tabi
  • quote:

çoklu olan var birde tam bir uyum içerisinde dans edebilirsen süper şeyler çıkabilir ama nerdeee tek dans etme cesaretini benim gösterdiğim bir ortamda mümkün değil tabi

Alıntıları Göster
    Just Dance 3 ve 4'de çoklu dans var ama denemedik çünkü ortam alanı müsait değil. Dance Central'da da varsa onda da güzeldir eminim.

Tek başıma dans kesiyor şimdilik. Arkadaşlarımda sırasıyla deniyor oyunları hepsi çok sevdi Kinect deneyimini. Canım çekti şuan varya. :)

• quote:

Just Dance 3 ve 4'de çoklu dans var ama denemedik çünkü ortam alanı müsait değil. Dance Central'da da varsa onda da güzeldir eminim.

Tek başıma dans kesiyor şimdilik. Arkadaşlarımda sırasıyla deniyor oyunları hepsi çok sevdi Kinect deneyimini. Canım çekti şuan varya. :)

Alıntıları Göster
    evet salonun büyük olmalı bazen koltuk takımlarına tekme atasım geliyor :) benimde golf ya da tenis oyanayasım var çünkü bendeki demo daha orjinalini alamadım fakirmiyim neyim :)

• quote:

evet salonun büyük olmalı bazen koltuk takımlarına tekme atasım geliyor :) benimde golf ya da tenis oyanayasım var çünkü bendeki demo daha orjinalini alamadım fakirmiyim neyim :)

Alıntıları Göster
    bence deneme bile evde bir kadın varsa o da sana tekme atabilir
  • quote:

bence deneme bile evde bir kadın varsa o da sana tekme atabilir

Alıntıları Göster
    Fruit Ninja Kinect en kaliteli oyunu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Fruit Ninja Kinect en kaliteli oyunu bence.

Alıntıları Göster
    onu bende merak ediyorum plastik kılıç almak lazım oynamadan önce daha moda girer insan, tenis oyarken dergiyi rulo yapıyorum mesela boş elle çok konsantre olamıyorum
  • quote:

onu bende merak ediyorum plastik kılıç almak lazım oynamadan önce daha moda girer insan, tenis oyarken dergiyi rulo yapıyorum mesela boş elle çok konsantre olamıyorum

Alıntıları Göster
    Değişik bir oynama şekli. :)

• quote:

Değişik bir oynama şekli. :)

Alıntıları Göster
    hahahaha tamda konunun üzerine süper gitti :))

• quote:

hahahaha tamda konunun üzerine süper gitti :))

Alıntıları Göster
    şu adamın yaptığını bir teknoloji markette test ürününün üzerinde yapacan çıkaracan cebinden bıçağı ürünü test ediyorum diyerek dalacan resmen hauahahahha
  • quote:

şu adamın yaptığını bir teknoloji markette test ürününün üzerinde yapacan çıkaracan cebinden bıçağı ürünü test ediyorum diyerek dalacan resmen hauahahahha

Alıntıları Göster
    Aman eksik kalsın yapması. Video yeterli bile geliyor. :)
  • quote:

Aman eksik kalsın yapması. Video yeterli bile geliyor. :)

Alıntıları Göster
    ürünün dayanıklılığı konusunda iyi reklam olmuş ama :) kavgaya girsen kırılmaz hesabı
  • quote:

ürünün dayanıklılığı konusunda iyi reklam olmuş ama :) kavgaya girsen kırılmaz hesabı

Alıntıları Göster
    Sağlam telefondur ama Windows Phone'un daha çok app ve oyuna ihtiyacı var.
  • quote:

Sağlam telefondur ama Windows Phone'un daha çok app ve oyuna ihtiyacı var.

Alıntıları Göster
    ios bu konuda tahtını kaptırmaz gibime geliyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.