Şimdi Ara

PC'DE Modern warfare 1 veya 2 gamepad ile oynanabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
13.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru gayet açık ve net bunu yapabilirmiyiz ? 1 ay sonra konsola geçiyorum şimdiden alıştırma yapmak daha zevkli olur :)

• Maalesef.Bir program vardı tuşları atayabiliyordun joystick'e işe yararmı bilmiyorum ama çalışsa bile auto-aim olmadığından canından bezersin konsol gibi asla olmaz.
  • Keşke çıksa zevkli olurdu farklı deneyim falan :) beklicez artık konsolun elimize ulaşmasını. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: G1

Maalesef.Bir program vardı tuşları atayabiliyordun joystick'e işe yararmı bilmiyorum ama çalışsa bile auto-aim olmadığından canından bezersin konsol gibi asla olmaz.

Örnek verecek olursam Xbox Live da fps oyun türünün bazılarında auto-aim yok multiplayer modunda.Kimsede canından bezmiyor çok rahat bir şekilde oynuyoruz hemde hs atarak
  • Konsoldada zevkli ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİNEQ

Örnek verecek olursam Xbox Live da fps oyun türünün bazılarında auto-aim yok multiplayer modunda.Kimsede canından bezmiyor çok rahat bir şekilde oynuyoruz hemde hs atarak

Auto aim olsa ne zevki olcak zaten :)

quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Konsoldada zevkli ya

tabi ya uzanıp fps atmak kadar güzel bir şey varmı pc başında kamburumuz çıktı

• Xpadder yazılımı ile çok rahat bir şekilde ayarlarını yapabilirsin.

Program özellikle bunun için yazılmış joystik lerin birini mouse diğerini de wasd olarak ayarlıyoabiliyorsun.

Gamepad in bütün tuşlarını ayrı ayrı ayarlayabilirsin. Ben şu an kullanıyorum özellikle NFS shift in menüsünde gamepad ile gezinebilmek için mükemmel.

Mouse yerine bile kullanıyorum bazen gamepad i.

Aynı PS3 ü uzaktan sadece bir gamepad ile kontrol eder gibi bilgisayarımı kontrol edebiliyorum.

Gamepad i pc de yazı yazmak hariç eksiksiz(Film izlemek, müzik dinlemek, internet gezintisi, FPS oyun oynamak) kullanabildiğim tuş kombinasyonlarım şunlar

PC'DE Modern warfare 1 veya 2 gamepad ile oynanabilir mi ?

• @Emre Candemir
    Mükemmel bir programa benziyor hemen indirip deniyorum..
  • Multiplayer'ı hız gerektiten bir oyunu game pad ile oynama eziyetine katlanmazdım doğrusu.
  • Pinnacle Game Profiler var tavsiye ederim bende merakımdan MW2 denedim oluyor.Hemde Z-X falan her şeyin her yönünün sensivity si ayarlanabiliyor. Multiplayer da hiç denedim normal oyun kurup gezmiştim.Multiplayer'da klavye+mouse la oynayanlar vurulmaz heralde.

Bence PC de Araba Yarışı + Futbol + Dövüş ve Uçaklı oyunlar hariç oyunlar kolla oynanmaz.Hatta araba yarışlarını direksiyonla oynaması daha çok zevk veriyor bana.FPS zaten kesinlikle klavye+mouse.

Ya da ben hardcore oynamayı sevdiğim için bana öyle geliyordur

Ama PS3 de XBOX da falan herkeste aynı olduğu için eşit olur heralde bilemem o zaman oynanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 9 Ekim 2010; 14:53:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

Pinnacle Game Profiler var tavsiye ederim bende merakımdan MW2 denedim oluyor.Hemde Z-X falan her şeyin her yönünün sensivity si ayarlanabiliyor. Multiplayer da hiç denedim normal oyun kurup gezmiştim.Multiplayer'da klavye+mouse la oynayanlar vurulmaz heralde.

Bence PC de Araba Yarışı + Futbol + Dövüş ve Uçaklı oyunlar hariç oyunlar kolla oynanmaz.Hatta araba yarışlarını direksiyonla oynaması daha çok zevk veriyor bana.FPS zaten kesinlikle klavye+mouse.

Ya da ben hardcore oynamayı sevdiğim için bana öyle geliyordur

Ama PS3 de XBOX da falan herkeste aynı olduğu için eşit olur heralde bilemem o zaman oynanır

+1

• FPS oyununu gamepadde oynamak isteyen ilk insansın,tebrikler
  • Arkadaşlar konuyu biraz düzgün okuyun;

Bir süre sonra konsola geçileceği için sadece pratik olsun diye denemek için sormuş arkadaş. Yoksa Fare+Klavyenin karşısına tabi ki oyu kolu ile çıkılamaz.
  • @MoNZaREs
    Konsolda mecburum :)

@Burakc-
    Klavye + Fare zaten ilk tercihimdir :)

@Talaria
    İlk olmak güzeldir :)

@Emre Candemir
    Açıklama için teşekkürler :)
  • Benim hatamdı tam okumadan cevap vermişim.
  • konsola geçiyorum demişsin.hangi konsol ? yanlış bilmiyorsam ps3'e klavye+mouse bağlanabiliyor.. FPS klavye mouse ikilisiyle zevki çıkar
  • @MoNZaREs
    Önemli değil dalgınlık :)

@talaria
    evet ps3'e takılıyor ama pc'den çıkarıp ps3'e falan takmakla uğraşamıcam çünkü pc'dede çok işime yarıyor.Ayrıca yatağın içine girip gamepad ile fps oynamanın keyfide farklı olur hani :D öğrenmek lazım :)
  • Ben joypad ile daha çok zevk alıyorum maus çok sıkıyor beni ama herkesin kendi zevki herkes istediği yerde oynasın
  • Merhaba, Windows-10 Home (64-bit) benim pc. Yeni bir gamepad aldım 55TL.(Frisby FGP-225U), driveri içinden çıkıyor, kuruyorsun. Youtube'da
    THE KETHAN GAMEZyoutube
    PLAY ALL PC GAMES WITH CHEAPEST USB GAMEPAD | SETTING FILE LINK
    https://www.youtube.com/watch?v=7avJqKJfUSU&feature=youtu.be
    videoyu izle. "PLAY ALL PC GAMES WITH CHEAPEST USB GAMEPAD | SETTING FILE LINK". Ana dili hintçe ama sabırlı ol ekrandan adamın ne yaptığı anlaşılıyor.
    Buradaki videonun altında bir .rar dosya var onu indiriyorsun sadece, dosya adı GamePad Settings.rar Bunun içinden çıkan 4 adet dosyayı hangi oyunu oynayacaksan onun bulunduğu klasörün içine yapıştırıyorsun. Bu kadar.
    Ayrıca steam'de açtığın oyunun kendi ayarları içinde de Setings-->Gamepad Enabled yap. Yani oyunun ayarlarından Gamepad'i de aktif yap. Hepsi bu kadar, şuan Call of Duty Black Ops-2 oynuyorum ucuz gamepadim ile. Tek sıkıntı nişan almak çok zor onun dışında herşey harika akıyor. Hassasiyet ayarlarından onu da yakında çözerim inşallah.
    THE KETHAN GAMEZyoutube
    PLAY ALL PC GAMES WITH CHEAPEST USB GAMEPAD | SETTING FILE LINK
    https://www.youtube.com/watch?v=7avJqKJfUSU&feature=youtu.be

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.