OLED sürümü için aksesuar?
Selam arkadaşlar, OLED aldım birkaç gündür elimde. Fakat netten aksesuar araştırdığımda hepsinde sadece Steam Deck yazıyor. Uyumlu olur mu yoksa tek çarem aliexpress mi? Koruyucu cam bile bulabilsem bir süre idare ederim.
Klima açıkken düşük devirde gaz kesme
Beyler Albea 2009 (1.4, 8 valf) 1 yıldır bende. Son 2 aydır bu problem var. Özellikle klima açıkken ve gazdayken sadece boşta, ve 2 bin devire kadar gaz kesiyor. Onun üstünde sıkıntı yok. Kime göstersem sallıyor bir şey. Şu ana kadar her denileni değiştirmedim de, bir egzoz deniyordu onu değiştirdim. O da çürüktü zaten, ama probleme etkisi olmadı. Şimdi kelebek diyen var, buji diyen var, komple ön takım diyen var , lpg filtresi diyen var. Ben de çok anlamıyorum. Forumda rölanti motoru diyen de gördüm. Başına benzer bişey gelip çözmüş olan var mı?
JBL T500 kullanan varsa bir sorum var
Arkadaşlar bu kulaklık ne kadar genişliyor? VR gözlüğüm için alsam mı acaba dedim ama gözlüğün üstüne sığar mı emin olamadım. Kullanıyorum diyen bir kişi gördüm sadece.
Bu bağlantı değerleri sizce nasıl?
Merhaba arkadaşlar, bu değerleri araştırdım ama kafam karıştı. Az önce yeni bağlandı internet ve 17.50-22.80 mbit arası veriyor ortalama 18-19 mbit olarak. Sizce değerler iyi mi? Bu dedikleri kutu da bana 20-30 mt ötedeymiş. Ama sanki son hıza ulaşması gerekiyormuş da gidemiyormuş gibi görünüyor ona rağmen.
Yeni uçuşlarda el bagajı hâlâ geçerli mi?
|
İngilizce ÖABT çalışan var mı?
|
Kredi kartından iznim olmadan para çekilmiş
|
GTA 5 Ana görevler 65/69?
|
Dying Light (Pact with rais XP alamama?)
|
|
Meslek: Öğretmen
Every great victory comes with great sacrifice... // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F // Steam acc. |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.287
İkinci El Bölümü Mesajları: 114
Konularının görüntülenme sayısı: 82.589 (Bu ay: 960)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.749 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic