Şimdi Ara

Kredi kartından iznim olmadan para çekilmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, bunu bugün farkettim.Cepteteb'den baktım ve hayatımda hiç girmediğim iki siteden 24 Mart ve 31 Mart günü toplamdaa 80 Dolar para çekilmiş.

Sitelerin adı sitedue.com ve ratebil.com

Ben bu sitelerin adını ilk defa gördüm ve girdiğimde hiçbir şey anlamadım ne için para çekilmiş ve nasıl çekmişler.Şimdi ben bunu nasıl tersine çeviricem? Ne yapabilirim?

Edit : Ve Mart ayı içinde alışveriş yaptığım siteler klasik Steam cüzdan ödemeleri, ve Steam için cüzdan kodu satan onaylı bir bayii sitesi.Bunların dışında bir alışverişim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 5 Nisan 2017; 4:30:10 >

• Banka ile görüşüp paralara bloke koydurup geri alabilirsiniz ve kartınızı iptal ettirip yenisini talep edin. İzniniz olmadan çekilen tutarları banka iade ediyor
  • Olamaz olamaz kesinlikle olamaz !!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meyeze

Banka ile görüşüp paralara bloke koydurup geri alabilirsiniz ve kartınızı iptal ettirip yenisini talep edin. İzniniz olmadan çekilen tutarları banka iade ediyor

Sabah sabah hayretler içerisindeyim kardeşim vallahi.Aradım bankayı aynı şekilde bilgi verdi hanımefendi.Bloke koyulup iptal edildi kart şu anda onayladım.Bankaya gidip harcama itiraz formu dolduracakmışım.Yarın gidip yapıcam bunu.Gelişmeleri ben konuya bildiricem arkadaşlar.Aynısı başına gelen olursa neler yapılacağı konusunda rehber olur.

O sitelere de girip tekrar baktım, online chat falan varmış ama bulaşmadım hiç.Hırsızların nesiyle konuşacan zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Orijinalden alıntı: Meyeze

Banka ile görüşüp paralara bloke koydurup geri alabilirsiniz ve kartınızı iptal ettirip yenisini talep edin. İzniniz olmadan çekilen tutarları banka iade ediyor

Sabah sabah hayretler içerisindeyim kardeşim vallahi.Aradım bankayı aynı şekilde bilgi verdi hanımefendi.Bloke koyulup iptal edildi kart şu anda onayladım.Bankaya gidip harcama itiraz formu dolduracakmışım.Yarın gidip yapıcam bunu.Gelişmeleri ben konuya bildiricem arkadaşlar.Aynısı başına gelen olursa neler yapılacağı konusunda rehber olur.

O sitelere de girip tekrar baktım, online chat falan varmış ama bulaşmadım hiç.Hırsızların nesiyle konuşacan zaten.

Para yeni kartınıza geldiğinde çoktan tanımlı olmuş olur zaten. Bu aşamada sadece forumu doldurmanız yeterli. Paranızı rahatlıkla alırsınız

• Hocam şubeye gidip harcama itirazı dilekçesi yazın ve formu doldurun. 15 20 gün içinde paranız iade edilir. Benim kartımdan 110 dolar civarı çekildi itiraz ettim bilgim dışında çekilmiş diye hallettiler. Büyük ihtimal girdiğiniz bilgisayardan kaynaklı bir şey kart bilgileriniz ellerine geçmiş. O kredi kartını da kapatın yenisini çıkarın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.