Şimdi Ara

banka da birinin hesabına para yatırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
30.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi ben birinin hesabına para yatırmak istiorum..yaşım 18 den küçük ve dogal oalrak bankada hesabım yok.gidip hesap numarasını ismini fln versem parayı yatırırlar mı yoksa sorun cıkar mı..banka,, garanti bankası...netten iddaa oynicamda bilyoner in yadea betsson un hesabına yatırcam..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başkasının Hesabına Banka Şubesinden Para Yatırma

Eğer başkasının banka hesabına para yatırmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Banka şubesine gidin: Para yatırmak istediğiniz bankanın bir şubesine gidin.
    • Müşteri hizmetlerine başvurun: Şubeye girdikten sonra müşteri hizmetlerine giderek başkasının hesabına para yatırmak istediğinizi belirtin.
    • Gerekli bilgileri verin: Müşteri hizmetleri görevlisi sizden aşağıdaki bilgileri isteyecektir:
      • Kendi kimlik belgeniz (kimlik kartı veya pasaport)
      • Hesap sahibinin adı soyadı
      • Hesap numarası
      • Yatırmak istediğiniz tutar
    • Para yatırma işlemini gerçekleştirin: Gerekli bilgileri verdikten sonra, kasiyere giderek para yatırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
    • Makbuzu alın: Para yatırma işlemi tamamlandıktan sonra, bir makbuz aldığınızdan emin olun. Bu makbuz, işlemin kanıtı olarak saklanabilir.

Başkasının Hesabına Para Yatırmak İçin Gerekenler:

• Kendi kimlik belgeniz
    • Hesap sahibinin adı soyadı
    • Hesap numarası
    • Yatırmak istediğiniz tutar
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sorun çıkabilir. hesap açtırman ii olur.normal bi hesaba para aktarırken 2 sene önce iş bankasında sorun çıkarmışlardı..
  • hayır sorun çıkmaz, o kişinin hesap cüzdanıyla gidersen sorunsuz bir şekilde para yatırırsın...
  • sorun çıkmaz havalede ama senin o bankadan hesabın yoksa baya komisyon alıyolar.
  • Sorun Çıkartırlar..!
  • yasin 18den kucuk oldugu için kazandigin parayi alirken zorlanirsin. hatta alamazsin. o yuzden 18den yasindan buyuk birinin adina hesap acilmasi lazim.ve internet sitesindeki hesap bilgileriyle bu banka hesabindaki bilgilerinde ayni olmasi lazim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: faati2222

yasin 18den kucuk oldugu için kazandigin parayi alirken zorlanirsin. hatta alamazsin. o yuzden 18den yasindan buyuk birinin adina hesap acilmasi lazim.ve internet sitesindeki hesap bilgileriyle bu banka hesabindaki bilgilerinde ayni olmasi lazim.

parayı adam almayacak ki. sadece onun banka hesabına para yatırabilir miyim diyo...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • parayı bilyoner ya da betsson şirketine yatıracağı için sadece açıklama kısmına şirketin
    belirittiğini yazması(örneğin üye no) yeterli

eğer söyledikleri şubeye yatırırsan havale ücreti de almazlar
    ayrıca başkasının hesaba para yatırmanda 18 yaş sınırı yok bildiğim
  • Sorun çıkarmazla ama baya komisyon alırlar. meblaya göre tabikide. çünkü ben gidip istediğim zaman istediğim adamın hesabına istediğim isim ile para yatıra biliyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunders

quote:

Orjinalden alıntı: faati2222

yasin 18den kucuk oldugu için kazandigin parayi alirken zorlanirsin. hatta alamazsin. o yuzden 18den yasindan buyuk birinin adina hesap acilmasi lazim.ve internet sitesindeki hesap bilgileriyle bu banka hesabindaki bilgilerinde ayni olmasi lazim.

parayı adam almayacak ki. sadece onun banka hesabına para yatırabilir miyim diyo...

evet tabii yatırabilirsin. bankalara para yatirirken bir sorun olmaz.
    ben yetirmaktan sonraki asamayi yazdim. yani sen parayi yatirip oynayip
    kazandiginda , kazandiign parayi alirken zorlanirsin onu demek istedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.