Şimdi Ara

Nurofen ve Alkol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
69.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öğlen 1'de nurofen içtim boğazım ağrıyodu ama akşam 9 gibi doğum gününe gidicem dolayısıyla alkol alicam bi sıkıntı olur mu sizce ilacından üzerinden 8 saat geçmiş oluyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nurofen ve Alkol

Nurofen, yaygın olarak kullanılan bir ağrı kesici ve ateş düşürücü ilaçtır. Aynı zamanda ibuprofen adlı aktif maddeyi içerir. Alkol tüketirken Nurofen almak güvenli değildir ve ciddi yan etkilere yol açabilir.

Nurofen Alkol ile Alınır mı?

Hayır, Nurofen ile alkol alınmamalıdır. İbuprofen ve alkol birlikte alındığında karaciğer hasarı, mide kanaması ve ülser gibi ciddi yan etkilere neden olabilir.

Nurofen İçtikten Kaç Saat Sonra Alkol Alınabilir?

Nurofen içtikten sonra alkol almak için en az 8 saat beklemelisiniz. Bu süre, vücudunuzun ilacın çoğunu metabolize etmesi için yeterlidir.

Nurofen Alkolle Kullanımı

Nurofen alkolle birlikte kullanılmamalıdır. İkisi birlikte alındığında, yan etkiler şiddetlenebilir ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Nurofen Alkolle İçilir Mi?

Hayır, Nurofen alkolle içilmemelidir. Alkol, Nurofen'in etkisini artırarak mide kanaması ve ülser riskini yükseltebilir.

Nurofen'i alırken alkol tüketiminden kaçınmak önemlidir. Ağrı veya ateş için Nurofen kullanmanız gerekiyorsa, alkol almayı bırakmalı veya en az 8 saat beklemelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • olmaz
  • olmaz
  • yaş kaç yaş
  • Yaş 23

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosa nurofen icme hic bir yarari yok bogaz antiseptigi kafi

• quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

Bosa nurofen icme hic bir yarari yok bogaz antiseptigi kafi

Valla kronik sünizit hastasiyim o yuzden agir gecirmiyorum hastaligi genelde bas agrisi ve bogaz agrisi oluyo nurofen aliyorum baslangicta 1 gune belirtiler kayboluyor bilmiyorum senin dedigini deniyim bi kere :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrider -- 6 Haziran 2012; 20:31:32 >
  • Ne yaptın be hocam. Öldürmez korkma :) Git iç yarasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrider

quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

Bosa nurofen icme hic bir yarari yok bogaz antiseptigi kafi

Valla kronik sünizit hastasiyim o yuzden agir gecirmiyorum hastaligi genelde bas agrisi ve bogaz agrisi oluyo nurofen aliyorum baslangicta 1 gune belirtiler kayboluyor bilmiyorum senin dedigini deniyim bi kere :))

dayı ben de senede 10-15 kere hastalanırım hep antibiyotik alırdım hep tolere ettim 1000 mg bile kesmez oldu ben de bıraktım geçmezse geçmesin dedim 3-5 günde geçen hastalık 10 günde kendiliğinden geçti genç yasta karaciğer böbrek çökertmeyin onlar bize lazım

• Zararı olmaz faydası olur o zaman
  • Bizim köyün mıhtarı böyle gitti
  • Up.Arkadaşlar öksürük şurubu kullanıyorum hastayım şuan ama akşam arkadaşlarla birşeyler içicez sorun olurmu diye merak ediyorum ?Şurubu 2 de içicem akşam 8.30 gibi arkadaşlarla olacam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.