Şimdi Ara

Sigara ve Halsizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 2 aydır içiyorum, başlarda çok güzeldi günde 3-4 tane içiyodum. Bi ara 2 günde 1 paket bitmeye başladı çok keyif veriyodu şu an tek dal bile baş dönmesi, halsizlik yapıyor ve keyif vermiyor eskisi kadar. Normal mi bu ?

• Ne içiyosun camel soft öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Ne içiyosun camel soft öneririm

Onu da içtim başlarda iyiydi halsizlik yapıyor şimdi. Winston light da aynı şekilde. Marlboro touch bi tık daha iyi ama onda da oluyor
  • Marlboro touch aqua mentolluye gec bi sure. Bana da olmustu halsizlik vs. Bi sure sonra mentollu daha hafif ve iyi geliyo. Tabi birakabilirsen birakmayi dene de olmazsa bu tavsiye :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRSOF

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Ne içiyosun camel soft öneririm

Onu da içtim başlarda iyiydi halsizlik yapıyor şimdi. Winston light da aynı şekilde. Marlboro touch bi tık daha iyi ama onda da oluyor

Bırak hocam sigarayı o zaman

• Bırak o zaman vücut istemiyor demek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: berkwinchester

Marlboro touch aqua mentolluye gec bi sure. Bana da olmustu halsizlik vs. Bi sure sonra mentollu daha hafif ve iyi geliyo. Tabi birakabilirsen birakmayi dene de olmazsa bu tavsiye :D

hocam bırakmak istemiyorum açıkçası, bu halsizlikler geçici mi onu merak ediyorum. sonuçta 2 aydır kullanıyorum. Çok hafif sigara da hiç kesmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 6 Haziran 2017; 16:2:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Bırak o zaman vücut istemiyor demek ki

alışır mı acaba
  • up
  • Oruç tutuyor musunuz? İftar sonrası içtiğim ilk sıgara aşırı halsizlik yapar bende. Sonra geçiyor tabi.
  • Biraksana hocam ne derdin var icme iste

• spor yeşillik olayına girmen lazım. bünyen zayıf ondan oluyo.

bende bikere nargile kafeye gittim. içersi bi duman altı bi duman altı, göz gözü görmüyo o biçim. herkez bi taraftan duman salıyo aslında nargile almaya gerek yok ortamı koklasan yeter. geldi garson neli olsun dedi, elmalı olsun dedim.

çekiyom çekiyom olmuyo. sonra öğrendim taktiği, herkezden çok çekicem yarışına girdim. bi çekiyom bi üflüyom yok oluyom o derece. 10-15 dakika çektim öyle sonra başım döner gibi oldu kötüleştim, temiz hava alıyım diye ayağa bi kaltım sallandım düşüyodum.
  • Geçen sene orucu sigarayla acardim. Tam 1 yil oldu birakali ama icilirdi şimdi be

• Sİgarayı bıraktığınızdan bu yana fark var mı ? Daha iyimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ennusa44

Sİgarayı bıraktığınızdan bu yana fark var mı ? Daha iyimi

Parasal açıdan yararlı bedensel olarak ta yararlı bırak gitsin

• Zamanında ben de cok içtim. Kahvaltı yerine sigarayla başlardım güne. Ancak bırakılması gereken zararlı bir alışkanlık. Herşeyi tadında bırakmak gerek. Demokrasi ile gelip demokrasi ile gitmeyenler gibi, sigaraya keyif ile başlanır ancak keyifle bırakılmaz, bırakmak için özel efor sarfetmelisin.

• ennusa44 kullanıcısına yanıt
    yoo keşke bırakmasam içince iyi hissediyodum şimdi nötr

• Ne var zıkkımda anlamıyorum.İçmeyin şu lanet olasıca şeyi.Bunu üretene de satana da...

Hem cebine hem de sağlığına yazık.İçme Allah aşkına.Bir insan kendi kendini nasıl yavaştan öldürür anlamıyorum.
  • berkwinchester kullanıcısına yanıt
    O ne ya öyle kız sigarası

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Aynen baya hafif kaliyo da oksururken, hastayken , halsizken veya mide bulantisi olunca normal sigaralar icilmiyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.