Şimdi Ara

Sigara ve Halsizlik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pokajy

spor yeşillik olayına girmen lazım. bünyen zayıf ondan oluyo.

bende bikere nargile kafeye gittim. içersi bi duman altı bi duman altı, göz gözü görmüyo o biçim. herkez bi taraftan duman salıyo aslında nargile almaya gerek yok ortamı koklasan yeter. geldi garson neli olsun dedi, elmalı olsun dedim.

çekiyom çekiyom olmuyo. sonra öğrendim taktiği, herkezden çok çekicem yarışına girdim. bi çekiyom bi üflüyom yok oluyom o derece. 10-15 dakika çektim öyle sonra başım döner gibi oldu kötüleştim, temiz hava alıyım diye ayağa bi kaltım sallandım düşüyodum.

Yıllarca basketbol oynadım, son zamanlarda ağırlık çalışmaktan başka spor yok. Bu konuyu açtıktan sonra içtiğim sigaralar da hiç halsizlik yapmadı ayrıca, başka bi şey var sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zayıf mısın? Bende de var halsizlik zayıflığıma veriyorum sen de mi öylesin acaba merak ettim.

• kardeşim yol yakınken bırak daha 2 olmuş, 3-4 sene sonra pişmanlıklar içinde sürünürsün benim gibi. param yetmiyor sarma sigara alıp sarıyorum bir süre sen de bu duruma düşeceksin. Ciğerleri saymıyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

Zayıf mısın? Bende de var halsizlik zayıflığıma veriyorum sen de mi öylesin acaba merak ettim.

Değilim hocam, geçti halsizlik şu günler daha iyi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.