Yaklaşık İki aydır bitmek bilmeyen bir yorgunsuzluk, üşengeçlik, uykumu aldığım halde uykusuzluk hiç bir şey yapmama isteği hakim bende, havalarında ısınması ile geçer diye düşünüyorum ama geçmiyor bir türlü vitamin kullanıyorum, benim gibi olan var mı? Stresli günler yaşadım iş ortamına ona bağlıyorum normal de çok canlı enerjik biri iken şuan hayat resmen bana işkence oldu. |
Sürekli Halsizlik, Yorgunluk, Uykusuzluk

-
-
Majör depresyon hayatın bitmiş geçmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jodorowsky -- 26 Nisan 2022; 11:29:1 > -
ben de öyleyim ş u sıralar. mevsim geçişine bağlayabilirsin özelde ne yaşadığını bilemem ama yaşadığın sorun, sıkıntılı insanlar veya sıkıntılı bir ilişkin varsa o da yıpratır, enerjin düşer. hangi vitamini kullanıyorsun ? işe yarıyor mu ? yarıyorsa ben de kullanayım. ama düzenli bir süre kullanmak gerek onu galiba.
-
Komşu, geçiyor meraklanma. Atak dönemi oluyor.
2013 de çok ağır bir atak geçirdim. Aylar sürdü yalan yok. Merdiven bile çıkamıyordum. Öldüm bittim dedim. Doktora gittik kan testi ultrason eko vs zımba gibiyiz. Tamam dedim bu iş stresle alakalı.
Zamanla kendisi geçti. Doktora(psikiyatriye) gitmen gerek bence.
Ben gitmedim , sürekli yüzmeye gittim. Kendime farklı hedefler koydum.
Örneğin 15 metre havuzda 20 tur atmak gibi
Bu ay 10 kitap bitirmek gibi vs...
Türet bir şeyler. Rahat olmalısın bu ataklar bir kez dadandı mı bırakmayabiliyor.
-
şekerin gramını dahi içeren herşeyi kes. içinde şeker ve türevi varsa işim olmaz de. dünyada yenecek şey mi bitti şeker yiyorum de. çayı kahveyi dahi şekersiz iç. bunun harici herşey serbest.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şeker ile alakasını anlayamadım ama çok şeker tüketen birisi değilim.
-
Her depresyona giren insan böyle düşünürse, çözüm gerekiyor bana, ah lar vah lar bana göre değil.
-
Mevsim geçişine bağlayamam benimkini, 2 aydır mevcut çünkü ; bir arkadaşlığım ilişkiye dönmeden bitti ben öyle istedim bu beni etkilemedi yoğun bir işim stresli bir ortamım vardı buna bağlıyorum. İlacı doktorum yazmıştı adını hatırlayamadım ama değerlerim düşük olduğu için vermişti.
-
Benimki senin yaşadığın gibi bir şey değil;
Canım istediği taktirde ful enerjiyim her şeyi yaparım , merdiven çıkarken , sevdiğim işleri yaparken sorun yok ama böyle zaman zaman sabah yataktan kalkmak istemiyorum uyumak istiyorum üşengeçlik hakim oluyor bana normalde yerimde duramayan ful enerji hareketli canlı biriyim kendime yaşam alanı yapmak lazım, gezmek , kitap okumak , sevdiğim alanlara yönelmem lazım . Hayattan zevk almam lazım
-
Hassss ben de aynı durumdayım. Son birkaç haftadır daha da ağırlaştı. Yataktan çıkmak dahi istemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam %80 vitamin değerleri ile alakalı bir durum gibi
Hocam beslenmende değişiklikler yapabilir misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde öyle ama ben çok enerjik bir insanken bu durum beni üzdü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X