Şimdi Ara

Spotify playlist indirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
29.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler direkt çalma listesi indirmek istiyorum ne kadar arasam da bulamadım yardımcı olacak var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Spotify Listelerini İndirme: Kolay Adımlar

Spotify, müzik akışı dünyasında popüler bir platformdur ve kullanıcıların milyonlarca şarkı ve podcast'e erişmesine olanak tanır. Ancak internet bağlantısı olmadan en sevdiğin müzikleri dinlemek istiyorsan çalma listelerini indirmen gerekir. İşte Spotify listelerini indirmenin basit adımları:

• Spotify Premium hesabın olduğundan emin ol: Çalma listelerini indirme özelliği yalnızca Premium kullanıcılara sunulmaktadır.
    • İndirmek istediğin çalma listesini seç: Uygulamada veya web sitesinde çalma listesini bul ve aç.
    • İndirme düğmesini tıkla: Çalma listesinde "İndir" düğmesini göreceksin. Üzerine tıkla.
    • İndirmenin tamamlanmasını bekle: İndirme süresi internet bağlantı hızına ve çalma listesinin boyutuna bağlı olarak değişebilir.
    • İndirilen çalma listesine eriş: İndirilen çalma listelerine uygulamada "İndirilenler" sekmesinden ulaşabilirsin.

Spotify çalma listelerini indirmek için kullanabileceğin başka seçenekler de mevcuttur:

• Spotify Playlist İndiricisi: Üçüncü taraf bir uygulama olan Spotify Playlist İndiricisi, Spotify listelerini MP3 formatında indirmene olanak tanır.
    • Çevrimiçi Dönüştürücüler: Kapwing veya YTMP3 gibi çevrimiçi dönüştürücüler, Spotify URL'lerini MP3 dosyalarına dönüştürmene yardımcı olabilir.

Spotify listelerini indirmek, favori müziklerini çevrimdışı dinlemeni sağlayarak sana daha fazla rahatlık ve esneklik sunar. Bu adımları izleyerek kolayca çalma listelerini indirebilir ve internet bağlantısı olmadan müziğin keyfini çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sound iz miydi neydi öyle bi site vardı araştır

ekşi sözlük
    spotify'dan müzik indirme yolu
    https://eksisozluk.com/spotifydan-muzik-indirme-yolu--3822238

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E8C38219 -- 18 Eylül 2016; 22:25:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.playlistbuddy.com

Önce burdan spotify bilgilerinde giriş yapıp spotify playlistini youtube playlistine dönüştür.ondan sonra "youtube playlist downloader" diye ara googleda çıkan uygulamalardan birini kullanarak indirebilirsin hepsinin youtube videosunu. sonra tabii bide bunları mp3'e çevirmen lazım benim yakın zamanda yapmam gerekti bulabildiğim en pratik yol buydu.

• Deniyorum hocam çok teşekkürler
  • Beyler direkt spotify üzerinden indirmem mümkün değil midir?
  • Koios kullanıcısına yanıt
    Üstat halen işe yarar mı bu yöntem ?
  • 320 kbs olarak indirebiliyo muyuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.