Şimdi Ara

Nerden Muşta Bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
29.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet dostlarım başlıkta yazdığı gibi nerden bulabilirim ? İnternet üzeri satan siteler varsa daha iyi olur. Öyle birilerine dalmak için değil film klübü olarak ödev aldık lazım oldu bulamazsak bıçak kullanacağız ancak muşta daha merhametli :D cevaplarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nereden Muşta Bulabilirsin?

Muşta, geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez baharatlarından biridir. Bu baharatı marketlerde, aktarlarda ve online mağazalarda bulabilirsin.

İşte muşta bulmak için bazı seçenekler:

• Marketler: Büyük süpermarketlerde baharat reyonunda muşta bulabilirsin.
    • Aktarcılar: Aktarlarda genellikle yerel ve organik muşta çeşitleri bulunur.
    • Online Mağazalar: Çeşitli online mağazalarda da muşta satın alabilirsin.

Muşta fiyatları, satın alınan miktara ve markaya göre değişebilir. Uygun fiyatlı muşta bulmak için farklı seçenekleri karşılaştırabilirsin.

Muşta, yemeklerine lezzet ve aroma katmak için kullanılabilir. Izgara etlerde, çorbalarda, güveçlerde ve pilavlarda kullanılabilir. Ayrıca çay ve kahve gibi içeceklere de eklenebilir.

Muştayı güvenilir yerlerden satın alman önemlidir. Böylece taze ve kaliteli muşta elde edebilirsin. Şayet muşta hakkında daha fazla bilgi arıyorsan, ilgili makaleleri okuyabilir veya bir uzmana danışabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • istanbul karakoy meydan av pazarindan travmaya cikan sokakta
  • Muşta
  • Artık ruhsatlı silaha giriyor diye biliyorum dikkat et.

edit: Biri çıkar şimdi film kulübü içinmiş falan der polis tipini beğenmeyip üzerini falan ararsa arıza çıkarabilir anlamında yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RussianClassic -- 8 Mart 2012; 20:35:03 >
  • Muş'ta bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Muş'ta bulabilirsin

• işlek caddelerde tezgah açmış, bıçak, tesbih satan adamlarda bulursun.

polis merhametsizse 6 aydan başlar, merhametliyse muştaya el koyar haberin olsun.
  • muşta daha mı merhametli ?
  •  Nerden Muşta Bulabilirim ?

Ürünler amerikadan gizli kargoyla gelmektedir bu nedenle geliş ücretleri pahalı oldugundan bende bu fiyata satıyorum.

Düz siyah/sarı olanlar 40 TL

Kurukafalı olanlar 50 TL

İskambil kagıdı olan 60TL

fightclub__69@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiArab -- 30 Mart 2012; 0:26:16 >

• Muşta bıçaktan daha teklikeli kemikleri tuz buz ediyor la o.
  • valla karsı tarafta bıcak varsa sendede bu olcak o zaman la :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: iw5sp.exe

Evet dostlarım başlıkta yazdığı gibi nerden bulabilirim ? İnternet üzeri satan siteler varsa daha iyi olur. Öyle birilerine dalmak için değil film klübü olarak ödev aldık lazım oldu bulamazsak bıçak kullanacağız ancak muşta daha merhametli :D cevaplarınızı bekliyorum

Av malzemeleri-tüfek-bıçak satan yerlerde bulunur. Ben av dükkanından almıştım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Muş'ta bulabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.