Şimdi Ara

Babam ben olmadan bankadan hesabımdan para çekebilir mi banka kartı yok ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar ben 18 yaşını doldurmadım stajyerim banka kartım çıkmadı fakat bnka hesabm açık benim bnkaya gitcek vaktm yok . Babam ben olmadan bankadan paramı çekebilir mi tc kimlik no'mla yada kimliğimle falan. Bir de çekebilirse bankanın herhangi bir şubesinden çekebilir mi ?

• cekemez dostum icin rahat olsun;)
  • yok babamın parayı çekmesi lazım :D o yüzden sormuştum :D para bankada duruyo o para bana cüzdanda lazım :D
  • hocam ozaman soyle olabilir...Sen bi talimat yazarsin kendi subenden cekilmesi icin... Subenizde bulunan su su nolu hsbdaki su miktardaki parayi cekmeye babam su su yetkilidir diye:) altinada bankada hsp actirdinda attigin imzani atip ismini ve tel nonu yazarsin tmmdir:)
  • peki çok teşekkürler
  • rica ederim kardesim:)
  • Havale yada eft yapmak varken, böyle meşaketli bir yönteme gerek yok. Noterden falan kağıt alman lazım babanın direk çekebilmesi için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HITM@N

Havale yada eft yapmak varken, böyle meşaketli bir yönteme gerek yok. Noterden falan kağıt alman lazım babanın direk çekebilmesi için

hocam adam parasini cekmek istiyo notere motee gerek yok:) bi defalik bi islem sonucta, talimatli para cekebilir babasi kimlik ibraz ederek:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.