Şimdi Ara

DİKKAT!!!işbankası kendi hesabınızın olduğu şubeye para yatırıken masraf alıyor!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu işbankası iyice kendini dağıttı, arkadaşım kızılay şubesindeki adıma olan hesaba para yatıramaya gidiyor(havale ücreti ödememek için özellikle hesabımın bulunduğu şubeye gidiyor), ve inanmayacaksınız , adamlar 10.5YTL masraf almak istiyorlar o da haliyle vermek istemiyor onlarda bu genel müdürlüğün kararı diyor vermek zorundasınız,haliyle yatırmıyor o da .... yuh yani ancak bu kadar olur diyorum.

• hayırlı işlerr...

inanmıyorum yaa.. dün de benim başıma geldi.. Y.Kredi Banka Hesabıma ark. para yatıracaktı özellikle o da hawale ödememek için hesabımın olduğu şb. ye gitti ondan da masraf parası istemişler ben de olurmu öle şey seni kandırmışlar filan dedim..

ohanness yani noluyoruz yaa.. sizce de ayıp olmuyo mu bu.. bu kadar da saygısızlık olmaz ki !!!
  • Tavsiyem net üzerinden halledin işinizi
  • Hesap kartın ile bankamatikten ücretsiz havale yapabilirsin. Ama şubeye gidersen ücret alırlar. Ve bunu bütün bankalar yapıyor.
  • alllah razı olsun akbank tan .. öğrencilerden hiç bi şekilde havale ücreti almıyor.. çoğu banka artık netten havale ücreti almaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 28 Temmuz 2005, 0:13:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihgülçiçek

Hesap kartın ile bankamatikten ücretsiz havale yapabilirsin. Ama şubeye gidersen ücret alırlar. Ve bunu bütün bankalar yapıyor.

işbankasında düşük miktarlar için bankamatikten havale ücreti 3.5ytl
  • türkiyenin en işe yaramaz özel bankası (son zamanlarda halk bankasıda atakta ama olsun)

bu arada anlattığın olay tüm bankalarda aynıdır
    eğer parayı yatıran şahıs hesap sahibi değilse
    işlem havale olarak yapılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

türkiyenin en işe yaramaz özel bankası (son zamanlarda halk bankasıda atakta ama olsun)

bu arada anlattığın olay tüm bankalarda aynıdır
    eğer parayı yatıran şahıs hesap sahibi değilse
    işlem havale olarak yapılır

FinansBank da babamın hesabına hep ben yatırırım parayı.Sadece hesap numarasını veririmonlar ismi söyler.Ben onaylarsam işlem gerçekleşir.Bir kuruş dahi masraf almaz.Yani bu işler bankaya göre değişiyor.Mesela Yapı Kredi çek tahsili için 15 milyon masraf alıyor.Nakit verse anlıycam ama hesabımız olan şubeye gidip tahsil ediyoruz ve parayı istemiyoruz.Hesaba yatsın diyoruz,yinede masraf alıyolar

quote:

Orjinalden alıntı: xbox2

Tavsiyem net üzerinden halledin işinizi

kardeş parayı cd-rom a sokup öylemi yatıralım bankaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 28 Temmuz 2005, 7:58:14 >

• benim ve çocukların ziraat bankasında hesapları var ben buradan onların hesabına yatırıyorum onlar oradan bankamatikle çekiyorlar bu güne kadar kimse masraf istemedi ama bu günden sonra isterlerse bilemiyorum..
    ayrıca akbankta ki mevduat hesaplarına aylık 25 ytl ekstra masrafı diye bir ücret kesiyorlar şimdi eskiden bu aylık 2 milyondu sırf bu yüzden hesapta para bırakmadım çektim adamlar resmen soyuyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginer804

benim ve çocukların ziraat bankasında hesapları var ben buradan onların hesabına yatırıyorum onlar oradan bankamatikle çekiyorlar bu güne kadar kimse masraf istemedi ama bu günden sonra isterlerse bilemiyorum..
    ayrıca akbankta ki mevduat hesaplarına aylık 25 ytl ekstra masrafı diye bir ücret kesiyorlar şimdi eskiden bu aylık 2 milyondu sırf bu yüzden hesapta para bırakmadım çektim adamlar resmen soyuyorlar.

Yok canım aylık değil 6 aylık 25 YTl alıyorlar. O da Ticari hesaplar için. Bireysel hesaplardan defter işletmek istersen 1 YTl alıyorlar.

Eeee tabi tefecilik işi bitti bankalarda şimdi nereden para bulacağız diye üften püften şeylere para almaya başladılar. Alıştılar senelerce katrilyon kazanmaya....
  • bende hem bireysel hemde ticari vardı ikisininde içini boşalttım sırf bu yüzden hatta kredi kartlarını bile kullanmıyorum.
  • Ben iş bankasında simdiye kadar boyle bir sorunla karsilasmadim.

ayrica turkiyenin bircok yerinde subesi ve bankamatigi oldugu icin ozellikle iş bankasini tercih ediyorum.
    internet bankaciligida cok guvenli ve cok fonksiyonlu.

Arkadasim dedigi olay.
    Baskasinin hesabına para yatırma isi eger hesabın acıldıgı subede ise para alınmaması lazım.

Parayi alan gorevlinin MAL ligidir. veya onun insafına kalmıs birseydir.
    Bazen alakasız bir subeden alakasız bir kisi para yatırmak istediginde de eger isterse para almayabilir.
    Sanki hesabın sahibi para yatırıyormus gibi yapabilir.

Bence o arkadasin Kendi hesabına para yatirsin.
    Sonra da internetten havale yapsin.

ya da AVEA hattinin infomobil inden (*100#)
  • Bankamatikten para çekince verdiği fişe bile 500.000 lira kesen bankadan ne hayır beklenir.. Varsa yoksa AKBANK derim valla...
  • yılsonunda hesaptan yıllık işlem parası çeken bi zihniyet işte, hesapta olan para sizin için mevduat ve bunu kullanıp para kazanıyorsunuz,teşvik edici olmaları gerekirken bide utanmadan yıllık işlem parası alıyorlar varmı böle bi mantık ya, yapı kredi ve akbank hesabım var onlarda böyle aptalca bir uygulama yok...
  • 28 03 1988 den beri Akbankın müşterisiyim. Ama 6 aydan 6 aya 25 YTL para kesiyorlar. Bireyselde defter işlenmiyor, işletmek isterseniz de 1 YTL. alıyorlar.

TechNiciaN dostum maalesef alıyor işbankası. Kuzenim Almanya'da burada kiracısı hemen karşısındaki işbankaında kuzenimin hesabına para yatırıyordu. 4-5 aydan beri aynı şubede olmasına rağmen para alıyorlar.
    Ve maalesef aynı uygulamayı 2 aydır Akbankta yapıyor. Komşumuzun ev sahibi Almanya'da onun da Akbankta hesabı var işyerimize yakın diye oraya hesap açtırmışlar. Ama 2 aydır komşumuzdan da havale parası alıyor Akbank. dediğim gibi artık tefecilik yapamadıklarından herşeye para almaya başladılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

yılsonunda hesaptan yıllık işlem parası çeken bi zihniyet işte, hesapta olan para sizin için mevduat ve bunu kullanıp para kazanıyorsunuz,teşvik edici olmaları gerekirken bide utanmadan yıllık işlem parası alıyorlar varmı böle bi mantık ya, yapı kredi ve akbank hesabım var onlarda böyle aptalca bir uygulama yok...

hem de geçen sene 20 ytl aldılar...düşünsene en kötü ihtimalle 1 milyon mevduat hesabı olsa hesaplayın artık resmen soygun....
  • Simdi Ben işbankasına hesap acarken Universite kimligimmle gitmistim. bu yuzden yillik masraf parası almiyrlar benden.

Ayrica dun Necatibey subesinde sordum boyle bir para talebi varmıs.
    Hesabın acıldıgı subede olsa Hesabın sahibinden baskası para yatırırsa masraf alınır diyor.

Ancak biz bunu uygulamiyoruz diyor.

Cozum olarak aklıma su geldi.
    Eger yanlıs okumadıysam.

Kiracı kirayı yatırırken ondan para kesiyorlar dimi.

Kiracı kendisine bir hesap acar. Parayi kendi hesabına yatırır ve Otomatik odeme talimati verir.

Her zaman iş Bankası.
    cunku en cok subesi ve encok bankamatigi olan ozel banka.

bankamatikten makbuz parası 50 kurus alıyorlar ama bizde cozum olarak makbuz almayiz.
    zaten ben her isimi internet bankaciligi uzerinden hallediyorum.
    Avea hattima kontorude oradan aliyorum. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.