Merhaba arkadaşlar, bu değerleri araştırdım ama kafam karıştı. Az önce yeni bağlandı internet ve 17.50-22.80 mbit arası veriyor ortalama 18-19 mbit olarak. Sizce değerler iyi mi? Bu dedikleri kutu da bana 20-30 mt ötedeymiş. Ama sanki son hıza ulaşması gerekiyormuş da gidemiyormuş gibi görünüyor ona rağmen. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 14 Aralık 2020; 11:27:16 > |
Bu bağlantı değerleri sizce nasıl?

-
-
24 mbps tarife almışsın hat değerleri çok iyi 90-95 Mbps kaldırır
-
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaC524 mbps tarife almışsın hat değerleri çok iyi 90-95 Mbps kaldırır
Peki hocam o anki anlık tarifede tam son hıza çıkmaması bize neyi gösterir? Mesela en yüksek 22.49 gösterdi (openspeedtest), speed test 17.50 verdi, nperf ise 19.80 verdi mesela. Değerler hız testi sitelerine göre de değişiyor gibi şu anlık. Bir de akşam performansını görmedim daha, ak koyun kara koyun o zaman belli olacak sanırım.
-
24 mbit paket alsanız bile %5 %10 kayıp her zaman vardır. Speedtestte asla 24ü göremezsiniz. Ama bağlantınız tamamen fiber olsaydı o zaman kayıplar olmazdı. 24.5 6.3 çıkardı hız
-
quote:
Orijinalden alıntı: miskindvd24 mbit paket alsanız bile %5 %10 kayıp her zaman vardır. Speedtestte asla 24ü göremezsiniz. Ama bağlantınız tamamen fiber olsaydı o zaman kayıplar olmazdı. 24.5 6.3 çıkardı hız
Ha şimdi anladım hocam, teşekkürler. Son 1 haftadır deliye döndüğüm için şu anda saat başı hız testi yapıyorum
23.89 down, 5.96 up, 37 ping verdi. En iyi hali bu galiba. Akşam da iyi olursa tadından yenmez sanırım.
-
22 üzeri geldiğinde sorun yok demektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X