Merhaba arkadaşlar 2.el kutulu,faturalı,garantili 3070 buldum satıcı ilana değerleri eklemiş sizce normal mi? Başka neler sormalıyız? Ve nelere dikkat edelim? Aynı fiyata 0 da var amazondan germany satıcısından alınma. Kutusu açılmamış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersevin -- 6 Haziran 2022; 13:41:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3070 için bu değerler iyi mi?
-
-
Değerler normal görünüyor.
Şahsen 2. el alacak olsam, elden, test ederek alırım, hâliyle 2. el konusu'nda şuna, buna dikkat et gibi tavsiyeler veremem.
0 olan tabi daha mantıklı, fakat günümüz şartlarında öyle 1 alışveriş'te yapacak olsam, yine satıcı yanında test imkânı yada satıcı ile yüzyüze iletişim isteyebilirim, kezâ fabrika çıkışı yada yolda bile 1 sıkıntı yaşamış olma ihtimali, düşük'te olsa vardır.
Bana göre bu furmark testi'de 1 şeyin delil'i yerine geçmez, istenirse ısı'da düşük gösteriebilir, skor'da yükseltilebilir.
Bu test, video görüşmesi ile canlı fln yapılabilse, fiklir edinmek açısından belki daha iyi olabilir.
Misal skor için bakılacak olsa, hemen aynı şekilde 1 resmi hâttâ o resmin gerçekliğine kanıt olrk, register edilmiş linki de verebilirim.
register link'i :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 6 Haziran 2022; 19:49:13 >
-
1440 yada 2160p de ne skor alıyorsun?
-
Sana ne lazım, ne vereyim abime?
-
Değişik bişeymiş, 2070s nerdee sen nerdesin.
6950xt, 3090ti yalan dolan olur böyle bir performansın varsa.
-
Böyle 1 performans'ım yok, bnm zaty demek istediğim bu test'in skor konusu'nda güvenirlirliği yok, son sürümü indirdim denedim yine aynı, kaç senedir düzeltilmedi, heaven'ler de aynı şekilde.
Skor için bakılacaxa 3dmark testleri daha güvenilir olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X