Şimdi Ara

AMD Radeon R7 200 Series Ekran karti yetermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
75.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Benim ekran kartim "AMD Radeon R7 200 Series" The Witcher 3 almak istiyorum fakat ekran kartimin yetmeyecegini saniyorum. Sizce yeni ekran karti aliyimmi ? Eger almam gerekiyorsa fiyati 500-800 TL arasi olmasi gerekiyor. Sizce ne yapmam lazim ?

Tesekkurler

• Yapay Zekanın Yanıtı

AMD Radeon R7 200 Serisi Ekran Kartı: Yeterli mi?

AMD Radeon R7 200 Serisi ekran kartları, orta seviye oyun oynama ve genel grafik ihtiyaçları için tasarlanmış uygun fiyatlı bir seçenektir. Ancak, spesifik gereksinimlerine göre yeterli olup olmadıklarını belirlemek için özelliklerini ve performanslarını dikkate almak önemlidir.

AMD Radeon R7 200 Serisi Özellikleri:

• Radeon R7 240, R7 250, R7 260 ve R7 260X dahil olmak üzere çeşitli modelleri mevcuttur.
    • 1GB ila 2GB arasında video belleği ile gelirler.
    • DirectX 11.2 ve OpenGL 4.5'i desteklerler.
    • Çeşitli bağlantı noktaları sunarlar, bunlar arasında HDMI, DVI ve DisplayPort bulunur.

Oyun Performansı:

R7 200 serisi ekran kartları, çoğu popüler oyun için orta ila yüksek grafik ayarlarında oynanmasına izin verecek kadar güçlüdür. Ancak, en son AAA oyunları en yüksek ayarlarda oynamayı düşünüyorsan, daha güçlü bir kart düşünmelisin.

Diğer Grafik Yoğun Görevler:

R7 200 serisi ekran kartları ayrıca video düzenleme, 3D modelleme ve diğer grafik yoğun görevler için de uygundur. Video belleğinin miktarı, bu görevlerin performansını etkileyebilir.

Sonuç:

AMD Radeon R7 200 Serisi ekran kartları, orta seviye oyun oynama, video düzenleme ve diğer grafik yoğun görevler için uygun bir seçenektir. Spesifik gereksinimlerine göre yeterli olup olmadıklarını belirlemek için kendi ihtiyaçlarını değerlendirmelisin. En son AAA oyunları en yüksek ayarlarda oynamak veya profesyonel düzeyde grafik çalışmaları yapmak istiyorsan daha güçlü bir ekran kartına ihtiyacın olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlk önce ekran kartının hangi r7 2xx oldugunu yazarsanız iyi olucak.Birde işlemci ve psu'nuzu yazarsanız daha iyi bi tavsiyede bulunabiliriz
  • r7 240 var yavas r7 265 var daha iyi yani tam model lazim.tam modeli ogrenemiyorsan su program ile bir resim atabilirsin.

http://www.techpowerup.com/downloads/2463/techpowerup-gpu-z-v0-8-2/

cozunurluk nedir buna gore de degisir.oyun en az 270 istiyormus yani 265 bile olsa elindeki kart 1080p yani full hd cozunurluk varsa yetmeyecektir ama daha dusukse ve 265 ise kart o zaman yetebilir.240 250 cikarsa sanmam dogru durust oynatacagini.islemci nedir bu arada o da onemli.ona da bu programla bakabilirsin.

www.cpuid.com
    DOWNLOADING CPU-Z_1.72-EN.EXE | CPUID
    http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/cpu-z_1.72-en.exe

Minimum Gereksinimler
    İşlemci: Intel Core i5-2500k 3.3 GHz / AMD Phenom II X4 940
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
    Bellek: 6 GB RAM
    Boş Alan: 40 GB

Önerilen Gereksinimler
    İşlemci: Intel Core i7 3770 3.4 GHz / AMD FX-8350 4 GHz
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 770 / AMD Radeon R9 290
    Bellek: 8 GB RAM

• Tesekkurler verdiginiz programlari indirip sizi bilgilendirecegim evde degilim su anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrardan merhaba.

Bir de ilk attığım resimde ekran kartı ismimin yanında "Lookup" yazısına tıklayınca " " linkine atıyor sanırım sizin bahsettiğiniz bilgi bu bu yüzden bu linki verdim.

• r7 265 varsa günümüzdeki her oyunu oynarsınız ama aida64 indirip görüntü bağdaştırıcısı ismini bulup,söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANZE -- 3 Mayıs 2015; 21:03:58 >
  • Yukledim fakat nereye giricegimi bilmiyorum yardim edermisiniz.

Tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sol tarafdan görüntü birimi>grafik işlemci(gpu) oradan görüntü bağdaştırıcısı ismini söylerseniz iyi olur.
  • " Sapphire Radeon R7 265 " Yaziyor.
  • playingrobb P kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı almanıza gerek yok r7 265 yetecektir.
  • Tesekkurler bir soru daha sormak istiyorum. Gta 5 i anladigim kadariyla aciyor peki grafikleri hangi duzeyde oyniyabilirim 30 FPS ?
  • playingrobb P kullanıcısına yanıt
    RAM 8 ise çoğu ayar ultra olmak üzere,bir kaç ayar kapalı şekilde 35-55 arası fps alırsınız.
  • Tesekkurler. evet ram ım 8. Tekrar tesekkurler
  • merhaba ben baltım ve AMD Radeon R7 240 yazıyor oyunları kaldırırmı?

i5 işlemci

16gb ram
  •  AMD Radeon R7 200 Series Ekran karti yetermi ?
    iyi günler ekran kartım amd radeon r7 200 series ama hangi 200 bilmiyorum rica etsem banada yardımcı olabilirmisiniz ?_
    @Wilson Fisk
    iyi günler ekran kartım amd radeon r7 200 series ama hangi 200 bilmiyorum rica etsem banada yardımcı olabilirmisiniz ?_
    @Wilson Fisk
    iyi günler ekran kartım amd r7 200 serisinden hangisi banada yardımcı olabilir misiniz
  • burak kaba kullanıcısına yanıt
    r7 240

güncel oyunlar oynanmaz bu kartla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.