Şimdi Ara

Diablo 2 patch crack yardım!!! bu klasik ve harika oyunu oynamam için mutlaka lazım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
15.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana v1.10 ve v1.11b patchlerinin crack i lazım elinde olan varsa bana yollarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

bu oyunu nerdeyse herkes oynamıştır diye buraya açtım arkadaşlarla nostalji yapcaz ama bu crackler lazım ne yazık ki...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Diablo II: Resurrected Kırma Kılavuzu

Diablo II: Resurrected, klasik eylemi yeni bir nesil ile tanıştıran sevilen rol yapma oyununun yeniden düzenlenmiş sürümüdür. Orijinal oyunu oynamak için bir yamaya ihtiyaç duyuyorsanız, aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:

• Diablo II: Resurrected için Bir Crack İndirin: İnternetten güvenilir bir kaynaktan bir yama indirin.

• Yamayı Kurun: İndirilen yama dosyasını çalıştırın ve ekrandaki talimatları izleyin.

• Diablo II: Resurrected'ı Başlatın: Yama kurulduktan sonra, oyunu başlatın ve keyfini çıkarın.

Not: Yama kullanmanın riskleri olduğunu unutmayın. Sisteminizi kötü amaçlı yazılımlara veya virüslere karşı savunmasız hale getirebilir. Bir yama kullanmadan önce, bilgisayarınıza güvenilir bir antivirüs yazılımı yüklediğinizden emin olun.

Ayrıca, Blizzard Entertainment, Diablo II: Resurrected'ı yasadışı olarak kopyalamanın veya değiştirmenin şartlarını ihlal edeceğini hatırlatır. Bu tür faaliyetler yasal işlem riskine yol açabilir.

Eğer Diablo IV ile ilgili bir crack arıyorsanız, bunun mevcut olmadığını lütfen unutmayın. Blizzard Entertainment, henüz Diablo IV için resmi bir yayın tarihi veya yama yayınlamadı.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O sorun bendede olmuştu..

http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/diablo2.shtml buraya giriyosun burdaki cracklerden birisini

atınca olmuştu bende sende bi dene olur inşallah..
  • arkadas crackini attı genede saol silinir milinir diyte o siteyi saklim
  • banada atabilirmisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.