Şimdi Ara

Pendikten Bayrampaşaya Nasıl Giderim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pendikten Bayrampaşaya Nasıl Gidersiniz?

Pendikten Bayrampaşaya gitmek için birkaç farklı ulaşım seçeneği mevcuttur. En uygun seçenek, konumunuza ve zamansal kısıtlamalarınıza bağlıdır.

Marmaray ile Bayrampaşaya Ulaşım

En hızlı ve kolay seçenek Marmaray'ı kullanmaktır. Pendik İstasyonu'ndan Marmaray'a binin ve yaklaşık 20 dakika süren yolculuğun ardından Kazlıçeşme İstasyonu'nda inin. Buradan M4 (Kadıköy - Tavşantepe) metro hattına geçin ve Bayrampaşa-Maltepe İstasyonu'nda inin. Toplam yolculuk süresi yaklaşık 35 dakikadır.

Kartaldan Bayrampaşaya Ulaşım

Kartal'dan Bayrampaşaya gitmek için öncelikle Marmaray'ı kullanarak Kazlıçeşme İstasyonu'na gitmeniz gerekir. Ardından, yukarıda belirtilen metro hattına geçerek Bayrampaşa-Maltepe İstasyonu'nda inebilirsiniz.

Pendik - Bayrampaşa Arası Metro

Pendik ve Bayrampaşa arasında direkt bir metro hattı bulunmamaktadır. Marmaray ve M4 metro hattı kombinasyonu kullanılarak ulaşım sağlanabilir.

Diğer Ulaşım Seçenekleri

Alternatif olarak, Pendik'ten Bayrampaşa'ya otobüs veya minibüs ile de gidebilirsiniz. Ancak bu seçenekler genellikle daha uzun sürmekte ve daha az konforludur.

Hedefinize en uygun ulaşım seçeneğini belirlemek için konumunuzu, zamanınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • güncel up
  • Trenle Kadiköye geç.Metrobüsle gidicem diyorsan.Söğütlüçeşme istasyonunda metrobüs durağı var.Ordan metrobüse bin zincirli kuyuda in , ordan aktarmalı bi metrobüs daha var.(34Z için aktarma oluyo eğer binersen).Ama 34A olması lazım o zincirlide durmuyo yoluna devam ediyo aktarmaya gerek yok zaten.Sonra Bayrampaşa-Maltepe durağı var.Orda in üstgeçitten karşıya geç.Sarı minibüsler görüceksin.O minibüsler içerilerde geziyo , nereye gidiceksen sorarsın yardımcı olurlar.

Metrobüs ile gitmicem diyosan yine kadiköye ulaşman lazım.Kadiköye git.Haydarpaşa veya kadiköy çayırbaşı iskeleden motor veya vapura bin.Eminönünde in.Orada otobüs durakları var.32 cevatpaşa otobüsü var.Ona biniceksin.Bayrampaşa durağında iniceksin.Veya neresine gideceksen artık.
  • PENDİK GEÇİT 09:08:00 251 GÖZTEPE KÖPRÜSÜ 09:13:00 23 5 2 ?

GÖZTEPE KÖPRÜSÜ 09:14:00 15BK ŞİŞE CAM FAB. 09:44:00 23 30 1 ?

ŞİŞE CAM FAB. 09:51:00 135K YAYLA YOLU 10:02:00 20 11 0.5

şöylebi güzergah buldum incelermisiniz
  • nedir polis stajına mı gidiyorsun :D
  • 251 le mecidiyeköyde in , metrobüse bin, maltepe durağında in.

Hocam zorluyosun daha pratik bir gidiş yok.

3 sene olacak neredeyse üstte yazdığım seçeneklerden gidip geliyorum.Sıkıntı yok şu ana kadar.
    Evden bi çık yazdıklarıma bak gerisi gelir.
    Ben kendim bağdatı buldum sende dene...
  • Bi arkadaşımla buluşucamda,akbilim yok bilet nasıl oluyor?
    @hell line teşekkür ediyorum ama Yayla Yolu caddesimi durağımı ne artık orda inmem gerekli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeJaDeLaFrausa

Bayrampaşadayım bende kardeşim neresine geliceksin ?

Yayla yolu caddesi sanırım beykoz olarak geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi we dont need no education -- 11 Ağustos 2012; 23:35:37 >
  • bağcılara git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.