Şimdi Ara

ankaradan sabihaya nasıl giderim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocamlar, sabihada sabah 7de uçağım var. Bir önceki gün 23.30da pendikte olmak üzere tren bileti aldım. Muhtemelen bu saat biraz da sarkacaktır. Saat 1 gibi pendikten sabihaya nasıl gidebilirim? Veya yhtden başka bir istasyonda mı inmeliyim? En pratik ulaşım o saatte nasıl olur? Şimdiden çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 3 Altarnetif yazıyorum.Hangisi sana uygunsunsa;

1-) YHT Pendik istasyonundan in.İETT,Minibüs veya Taksiye bin E5 de Kadıköy-,Sabiha metro hattına geç metoroya bin.
    2-) YHT Bostancı İstasyonunda in ordan Metoraya bin fakat aktarma yapman gerekiyor ordaki metro hattından Kadıköy Sabiha hattına aktarma yapıcaksın sahil tarafında kalıyor marmaray orda başka bir metro hattı var.

3. Söğütlüçesme YHT in orda ya şehir içi Marmarayla Ayrılık Çesmesi yada metrobüsle ayrılık çeşmesine git orda Sabiha metro hattına direk geçebilirsin.

1. zaman bakımından daha mantıklı fakat İstanbulu iyi bilmiyorsan direk raylı sistem kullanmak benim için daha iyi diyorsan 2. seçenek en mantıklılısı 3. seçenek ise zamanını fazla harcar. Amaç Sabiha Gökçen-Kadıköy Metro hattına bir şekilde gitmek sonrada metro direk gidiyor zaten.

Benim önerim bunlar.

Önemli not; YHT nin bu istayonlarda durduğu bilgisi benim kendi bilgim emin değilim hiç kullanmadım ama buralarda duruyor die hatırlıyor gibiyim hiç daha YHT yolculuk yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 18 Eylül 2024; 12:21:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.