Şimdi Ara

Whatsapp dondurmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
14.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani ben girmem de internetim acik olduğu halde bildirim falan da gelmesin böyle uzak olayim mümkün mü??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp Hesabını Dondurma

WhatsApp Hesabını Dondurma

WhatsApp'ın sunduğu bir özellik sayesinde, hesabını geçici olarak dondurup daha sonra geri yükleyebilirsin. Bu özellik, çeşitli nedenlerle faydalı olabilir, örneğin:

• Hesabından bir süreliğine ara vermek istediğinde
    • Spam veya rahatsız edici mesajlardan kurtulmak istediğinde
    • Hesabını silmeyi düşünmeden önce bir mola vermek istediğinde

WhatsApp Hesabını Nasıl Dondurursun?

WhatsApp hesabını dondurmak için şu adımları izlemelisin:

1. WhatsApp uygulamasını aç.
    2. "Ayarlar"a git.
    3. "Hesap"a dokun.
    4. "Hesabımı Sil"e dokun.
    5. Telefon numaranı doğrula.
    6. Hesabını dondurmak istediğini onayla.

Hesabını Dondurduktan Sonra Ne Olur?

Hesabını dondurduktan sonra, profil resmin ve durumun silinecek. Ayrıca mesaj gönderemez veya alamazsın. Ancak, WhatsApp hesabın dondurulmuş olsa bile, kişilerin sana mesaj göndermesine izin veriliyor.

Hesabını Yeniden Aktifleştirme

WhatsApp hesabını yeniden aktifleştirmek istersen, uygulamayı tekrar yüklemen ve telefon numaranı kullanarak giriş yapman yeterlidir. Hesabın otomatik olarak geri yüklenecektir. Ancak, hesabını dondurduktan sonra 30 gün geçerse, hesabın kalıcı olarak silinecektir.

WhatsApp Dondurma Linki

WhatsApp hesabını dondurmak için herhangi bir özel linke ihtiyacın yoktur. Yukarıda belirtilen adımları takip ederek hesabını kolayca dondurup yeniden aktifleştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hesabı sil gitsin sonra tekrar girersin

• Eski Sohbetler falan yok oluyor. Yedeklemek istemiyorum zaten de başka bi yolu olmalı :/:/

• Telefonu buzdolabına koy.Tüm oyunlar,hesaplar donar.

• Mesajlar gelsin dursun ama bildirim gelmesin diyorsan, bildirimleri engelleyebilirsin ayarlardan.
    Ayarlar>Ses ve Bildirim>Uygulama Bildirimleri>Whatsapp a girdikten sonra orda engelleme butonunu görürsün zaten. Belki senin telefonunda farklıdır bilemiyorum ama aşağı yukarı böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Napo

Mesajlar gelsin dursun ama bildirim gelmesin diyorsan, bildirimleri engelleyebilirsin ayarlardan.
    Ayarlar>Ses ve Bildirim>Uygulama Bildirimleri>Whatsapp a girdikten sonra orda engelleme butonunu görürsün zaten. Belki senin telefonunda farklıdır bilemiyorum ama aşağı yukarı böyle.

En ise yarar cevap bu gibi gözüküyor. Teşekkürler

• ayarlar uygulamalarda whatsappı seçip durmaya zorlarsan sen whatsappı açana kadar yada telefonu yeniden başlatana kadar hiç bir şekilde whatsappı güncellemiyor. 96 kbps netle rocket league oynuyordum whatsapp yüzünden ping giriyordu kurtuldum bu yöntemle :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

ayarlar uygulamalarda whatsappı seçip durmaya zorlarsan sen whatsappı açana kadar yada telefonu yeniden başlatana kadar hiç bir şekilde whatsappı güncellemiyor. 96 kbps netle rocket league oynuyordum whatsapp yüzünden ping giriyordu kurtuldum bu yöntemle :D

Hocam böyle yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatınca o sırada bize atılan mesajlar geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çükütüs

quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

ayarlar uygulamalarda whatsappı seçip durmaya zorlarsan sen whatsappı açana kadar yada telefonu yeniden başlatana kadar hiç bir şekilde whatsappı güncellemiyor. 96 kbps netle rocket league oynuyordum whatsapp yüzünden ping giriyordu kurtuldum bu yöntemle :D

Hocam böyle yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatınca o sırada bize atılan mesajlar geliyor mu?

Evet mesaj eksiği ya da fazlası olmuyor bir nevi internet yokken ki whatsappı düşünün interneti bağlayınca nasıl kendini güncelliyorsa bu da aynı iş yapıyor.

Not : Yöntemi Android'in kendi ayarından yapın ekstra program kurmayın. Bazı programlar başlangıçta açılmasını falan engelliyor bir anlamı kalmıyor telefonda wp yüklü olmasının.

• Konu dışına bir kız gelmiş kimse de yalarum, emerun veya bir tanışabilir miyiz bağyan vs. yazmamış bir sıkıntı olsa gerek.
  • Hocam ne istiyorsun yazalım mı yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.