Şimdi Ara

Trendyol satıcılı Ray-Ban gözlük aldım. Sahte midir sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Trendyol satıcılı Ray-Ban gözlük aldım. Sahte midir sizce?

(En Son Oy Tarihi: 15.9.2024)
Giriş
  • Satıcı trendyolun kendisi. Garanti belgesinde ise trend time diye bir firmanın kaşesi var. Yorumlarda orijinal diyen de var sahte diyen de. Kararsız kaldım. Piyasası 2000 civarı. 1550 ye aldım. Foto eklerim akşama. Trendyol satıcılı Ray-Ban gözlük aldım. Sahte midir sizce? Trendyol satıcılı Ray-Ban gözlük aldım. Sahte midir sizce? Trendyol satıcılı Ray-Ban gözlük aldım. Sahte midir sizce? Trendyol satıcılı Ray-Ban gözlük aldım. Sahte midir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 27 Haziran 2023; 14:2:19 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Trendyol'dan Satın Alınan Ray-Ban Gözlüklerin Orijinalliği

Trendyol platformunda satılan Ray-Ban gözlüklerin orijinalliği konusunda endişeleriniz varsa, bu metin size yardımcı olacaktır.

Trend Time Güvenilir Mi?

Trend Time, Trendyol platformunda gözlük satan bir satıcıdır. Satıcının güvenilirliği hakkında farklı yorumlar mevcuttur. Bazı kullanıcılar olumlu geri bildirimlerde bulunurken, bazıları da olumsuz deneyimler yaşadıklarını belirtmiştir.

Trend Time Yorumları

Trend Time'ın Trendyol sayfasındaki yorumlar, müşteri memnuniyeti seviyesi hakkında fikir verebilir. Olumlu yorumlar, ürün kalitesinden ve müşteri hizmetlerinden memnuniyeti yansıtırken, olumsuz yorumlar genellikle geç teslimat veya sahte ürünler gibi sorunları dile getirir.

Trend Time Gözlük

Trend Time'dan satın alınan Ray-Ban gözlüklerin orijinal olup olmadığını anlamak için şu ipuçlarını takip edebilirsin:

• Ürün Açıklamasını Kontrol Et: Ürün açıklamasında "orijinal Ray-Ban" veya "yetkili satıcı" gibi ifadeler olup olmadığını kontrol et.
    • Ürün Görsellerini İncele: Ürün görsellerinin yüksek kaliteli ve gerçekçi olup olmadığını incele. Sahte gözlüklerin genellikle bulanık veya düşük çözünürlüklü görselleri vardır.
    • Sertifika veya Garanti Ara: Orijinal Ray-Ban gözlükler genellikle bir garanti kartı veya orijinallik sertifikası ile birlikte gelir. Bu belgeleri satıcıdan talep et.
    • Fiyatları Karşılaştır: Orijinal Ray-Ban gözlükler genellikle daha yüksek fiyatlıdır. Çok düşük fiyatlı gözlüklerden şüphelen.

Trendyol Ray-Ban Orijinal Mi?

Trendyol'da satılan tüm Ray-Ban gözlüklerin orijinal olduğunu garanti etmek mümkün değildir. Ancak, güvenilir satıcılardan alışveriş yapmak ve yukarıda belirtilen ipuçlarını takip etmek, orijinal bir ürün elde etme ihtimalini artırır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Küçük bir ilçe maalesef. Gözlükçülere çok güvenmiyorum. Kendileri bile sahte sattığına adım gibi eminim.
  • Trendyol da çok fazla sahte ürün oluyor. Büyük ihtimal sahtedir
  • dsm grup a.ş. yani trendyol satıyorsa orijinaldir.

• Lensin içine bak. Kabartmalı RB logosu olması lazım. Yoksa sahtedir.

• Trendyol çok sahte ürün satıyor.

• scientia kullanıcısına yanıt
    Kayıt açtılar. Tedarikçi bilgi paylaşmış yetkili olduğuna dair. Dediğiniz kabartma var ama yorumlar o kadar tutarsız ki. Kendinden emin şekilde orijinal diyen de var sahte de. Neyse. Kullanacağım artık. Fiyatını da zaten arttırmışlar. Ama rayban ürününü direk rayban mağazasından almak lazım. Ha diyeceksiniz ki illa rayban mı. Tabii değil. Orijinal ürün olduktan sonra başka markalarda olur.
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Özellikle rayban markası çok sıkıntılı. Adamların müşteri hizmetleri bile yok. Var da ulaşamıyorsunuz.
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Satıcı kendisi hocam. Koca firma muhakkak tedarikçiyi araştırmıştır diyerekten güvendik.
  • xweser X kullanıcısına yanıt

Ürün linki var mı hocam.

• Konuyu Trendyol'dan Ray-Ban almayı düşünen vatandaşlar için hortlatıyorum. Benim geçen hafta aldığım ürün replika çıktı. Gözlüğün camında kabartmalı RB yazısı yoktu, menteşeleri açılıp kapanmıyordu vb. Yani satıcısı Trendyol diye güvenmeyin. Replika, hatta kalitesiz replika ürün gönderiyorlar.

Ürünü iade ettim. İadede sorun çıkarmadılar. Pahalı ama mecburen Atasun'dan alacağım artık.

• Sicsoline kullanıcısına yanıt
    Benimkinde dediklerin vardı. Aldığımdan beridir kullanıyorum ama hala orijinal mi değil mi emin olamadım. Taksim de Ray-ban a gösterdim. Baktılar. Orijinal değil diyemediler. Orijinal de diyemediler. Atasuna gösterdim onlar bile birşey diyemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Benimkinde dediklerin vardı. Aldığımdan beridir kullanıyorum ama hala orijinal mi değil mi emin olamadım. Taksim de Ray-ban a gösterdim. Baktılar. Orijinal değil diyemediler. Orijinal de diyemediler. Atasuna gösterdim onlar bile birşey diyemedi.

Maalesef orijinali tespit etmek kolay değil. Allahtan artık replikanın bile kalitesizini gönderiyorlar da anlaması kolay oluyor.

Anafikir şu olmalı her halükarda: Trendyol'a bu saatten sonra güven olmaz. Ya yurt dışından ya da güvenilir bir optikçiden almak lazım.

• Konu geçen yılın konusu ama ürün orijinal. Aynısı mevcut bende
  • merhabalar, bende pazar günü satıcısı kendisi olan (trendyol) rb4340 modelini satın aldım flaş indirimde idi(3117₺). Henüz elime ulaşmadı ama sizlerin yorumlarını görünce acayip şüphelendim. Gelir gelmez iadeye mi göndersem? Orijinalliğini nasıl tespit ederim? Yardımcı olursanız sevinirim.)

• üzgünüm ancak sahte olma ihtimali çok yüksek bence. çünkü atasun optik'de bile sahte rayban satıldığını okumuştum bir ara.  

• KADİRKAAAN kullanıcısına yanıt
    Etmen mümkün değil. Ben RayBan ın kendi mağazasına götürdüm. Eli ile bayağı yokladı ama birşey diyemedi. Düşün artık. Direkt teknik ekip tarafından incelenmesi lazım dedi. Ve anladım ki RayBan mağazası dışında satılan bütün RayBan lar sıkıntılı. Aldığın ürün RayBan mağazasında ne kadar? Sordun mu? Çok fark yoksa oradan al.
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

vay be adamlar yemiyor içmiyor replika için uğraşıyorlar sanırım en iyisi geldiği gibi iadeye göndereyim 🥲

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.