Şimdi Ara

çakma rayban gözlük 2.65 dolar (aliexpress)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet anakonusu var ama bunun fiyatı çok uygun ve ürün elime geçti, gerçekten kaliteli çıktı, mobil uygulama üzerinden alınca bu fiyat
    sgk anlaşmanız olsa bile bu fiyata çerçeve alamazsınız, lanet olsun şu sağlık sistemine

http://www.aliexpress.com/item/Brand-Designer-Eyeglasses-Frame-Vintage-Eye-glasses-clear-lens-reading-eyewear-Optical-Glass-gafas-armacao-oculos/32474545920.html

dün foto çekmeyi unuttum, evde bıraktım gözlüğü, yorumlarda paylaşılan fotolardan bakabilirsiniz, gerçekten kaliteli ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 22 Mart 2016; 11:58:57 >

• Bu cerceve icin gozlukcuye cam taktirsam ne kadar tutar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

Bu cerceve icin gozlukcuye cam taktirsam ne kadar tutar?

işte o da biraz araştırmaya bağlı, tahminimce 20-80 arası tutar , bende 2 derece miyop var
  • gayet iyi bir ürünmüş.sepete ekledim en kısa sürede alacam eşe dosta :)
  • Zamanında sırf farklılık olsun diye gözlük takmaya heveslenip yakıştıramayınca vazgecmistim. Bir hevesle 3 tane aldım şimdi ama yakışan birilerine veririm muhtemelen :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam kullanıyormusunuz? kalitesi nasıl almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

hocam kullanıyormusunuz? kalitesi nasıl almayı düşünüyorum

daha camını değiştirtmedim, değiştirirsem kullanırım , çerçeve ile alakalı bir sıkıntı yok , gayet güzel ve şık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Başka böyle çakma rayban var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Başka böyle çakma rayban var mı?

yok
    ben de alırken zaten rayban yazısı olduğunu bilmiyordum, muhtemelen fotolarda göstermiyorlar
    anladım teşekkürler
  • Siyah kırmızı ve mavi renklerini almıştım daha önce. 2,30 gibi bir fiyattan almıştım sanırım. Gözlükler cidden kaliteli duruyor. Lakin camını değiştirmenizi öneririm kesinlikle, ne olacağı belli olmaz sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grocer

Siyah kırmızı ve mavi renklerini almıştım daha önce. 2,30 gibi bir fiyattan almıştım sanırım. Gözlükler cidden kaliteli duruyor. Lakin camını değiştirmenizi öneririm kesinlikle, ne olacağı belli olmaz sonuçta

tabiki cam değişmeli
    siz nerden değiştirdiniz bu arada ve ne kadara ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: Grocer

Siyah kırmızı ve mavi renklerini almıştım daha önce. 2,30 gibi bir fiyattan almıştım sanırım. Gözlükler cidden kaliteli duruyor. Lakin camını değiştirmenizi öneririm kesinlikle, ne olacağı belli olmaz sonuçta

tabiki cam değişmeli
    siz nerden değiştirdiniz bu arada ve ne kadara ?

Hocam ben kendim kullanmıyorum. Abim ve bir kaç kişiye hediye etmek amaçlı almıştım. Ürün gelince genel olarak incelemiştim. Sapın kalitesi güzel ve uzunluğu idealdi. Ürünle birlikte gelen cam sanırım çok küçük numaralara sahip. Çünkü gözlüğü taktığımda görüntüde hafif bir değişim oluyordu.

• 10 liraya hangi malzemeden yapıldığı belli olmayan cam ve çerçeveyi gözle bağlantılı bir şekilde kullanmak. Tamam biz çok fazla ödüyoruz o ayrı konu da 10 lira lan. Hadi camı değiştirdiniz de çerçeve ne kadar sağlıklı. Bu önemli bi soru

• quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

10 liraya hangi malzemeden yapıldığı belli olmayan cam ve çerçeveyi gözle bağlantılı bir şekilde kullanmak. Tamam biz çok fazla ödüyoruz o ayrı konu da 10 lira lan. Hadi camı değiştirdiniz de çerçeve ne kadar sağlıklı. Bu önemli bi soru

çerçeve sert plastikten, ne zararı olacakki, o kadar zarar soluduğun havada da var , sırf ucuz diye şöyle laflar atmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 7 Haziran 2016; 11:13:51 >
  • Arkadaşlar, RayBan 8145 modelidir bu.
    Aliexpress'e 8145 yazarsanız 32$ kadar olan da var, başka 3-4 $ arası olanda..
    Bu çerçeve ile gelen Camlar Düz camdır, dereceli değil, onun için dereceli gözlük kullananlar bulanık görür.
    AE de Miyop ve hipermetrop cam yapanlarda var, 9$ dan başlıyor fiyatları, araştırırsanız bulursunuz...
    Türkiye de 500 TL den aşağı yapılamayan camları 150 TL ye yaptırabilirsiniz, yeter ki dereceleriniz doğru olsun ve iyi satıcıları bulun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demayc

Arkadaşlar, RayBan 8145 modelidir bu.
    Aliexpress'e 8145 yazarsanız 32$ kadar olan da var, başka 3-4 $ arası olanda..
    Bu çerçeve ile gelen Camlar Düz camdır, dereceli değil, onun için dereceli gözlük kullananlar bulanık görür.
    AE de Miyop ve hipermetrop cam yapanlarda var, 9$ dan başlıyor fiyatları, araştırırsanız bulursunuz...
    Türkiye de 500 TL den aşağı yapılamayan camları 150 TL ye yaptırabilirsiniz, yeter ki dereceleriniz doğru olsun ve iyi satıcıları bulun.

teşekkürler güzel bilgiler için, güzel ülkemin fırlama esnafı yüzünden hiçbir şeyi hakkıyla alamıyoruz, gözlük alıyorsun sgk karşılıyor diyorlar, 150 liradan başlıyor fiyatları çin'den 3 dolara gözlük, 9 dolara cam, 12 dolara, 35 liraya mis gibi gözlük

Yahu boş boş konuşma 20 yıl gözlük kullandım çevremde bir çok kişi gözlük kullanıyor sana açıklama yapmayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

Yahu boş boş konuşma 20 yıl gözlük kullandım çevremde bir çok kişi gözlük kullanıyor sana açıklama yapmayacağım

20 yıl kullanınca ne oluyor, 20 yıllık taksici de var , motor tamirinden anlaması mı gerekiyor ? 1-2 dolarlık mal alırken zararını düşünecek değilim,
    ki , camını değiştiriyoruz işte, daha ne zararı olacak
  • demayc D kullanıcısına yanıt
    Bildigin kaliteli satıcilar varmi varsa link atarmisin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.