Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nike air force 1 turuncu orijinal 45 numara 2.000 Tl Satın Al 19 Şubat 2024 17:42 1 1 Nike air force 1 turuncu orijinal 45 numara 2.000 Tl Resimdeki ayakabının bire bir aynısı nike ta indirim varken almıştım aldığım fiyatında altında satıyorum lütfen pazarlık teklif etmeyin ürün sıfır sadece denemek için 1 defa evde giydim 6-7 aydır kutusunda duruyor Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Macbook Air M2 16 GB + 1 TB Harici SSD Gece Yarısı Mavisi 40.000 TL Nike air force 1 turuncu orijinal 45 numara 2.000 Tl Acer 8gb ram 2gb e.kartı fhd 5.000 tl İphone 13 Garantili Sıfır Ayarında Extra Kılıf Ve Ekran Koruma Hizmeti