Merhabalar arkadaşlar. Whatsapp dan herhangibir şekilde arama almak istemiyorum. Bilinen veya bilinmez farketmez. Görüntülü veya görüntüsüz de farketmez. Whatsapp ı sadece mesajlaşma uygulaması olarak kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Telefon iphone 14 pro < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 7 Temmuz 2024; 17:15:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Whatsapp dan aranmak İstemiyorum,
-
-
Öle bişey yok whatsapda telegramda var belki ileride getirirler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle gelmesi gerekiyor bu özelliğin. Eşim dostum neyse de numarama ulaşan herhangi biri beni görüntülü arayabiliyor. Çöplüğe döndü telefon.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç sormayın yaa. Bi de sözde rahatsız etme modu gelecekti. Arkadaş telefonu uçak moduna alıp wifi den sırf internette dolaşıyım diye açıyorum, öğrenmiş insanlar artık whatsappdan arıyor. Bi de nasıl ulaştım diye gülüyor 😁
whatsapın internetini kapatıyorum, bu sefer her mesaj çekeceğim zaman, açmak zorunda kalıyorum. Bildirim almayı kapatıyorum tamam mesaj gelmiyor ama arama yine geliyor. Cevap vermiyorum, trip atıyorlar bu sefer, gördün neden dönmedin diye.
İş gereği kullanmasam, silip gidecem bu şaçma şeyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 7 Temmuz 2024; 18:23:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyanın en saçma uygulamlarından birisi sırf yerleşti diye herkes kullanıyor. Gerçi ABD'de bu kadar yaygın değil ama bizde ve avrupada çok yaygın. ABD'de bize göre gerçekten çok çok az kullanılıyor. En popüler yaş grubunda bile %30-%50 arası kullanım oranı. Bazı yaş gruplarında daha da düşük. Avrupada Viber de çok kullanılıyor gözlemlediğim.
Konuya gelirsek şu an bunu engellemenin bir yolu yok maalesef ki. Kapatılsa ilk ben kapatacağım bu özelliği yurt dışına çıktığım zamanlar hariç gerçekten tamamen çöp bir özellik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 7 Temmuz 2024; 18:55:1 > -
O kadar bıkmıştımki bu rezil uygulamadan ve meta'dan hiçbir uygulamasını kullanmıyorum uzun zamandır. Whatsapp kullanmayı bırakalı 2.5 3 sene oluyor. Tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal aramada öyle bazen tanımadıgım kişi arıyor gereksiz bir sürü aramalar geliyor bu dediginiz telegramda var sesli aramaları kapat özelligi aslında telegram daha iyi ama whatsap kadar yaygın degil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yav arasın aramasın niye böyle şeyleri kendinize dert ediyorsunuz
-
İşte onun çözümü uçak moduna alıp wifi den bağlanmak. Ama işte öğrenenler tak whatsappdan arıyor.
WhatsAppta tanimadigin kisilerden gelen aramalarinsessize al diye bir secenek var. Ayarlar-Guvenlik bolumunde. Tum aramalari belki bildirimlerde Whatsappi kapatarak engellersiniz ama mesajlar icinde uygulamayi acmaniz gerekecek.
Nasıl bir çevreniz var sizin, tanımadığınız kişiler sizi ısrarla görüntülü aramak ister...
-
Sanki otomatik açıyor uygulama, ne dertleri var bu popüler herkesin peşinde koştuğu forum üyelerinin
Ya adam derdini paylaşmış. Ek özellik gelse kullanacak. Size dayatmayacaklar bu özelliği kullanın diye. Belli ki mağdur. Bu özelliğe ihtiyaç duyuyor. Rahatsız olmuş aranmaktan. Telefonunu bile uçak moduna almış. Belki arsız bir öğrencisi var arıyor. Bilemeyiz. Siz kullanmazsınız bu özelliği. Kaybınız yok yani. Sakin.
😂
çevre değil hocam iş nedeniyle sık aranıyoruz. Görüntülü değil, normal aramadan kastımız. Türkcelin upcall uygulaması var, tel açık olsa bile ulaşılamıyor diyor, onu kuruyoruz ama whatsapdaki aramayı öğreneller ordan arayıp, işlerini halletmemizi istiyor. Ee teli de kapatamıyorsunuz çünkü yine iş gereği grupları takip etmelisiniz.
Aynen hocam üsteki mesajda durumu yazdım.
bugün farkettim ki, hücreselden whatsapın hücresel iznini de kapatsak bile, yine de arayabiliyorlar 😔 iphone da, androidi bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X