Şimdi Ara

Servis Yok Hatası Çözüm Turkcell İPhone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar telefonumda bugün şebeke çekimi sıfıra indi fakat internete giriyordu, telefonu açıp kapattım şebeke tümden gitti şebeke yok uyarısı alıyorum.yardımcı olursanız sevinirim yeni telefon da alamayız şuan ne yazık ki

uyguladığım adımlar yazılımı 12.4.7 ile güncelledim
    ağ ayarlarını sıfırladım
    tekrar tekar aç kapa yaptım
    ayarlardan operatör görünüyor
    *#06# yaptığımda imei çıkıyor(1 yıl önce imei-nuamra eşleştirmesi yapmıştım) ec devletten kontrol ettim sorun görünmüyor

ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulubudun -- 6 Temmuz 2020; 16:37:37 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Turkcell Servis Yok Hatası Çözümü (iPhone)

"Turkcell servis yok" hatasıyla karşılaşıyorsanız, bunun birkaç nedeni olabilir. Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Cihazınızı yeniden başlatın: Bu, küçük yazılım sorunlarını çözebilecek basit ama etkili bir yöntemdir.
    • Uçuş modunu açıp kapatın: Bu, cihazınızı hücresel ağdan ayırıp yeniden bağlayacaktır.
    • Ağ ayarlarınızı sıfırlayın: Bu, hatalı ağ yapılandırmalarını gidermeye yardımcı olabilir. Ancak, Wi-Fi şifrelerini ve diğer bağlantı bilgilerini kaybedeceğinizi unutmayın.
    • SIM kartınızı çıkarın ve yeniden takın: Bu, gevşek veya kirli SIM kart bağlantısını giderebilir.
    • Hücresel veri ayarlarınızı kontrol edin: Hücresel verilerin etkinleştirildiğinden ve veri dolaşımının kapalı olduğundan emin olun.
    • Turkcell müşteri hizmetleriyle iletişime geçin: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Turkcell müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek ek destek alabilirsiniz.

Sorun devam ederse, cihazınızda donanım arızası olabilir. Bu durumda, profesyonel onarım için bir servis merkezine başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ulubudun kullanıcısına yanıt
    Operatörünüz ile iletişime geçmeyi denediniz mi?
  • Dostum bende aynı sorunu yaşıyorum şuan , turkcelle görüştüm apple kullanıcılarında genel bir problem olduğunu söyledi.Durumu apple da bildirmişler.
    Hücresel veri ağını sıfırla ve 10-15 dkk kapalı tut.Bana verilen çözüm bu, bende bekliyorum şuan
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    evet onu yazmayı unutmuşum, operatörü aradığımda başka telefonda deneyin dedi denedim sorun olmadı farklı cihazda
  • Yaklaşık 1 hafta önce iPhone 5S ile yaşadığım problem önce operatör güncellemeniz yüklemedi diyip servis hatası verdi.Bu arada yurtdışında yaşıyorum.(Turkcell ya da herhangi bir türk operatorü ile bir alakam yok yani)
    Hertürlü sıfırlama vb işlerle çözülmedi internette yazan bir çok çözümü denedim.
    Son olarak cihazım güncel olmasına rağmen ipsw dosyasını indirip itunes üzerinden tekrar firmware yüklemesi manuel olarak yaptım düzeldi.

iPhone 5s - 12.4.7
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam bende farklı android cihazlara hattımı takarak denemiştim sorun olmayınca telefondan kaynaklı olduğunu düşündüm, yorumdan sonra farklı bir iphone a takarak denediğimde orada da servis yok uyarısı aldım.

müşteri hizmetleri de 2. defa aradığımda teyit etti söylediğinizi sanırım ilk görüştügüm kişi bilmiyordu sorunu
  • PesimistChe kullanıcısına yanıt
    eğer sorun düzelmez ise söylediğiniz gibi yapacağım becerebilirsem :) umarım kolay bir yöntemdir bahsettiğiniz
  • ulubudun kullanıcısına yanıt
    Çok basit sıkıntı yaşarsanız özel mesaj olarak yazabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.