Şimdi Ara

3G ve LTE Servis Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar birkac gun once uygun fiyatlari yuzunden turk telekoma gectim bugun hat acıldı kullanmaya basladim ve ilk gunden beni deli etti. 3G ve LTE bazen birkac sn gelip gidiyo bazen hic gelmiyor. Geldigi zamanlarda da arama yapamiyorum. 5GB internet paketi yaptım 2G kullanmaya calısıyorum . Daha once boyle birseyle karsılasan olduysa yardimlarini bekliyorum. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://kapsamaharitasi.turktelekom.com.tr buradan bulunduğunuz yeri kontrol edin, 3g veya lte geldiğinde çekim gostergesi ne durumda oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 30 Ağustos 2016; 13:26:29 >
  • boyzof B kullanıcısına yanıt
    4.5G ve 3G mobil internet hizmetinden faydalanabilirsiniz diyor.

• O zaman yararlanmaniz lazım :D

• Telefondaki çekim gostergesi 3g veya lte geldiğinde ne durumda oluyor?

Lte yada 3g ayarlı oldugunda ilk basta servis gidiyor bir sure sonra Edge oluyor. Ve bu sekilde de saglıkli kullanilmiyor servis gidip duruyor. Ancak 2G secip kullanabiliyorum.

Duzenleme
    Lte yada 3g geldiginde ilk full sonra tek nokta daha sonrasinda zaten gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonprohibere -- 30 Ağustos 2016; 13:38:57 >
  • 3G ve 4G bölgenizde çekmiyor. Turk Telekom'a şikayette bulunun. Yine de çevrenizdeki abonelere de sorun bir durumu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone'da wifi sorunu
    2 ay önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Farklı mekanlarda da aynı şeyler oluyorsa simkart veya telefonda problem vardır, olmuyorsa su an bulundugun yerde şebeke problemi vardır. Dışarı çık farklı yerlere git duzeliyorsa lokasyon kaynaklı bi sorun vardır, yapacak bir şey olmaz. Duzelmiyorsa simkart değiştir. Bir de farklı telefonda dene ve başka Türk Telekom kullanan varsa onlara da sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 30 Ağustos 2016; 13:45:36 >
    Telefonda problem oldugunu sanmıyorum turkcell sıkıntısiz calısıyordu.Farklı mekanlarda ise denemedim henuz. Denedikten sonra zaten turk telekoma gidip sim kart degisimi istemeyi planlıyorum. Çevremde de turk telekom kullanan kimseye rastlamadım

• 05557579747 ara 2 ye bas anlat durumu kod verecekler yaptım de hepsine kayıt açsınlar haritadan baktım kapsama alanı içinde gözüküyor diye hattımı taşıdım deyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.