< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByTMY -- 9 Şubat 2017; 3:26:11 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByTMY -- 9 Şubat 2017; 3:26:11 > |
srsy demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Mesele hala 2G kulanma meselesi degil. Cok basit ornekle aciklamak gerek. Bu ve benzeri durumlari yasamayanlar anlayamiyor. Vodafone ve Turkcell'in operator guncellemesini yukleyince VoLTE destegi geliyor ama elle 2G/3G/4G secmeye veda ediyorsun. Evde 2G disinda sinyal seviyesi cok dusuk, eve gelir gelmez telefonu 2G'ye aliyordum (evde 50 Mbit WiFi varken, hucresel zaten kullanmiyoruz) cunku baska turlu telefon gorusmesi yapilamiyor. Boyle kullaninca pil omru de uzuyor. Ama Vodafone 27.1 operator guncellemesi ile artik o secenegi kaybediyoruz. Oyle Vodafone'un dedigi gibi kendine kendine de 2G'ye gecmiyor, surekli 3G/4G bir bar sinyal aliyorum. Dolayisiyla evde gorusme yapamiyoruz. Turkcell kullancilari VoWiFi destegi oldugu icin bu tur durumlarda cihazi ucak moduna alip WiFi uzerinden sebekeye baglanabiliyor ama Vodafone'da o secenek de yok. Ayrica sadece evde cekmeme meselesi de degil. Is geregi veya outdoor aktiviteler nedeniyle sehir disina, dogaya, tasraya gidiyorsan, orada da ayni problem yasaniyor. Neredeyse her yerde 4-5 bar ceken 2G yerine, cihaz 3G/4G'ye bagli kalip tek barda can cekisiyor. Yani cihaz hic de dogru bandi secmiyor. Bu durumlari yasamayanlar ezberden "2G kullanan hala var mi yaaa" diyorlar ama mesela 2G-data kullanmak degil, 2G-ses kullanmak. @bircancan Ilk mesajdaki yontemi uygularsan, 27.0 operator surumune donersin ve sorunun cozulmus olur. 10.2.1 guncellemesiyle ilgisi yok. @hareketliperde Evet, surekli guncelleme uyarisi veriyor. Ben gunde en az 2-3 kez aliyorum. Ayarlar'a girmeye de gerek yok. Instagram'da dolasirken bile bu uyari cikabiliyor. Herkes Vodafone'a sikayet yagdirmali. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 9 Şubat 2017; 2:20:32 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizâRd -- 9 Şubat 2017; 10:4:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 9 Şubat 2017; 14:45:4 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|