Şimdi Ara

iphone 13 şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce iPhone 13 aldım her şeyden memnunum ama sadece batarya hızlı bitiyor gibi geliyor günde 2 kere şarj etmek zorunda kalıyorum. 40-85 arası şarj edip çıkarıyorum. Bir kereliğe mahsus 0-100 şarj yapsam bu sorun düzelir mi? Adaptörüm orjinal ama ısınıyor şarj esnasında bu da buna etken midir? Değiştirmeli miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz. Yüzde 85’ten yüzde 40’a kadar kullanıyorsunuz. Bu şekilde kullanırsanız tabiki günde iki kere şarj edersiniz. Pilin yüzde 45’lik bir kısmını yani 3240 mAh pili 1458 mAh olarak kullanıyorsunuz. 1458 mAh ile bir günü tabiki çıkaramazsınız. iPhone 14 Plus’ı tam şarj edip pili bitene kadar kullanıyorum. Ortalama 1.5 gün gidiyor. Bazen kullanıma bağlı olarak 2 gün bile gittiği oluyor. Bence kullanımınızı değiştirin. En azından yüzde 20 ile yüzde 90 aralığında yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 3 Mart 2023; 10:13:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az şarj etmek zaten kısa süre kullanım demek
    Yine az şarj edince zaten şarj döngüsü artıyor ve her türlü batarya eskiyor yani 20-80 10-90 gibi böyle aksiyonlara gerek yok sonra böyle şikayet edersiniz
    Her zaman 100 e kadar doldurun bazen 5 e kadar bazen 1 e kadar bazen kapanana kadar vs kullanın haricinde kullanım şeklinize göre batarya performansı alırsınız ios versiyonu uygulama vs birçok neden var

11 pro Max pil sağlığı 79 (servis) 1070 döngü ve 1-1.5 gün kullanabiliyorum neyi ne yaptığını ne yüklediğini Nasıl kullandığını vs bilmek gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 3 Mart 2023; 10:18:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.