Şimdi Ara

İphone gelen aramayı meşgule atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
40.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. İphone 11 kullanıyorum. Son ios sürümü yüklü. Daha önceden gelen aramayı iki kez güç düğmesine basıp meşgule atabilirken artık meşgule atamıyorum. Bilmeden bir ayar mı değiştirdim farkında değilim. Yardımcı olabilicek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 13 Mart 2023; 14:4:21 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone'da Gelen Aramaları Meşgule Atma

Günlük hayatın karmaşasında, bazen gelen aramaları meşgule atmamız gerekebilir. iPhone'unuzda gelen aramaları meşgule atmak yalnızca birkaç basit adımda yapılabilir.

iPhone Meşgule Atma Sorunu

Bazı iPhone kullanıcıları, "iPhone 11 meşgule atma" veya "iPhone'da meşgule atamıyorum" gibi sorunlarla karşılaşabilirler. Bu sorun genellikle yanlış ayarlar veya yazılım arızalarından kaynaklanır.

iPhone Meşgule Atma Ayarı

iPhone'unuzda gelen aramaları meşgule atmak için şu adımları izleyin:

1. Ayarlar uygulamasını açın.
    2. Telefon seçeneğine dokunun.
    3. Aramaları Engelleyin ve Tanımlayın seçeneğine dokunun.
    4. Kişilerden Engelle seçeneğine dokunun ve meşgule atmak istediğiniz kişiyi ekleyin.

iPhone'da Meşgule Atma

Aramaları kişilerden eklediyseniz ancak yine de meşgule atamıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyin:

1. Uçak Modunu kapatın.
    2. Ağ ayarlarını sıfırlayın.
    3. iPhone'unuzu yeniden başlatın.

iPhone 11 Meşgule Atamıyorum

iPhone 11'de gelen aramaları meşgule atamama sorunu yaşıyorsanız, öncelikle yukarıdaki adımları deneyin. Sorun devam ediyorsa, Apple Destek ile iletişime geçmeniz önerilir.

Bu adımları takip ederek iPhone'unuzda gelen aramaları kolayca meşgule atabilir ve aramaları yönetme konusunda daha fazla kontrole sahip olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayarlar>Erişilebilirlik>Dokunma>Kilidin Aramayı Bitirmesini Önle>Kapalı
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.