Şimdi Ara

Iphone 4 te gelen aramayı cevaplayamama durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
6.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İphone 4 ümde bir sorunla karşılaştım. Bazı aramalar geldiğinde cevaplamak için "cevapla" butonunu kaydırıyorum ama işlemiyor. sanki tam kaydıramamışım gibi geri gidiyor ve aramayı cevaplayamıyorum. google amcaya da soruyorum ama hala bulamadım bu sorunu yaşayan. Cihaz jb lidir.
    Birde aramayı yanıtlamak için "cevapla" butonu yerine farklı alternatifler varmıdır acaba?

• aynı problemle zaman zaman ben de karsılasıyorum..ama santiyeden cıkıp garantiye verip ilgilenemiyorum bir turlu..cok rahatsız edici degil..telefonu sık kullanıyorum gunde %1-%2 ihtimalle bununla karsılasıyorum..inşAllah ciddi bir problem teşkil etmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

aynı problemle zaman zaman ben de karsılasıyorum..ama santiyeden cıkıp garantiye verip ilgilenemiyorum bir turlu..cok rahatsız edici degil..telefonu sık kullanıyorum gunde %1-%2 ihtimalle bununla karsılasıyorum..inşAllah ciddi bir problem teşkil etmez..
    bende az karşılaşıyorum ama çoğunluk patrone denk geliyor :)
    adam arıyor telefonu açamıyorum. hiç iyi olmuyor öylede.
  • quote:

aynı problemle zaman zaman ben de karsılasıyorum..ama santiyeden cıkıp garantiye verip ilgilenemiyorum bir turlu..cok rahatsız edici degil..telefonu sık kullanıyorum gunde %1-%2 ihtimalle bununla karsılasıyorum..inşAllah ciddi bir problem teşkil etmez..
    bende bazen karşılaşıyorum ama co sinir bozucu değil ayda bir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killyex

bende bazen karşılaşıyorum ama co sinir bozucu değil ayda bir belki.

Alıntıları Göster
    alternatif cevaplama şekli varmıdır arkadaşlar?
  • Boyle bir sorunla karsilastiginizda, ilk once soldaki ses artirma tusuna bir kez basip sonra cagriyi cevaplayiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syzeer

Boyle bir sorunla karsilastiginizda, ilk once soldaki ses artirma tusuna bir kez basip sonra cagriyi cevaplayiniz.

deniycem..inşAllah denememe gerek kalmaz :)

bu gibi bir durum için garantiye cihazını veren var mı acaba...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Boyle bir sorunla karsilastiginizda, ilk once soldaki ses artirma tusuna bir kez basip sonra cagriyi cevaplayiniz.

deniycem..inşAllah denememe gerek kalmaz :)

bu gibi bir durum için garantiye cihazını veren var mı acaba...

Alıntıları Göster
    bakalım işe yarayacak mı. inşallah benim de denememe gerek kalmaz.
  • Ben de bu durumda power tusuna bir kez basiyorum, hem sesini kisiyor hem de kendine geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperkbb

Ben de bu durumda power tusuna bir kez basiyorum, hem sesini kisiyor hem de kendine geliyor
    bazen takılıyor sanırım ekran, diğer tuşlardan birine basınca kendine geliyor bende tecrübe ettim bir kere bu durumu, umarım yazılım kaynaklı bir problemdir ve ios5 ile düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperkbb

Ben de bu durumda power tusuna bir kez basiyorum, hem sesini kisiyor hem de kendine geliyor
    Ben de birkaç kez İphone 4 ile yaşadım bu durumu, ama sanırım JB sonrasında oluşan bir sorun bu. Çünkü önceki telefonum olan 3GS te de birkaç kez olmuştu. Sorun dediğim gibi bence JB kaynaklı, o değilse de yazılımla alakalı olabilir. İki kere üst üste de olmuyor, uzun zaman sonra oluyor tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: errgin

Ben de birkaç kez İphone 4 ile yaşadım bu durumu, ama sanırım JB sonrasında oluşan bir sorun bu. Çünkü önceki telefonum olan 3GS te de birkaç kez olmuştu. Sorun dediğim gibi bence JB kaynaklı, o değilse de yazılımla alakalı olabilir. İki kere üst üste de olmuyor, uzun zaman sonra oluyor tekrar.

Alıntıları Göster
    Eğer aramadan önce video izliyorsanız böyle sorunlar arada sırada oluyor. Yeni bir versiyon ile düzeltecektir büyük ihtimalle Apple..
  • quote:

Jb kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, telefonuma jb yapmadım hiç orjinal haliyle kullanıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Theogonia

Eğer aramadan önce video izliyorsanız böyle sorunlar arada sırada oluyor. Yeni bir versiyon ile düzeltecektir büyük ihtimalle Apple..

videoyla alakası varsa bile sadece bu yüzden değildir, bir sefer başıma geldi bu olay ve telefon uzun süredir cebimde duruyordu ve sorun yaşadım buna rağmen

• quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

quote:

Jb kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, telefonuma jb yapmadım hiç orjinal haliyle kullanıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Theogonia

videoyla alakası varsa bile sadece bu yüzden değildir, bir sefer başıma geldi bu olay ve telefon uzun süredir cebimde duruyordu ve sorun yaşadım buna rağmen

Alıntıları Göster
    ekran koruyucu kullanıyorsanız bazen onunda etkisi oluyor cevaplamadan önce ekranı bir silerseniz düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemstyle -- 23 Temmuz 2011; 2:25:40 >

• EZDecline (cydiada)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

EZDecline (cydiada)
    video izlemeyle alakalı degil..yukarıda arkadasın dedigi gibi benimde cepten cıkardıgımda oluyor..hatta son bir kac gundur video izlemedim :) video tesaduf olmus olabilir...
  • Bu durum bendede arada sırada oluyor.

Yukaridaki onerilere arti olarak normalden cok daha hafif dokunarak açabilirsiniz. Ki bu sorun genelde jelatin varken oldu.
    Mesela ben jelatinle kullanırken hafta bir iki kere bununla karşılaştım fakat jelatinsizken ayda 1kere ya oldu yada olmadı.
  • quote:

İşe Yarıyor
  • Bende Power tusunu kullaniyorum, bu da ise yariyor

Ayrica sadece aramalarda degil bazen kilit ekraninda da sorun oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5980C441C

Bende Power tusunu kullaniyorum, bu da ise yariyor

Ayrica sadece aramalarda degil bazen kilit ekraninda da sorun oluyor.
    Bende de bu sorun var ve artık rahatsız etmeye başladı.
    Önceki telefonum 4.3.2'ydi hiç sorun yaşamadım, şimdi ki telefonum 4.3.2 olarak geldi ve bu sorun vardı, 4.3.3. yükselttim sorun hala devam ediyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.