Şimdi Ara

iki iphone aynı arama kaydı hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
16.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iki iphoneum var. Biri iphone 6s digeri 7 plus. İkisindede farklı hatlar mevcut. Fakat biri beni aradıgında yada ben aradıgımda bir süre sonra diger telefonun arama menusune çıkıyor. Aynı anda ikisi çalmıyor.sadece arama kayıtları diğerindede çıkıyor.
    1- facetime ayarlarında apple kimliği kapalı sadece hat numaraları aktif yani karışması mümkün değil

Bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İki iPhone'da Aynı Arama Kaydı Görünme Sorunu

Aynı iCloud hesabını iki iPhone'da kullanıyorsanız, arama kayıtlarınızın her iki cihazda da senkronize edildiğini fark etmiş olabilirsiniz. Bu, bir cihazda arama yaptığınızda, diğer cihazda da aynı arama kaydının görünmesine neden olabilir.

Bu durum, özellikle iki iPhone'u aynı Apple Kimliği ile kullanıyorsanız geçerlidir. Bu durumda, arama kayıtları iCloud aracılığıyla diğer cihazla senkronize edilir. Ancak, bu senkronizasyon bazen istenmeyen durumlara yol açabilir.

İki iPhone'unuzda aynı arama kaydını görmekten rahatsızsanız, bunu önlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Her iki cihazda da farklı Apple Kimlikleri kullanın.
    • Arama kayıtlarınızı iCloud'dan kaldırın.
    • Her iki cihazda da "Diğerlerinde Aramalar" özelliğini kapatın.

Her iki iPhone'unuzu farklı Apple Kimlikleri ile kullanmak en etkili çözümdür. Ancak, aynı Apple Kimliğini kullanmaya devam etmek istiyorsanız, diğer seçenekleri deneyebilirsiniz.

İlgili Anahtar Kelimelerin Geçişi:

• Aynı iCloud hesabı iki telefonda arama
    • İki iPhone aynı arama kaydı
    • 2 telefonda aynı Apple Kimliği
    • İki iPhone birbirinden nasıl ayrılır
    • Aynı Apple Kimliği ile 2 iPhone kullanılır mı
    • Diğerlerinde aramalar
    • Aynı Apple Kimliği ile 2 iPhone kullanılır mi
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Her iki telefonun da apple kimligini farkli yapmayi dene.

• Aynı apple kimliği kullanımı ile alakalı bir durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tesekkurler cvp için

Aynı kimlik kullanmak gayet doğal ama. Sonucta 2 iphone 1 ipad alsan 3 kimlik mantıklı olmazki. Tam senkronize olması iyi ama arama kaydını kapatmanın bir yolu olmalıydı. Sonucta rehber faklı . Olmuyorsada yapacak birşey yok tabi

• gunbah kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz durum daha aynı kimliği kullanmak ile alakalı. Benzer şikayetler çok oluyor. Ben sizin durumu veya benzer durumu yaşamadığım için nasıl çözüleceği ile ilgili pek bilgim yok :) Sadece öyle olduğunu tahmin ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ben de buna bi çözüm ararken buldum az önce okuyunca yazmak istedim. Ayarlar>Telefon> Diğerlerinde Aramalar kısmından bunu kapatabiliyormuşuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.