Şimdi Ara

iPhone 7 Plus Arama Geldiğinde Ekran Uyanmaması Problemi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
4
Favori
27.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iPhone 7 plus'ımda arama geldikten sonra kiltlenme ve arama geldiğinde ekranın uyanmaması problemini yaşadım. Uzun süren apple çağrıları ve Recovery modda ve DFU modda format attık. Ardından ekran değişti, düzelmedi tekrar dfu format ve düzelmeyince apple cihazı değişti. Cihazı aldım. Bu problem devam etmeye başladı. Bu problem vodafone kullanan ve iphone kullanan bazı kişilerde yaşanıyor. Hatta farklı model iphone cihazlarına da o hattı takınca bile problem yaşanıyor. Acaba kendi hattımızda bir problem olabilir mi? Apple tarafında hiç bir problem yok ve çevremde bu problemi yaşayanlar sadece Vodafone kullanıcılarıdır.

Acaba nasıl kontrol sağlarız?

Problem sadece arama geldiğinde yaşanmaktadır. Donanımsal yazılımsal problem mevcut değildir.

Yardımcı olabilir misiniz?

• Assistive Touch aktif mi?
  • Tamperli cam koruyucudan olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mormaymun -- 23 Mayıs 2017; 22:45:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde ayni hatta daha fazla ve git gide artiyor. Ekran normal kilitliyken 4 kerede bir kesin bu sikinti yaoiyo 15 20 saniye telefon acilmiyo. Her ozellik algilaniyo ama ekran gelmiyo. Aramalarda telefon caliyo ama ekrana kimin aradigi cikmiyo. Arama yaptiktan sonra kilitleniyo ve ekran gelmiyo. Restore edemiyorum telefonu cunku banka uygulamalarindaki sifrelerimi unuttum. Ama bu sorun cok canimi sıkiyo gerekirse vericem pupaya

• Buck Fuddy kullanıcısına yanıt
    Özellik kapalı durumda

• Mormaymun kullanıcısına yanıt
    Koruyucu olmadan da denedik. Yapıyor

• snnbrn45 kullanıcısına yanıt
    Aynı problemi yaşıyoruz. Detaylı konuşmamız lazım.

Bende de arama geldiğinde iphone sesi cıkıyor, kim olduğunu görmüyoruz. 2 kez power butonuna basınca uyanıyor ama meşgule atıyor

Yada görüşme birirdikten sonra touch id ye tıklıyorum, tık yok. Power butonuna 2 kez basınca acılıyor

3 kez recovery modda format, 2 kez dfu modda format, son sürüm, eski sürün update i yapıldı. 1 kez apple store tarafından ekran değişimi çözülmeyince tekrar format çözülmeyince memnuniyet amaçlı cihaz değişildi. Üzerine ios 10.3.2 geldi yine tekrarlıyor.

Vodafone um ben mesela çevremde 3 kişi bu problemi yaşıyor 3 ü de vodafone. Senin hattın ne? Biraz bilgi verebilir misin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KonukUlas

Aynı problemi yaşıyoruz. Detaylı konuşmamız lazım.

Bende de arama geldiğinde iphone sesi cıkıyor, kim olduğunu görmüyoruz. 2 kez power butonuna basınca uyanıyor ama meşgule atıyor

Yada görüşme birirdikten sonra touch id ye tıklıyorum, tık yok. Power butonuna 2 kez basınca acılıyor

3 kez recovery modda format, 2 kez dfu modda format, son sürüm, eski sürün update i yapıldı. 1 kez apple store tarafından ekran değişimi çözülmeyince tekrar format çözülmeyince memnuniyet amaçlı cihaz değişildi. Üzerine ios 10.3.2 geldi yine tekrarlıyor.

Vodafone um ben mesela çevremde 3 kişi bu problemi yaşıyor 3 ü de vodafone. Senin hattın ne? Biraz bilgi verebilir misin?

Ben turkcellim. Hic bi format yapmadim cunku banka uygulamalarin sifrelerini hatirlamiyorum. 2 gun once jb beklerken soruna dayanamayip son surume gectim. Suan hala yapiyo ama eskisi kadar cok degil. Eskiden 5 kerenin 5 inde ve 10 sn falan yaparken. Suan 5 kerenin 2 sinde 3 4 sn yapiyo

• 3.4 saniye derken sonra düzeliyor mu? bizde hiç düzelmiyor illa power butonuna basmak gerek sizde böyle değil mi? benım cihaz bile değişti . yeni cihazda da aynı.

• Değerli arkadaşlar merhaba,

3 aylık süreç içerisinde çok kez Apple Store 'a gittik, uzaktan yazılım attık. Cihazımız değişti, ekran değişti. Değişik yazılımlar denedik.

Bugün itibariyle Apple Mühendislik departmanından sonuç aldık ve 2 gün önceki testlerimizde fark ettiğimiz çözümü onlar da teyit etmiş oldu.

Bu tarz arama problemi yaşayanlar lütfen şunları denesin;

- Çağrıyı sonlandırmak için Güç tuşu yerine mutlaka ekrandaki kırmızı tuşa dokunun.
    - Çağrı geldiğinde ekran uyanmazsa bir ya da iki kez Güç tuşuna, bir kez de Home tuşuna basın.

İyi günler dilerim.

Saygılarımla.
  • Sizin bahsettiginiz tam olarak çözüm deil ama.

Bendede ip 7 var hattim turkcell. Ayni sorunu yaşiyorum ve her turlu formattida attim duzelmedi. Şuan son surumu temiz bi kurulum yaparak kurdum ama nafile.

Arama geldiginde ekran uyanmiyor ve bazende telefonun saatine bakmak icin home tusuna basiyorum ama ekran uyanmiyor. Home tusu titresim tepkisi veriyor ama ekran uyanmiyor bir turlu. Power tusuna basarak uyandirmak zorunda kaliyorum. Nedir bu problemin kesin çözümü yokmu keşfedebilen??

• Merhabalar daha yeni ıphone x 256 gb aldım.Ancak telefonda maalesef gelen aramalarda ekran uyanmıyor ,zaman zaman donuyor ses de sıkıntılar var apple çağrı destekle defalarca çağrı merkezi ile görüştüm ancak yazılım sorununu çözemediler,bir çok kez dfu modda sıfırdan yazılım güncellemede yapılmıştır ancak sonuç aynı şöyleki gelen aramalarda cevapsıza atmak veya reddetmek için güç kaynağı tuşu kullanılırsa telefon anında tepki veriyor ve gelen aramalarda uyanmıyor sık sık donuyor bununla ilgili bir çözüme ulaşan varmıdır acaba ıphone x sadece hatalarla öne çıkan bir telefon sanırım şuana kadar hataları ile uğraşmaktan artılarını göremedim
  • sorunu çözülen arkadaşlar var ise yardım edebilir mi acaba servis hiç bir hata yok diyerek geri veriyor bunun sebebi ne olabilir hatmı,yazılım mı,donanımsal mı herşeyi deniyorum olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERAYTUR GAZİANTEP VİZE -- 7 Ocak 2018; 15:54:4 >
  • Türk telekom hattımda bende karşılaştım bir iki kez bu durumla
  • ERAYTUR GAZİANTEP VİZE E kullanıcısına yanıt
    Herşeyi denedim telefonu dahi değiştirdim olmadı servis aynen hata gözlenmedi deyip geri veriyor.
  • Ayni sorun benim iPhone 8 de ve eşimin telefonu iPhone x dede var bence tamamen yazilimsal

• coke019 C kullanıcısına yanıt
    sorun yazılımsal diye apple da diyorda bunun bi çözüm üyokmu aceba kardeşim yazılımsal diyip basitmiş gibi davranıyorlar
  • akadir01 A kullanıcısına yanıt
    Bence bunu mail olarak atalım apple a bence daha detaylı Bilgi alırız

• Bu sorun uzun zamandır var hatta kimsenin şikayet etmemesine şaşırıyordum. O olay şöyle kaynaklanıyor ios sürümünde bir bug var. Son aramalar kısmı açık kaldığında arama geldiğinde veya ekranı açmak istediğinde açılmıyor. Arama geliyor güç tuşuna 2 3 defa basıyorum meşgule atop öyle açabiliyorum ekranı. Aynı sorunu arkadaşlarda yaşıyor. 10.3.3 den beri var bu belki önceside vardır

Edit: Her seferinde olmuyor arada oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 8 Ocak 2018; 19:46:53 >
  • ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Sadece son aramalar kısmında mı yaşanıyor yoksa, rehber ve numara çevirme açık kaldığında da yaşanıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.