Şimdi Ara

iOS 17.1 güncellemesi iPhone'ların gece kapanması sorununu çözmedi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 17.1 güncellemesi iPhone'ların gece kapanması sorununu çözmedi!
    Apple’ın önümüzdeki hafta içinde iOS 17.1 güncellemesini yayınlaması bekleniyor. Yeni iOS sürümünün birtakım ciddi sorunları çözmesi bekleniyor.  iPhone 15 Pro Max modelinde ekran yanması, bazı iPhone modellerinin gece otomatik kapanmasına yol açan bir sorun dahil olmak üzere kritik sorunların yazılımla çözüleceği Apple tarafından da açıklandı. Ancak, iOS 17.1 RC sürümünü indirenler hatalarla karşı karşıya.

Ayrıca Bkz.iOS 17.1 çıkış tarihi belli oldu: İşte gelecek yenilikler

Tüm modelleri etkiliyor!

Kullanıcı geri bildirimlerine göre, iOS 17.1, iPhone’un geceleri ara sıra kapanmasına, alarmın kesintiye uğramasına, bildirimlerin susturulmasına neden olan bir sorunu çözmüyor gibi görünüyor. Eğer iPhone’unuz sabah şifre ekranıyla açılıyorsa veya alarm kurduğunuz zamanda çalmıyorsa muhtemelen bu hatadan etkilenmişsiniz demektir. Bazı durumlarda iPhone yalnızca yeniden başlatılıyor ancak bazı durumlarda da birkaç saatliğe kapanıyor. Kapanma hatası çoğunlukla iPhone 15 kullanıcılarından geliyor ancak başka modelleri kullananların da şikayetleri var.

Apple'dan açıklama gelmedi

Ayarlar - Pil menüsünden son 24 saat içindeki şarj durumu kontrol edilerek iPhone’un gece kapalı olup olmadığını anlamak mümkün. Bu sorunun ne zaman çözüleceğine dair bir bilgi yok, Apple da açıklama yapmadı.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2023/10/18/ios-17-1-shutdown-bug-no-fix/

• Son alınan güncellemeden sonra telefonun stabilitesi iyice bozuldu bu durum aşırı rahatsız edici

• Her şeye tamam diyen Apple kullanıcıları düşünsün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • devamlı guncelleme alıyor diye ovunelen sistemin guncelleme yapmasından korkar oldular....:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 19 Ekim 2023; 12:33:52 >
  • Ne iPhone 15 pro serisi ne de iOS 17 hiç iyi bir çıkış yapmadı. Sorunlar ardı ardına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 19 Ekim 2023; 12:44:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakk0131

Ne iPhone 15 pro serisi ne de iOS 17 hiç iyi bir çıkış yapmadı. Sorunlar ardı ardına geliyor.
    16 da böyle kötü çıkmıştı. Sonrasında toparladı mı, bence hayır

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt

16 da bu kadar sıkıntı yoktu, sonra toparladılar bence. 15 serisi özellikle pro serisinde pilinden ekranına kadar tonla sorun çıktı, bence üretimin hindistana kaymasının rolü büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 19 Ekim 2023; 13:10:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Epıl kalitesi abi ya, sürekli güncelleme alıyor.

• Şimdiye kadar eski telefonu yavaşlatıyorlardı, şimdi eski yeni demeden hepsini yavaşlatıyorlar. Daha yeni çıkan telefonda bu kadar hata olması apple için büyük sıkıntı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ios 17 tam bir fiyasko oldu apple için.

Ben bir ios sürümünün bu kadar sıkıntılı ve bug dolu olduğunu ilk kez gördüm. Sanırım 17.4 falan çıkana kadar 16'da kalacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 20 Ekim 2023; 10:47:3 >
  • benim telefon dandik olunca bir sorun çıkarmıyor herhalde? se2 iki senedir ne çıktıysa kurdum hem de beta tester olarak beta1 2 3 sırayla giderim zaten 1800 küsür mah bir günü çıkarıyor oyun da oynamam ekranı da iddialı değil ama 4.7" işte o olayı. önceki telefonum huawei p10 muydu pro bir şey miydi birader vermişti daha ince daha hafif 5.1" süper aslında. bir kere çakma bir batarya taktım geçtim 5 sene sonra. şimdi ikinci telefon olarak hala çalışıyor 2017 alet ama içine önemli bir uygulama kuramıyorum banka alış siteleri gibi çünkü android 9 vermediler diye değiştirmiştim zaten 8 var içinde neymiş yurt dışıymış. kullanan kullanmayan atıyor gibi geliyor bana bu finfon başlıklarında ya da herkes oyun oynuyor ya da dediğim gibi benim telefon zaten ip11 işlemcili dandik yani en kötü ne olabilir performans o bu konuda ama o biçim ios güncellemesi aldım ben 2 senede dönmem bir daha o android güncelleme olayına.

• Bu tür haberlere konu olan sorunların hiçbirini yaşamıyor olmam peki?
    iPhone 15 / son sürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RC 2'de çözemedi sorunu.

• 17.1 full sürüm gelecekti gelmedi Apple yine bi şeyler deniyor.

• Evet gece kapanma problemini çözemedi apple nedense 17.1 le çözülecekti ama hala aynı sorun devam ediyo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.