Şimdi Ara

Iphone 7 Plus Telefon Görüşme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonumu alalı henüz 1 ay oldu ancak 1.haftasından beri aynı sorunla uğraşıyorum. Sorun şu ki; telefonla konuşma sırasında karşı tarafın sesi ban agleiyor ancak benim sesi karşı tarafa gitmiyor. Karşı tarafın duydugu ses hışırtı,cızırtı gibi sesler oluyor ancak benim sesim yok. Whatsapp araması yaptığımda sesim sorunsuz gidiyor, ses kayıtlarında veya videolarda hiç bir sıkıntı yok ayrıca telefon görüşmesinde kulaklık taktığım zamanda sıkıntı olmuyor. Yalnızca telefonla normal konusurken sesim gitmediğim gibi karşıya garip sesler geliyor. Ancak düzeldiği zamanlarda oluyor bazen 1-2 saatliğine bazen 1-2 günlüğüne düzeliyor sonra tekrar aynı sorun devam ediyor. Telefonu 2 kez Marmara Park AVM Troy yetkili servisine bıraktım donanımsal ve yazılımsal bir hata bulunmadığı gibi appleın bütün testlerinden geçtiği söyleniyor yani hiç bir sorun gözükmüyor. Artık Zorlu'ya ya da Akasya'ya götürmeyi düşünüyorum. Sizin önerileriniz var mıdır ne yapmam gerek ? Bu sorunu benden başka yaşayan var mı?

• garanti var ise hakkınız kullanın
  • Cihazda sorun bulunsa yenisiyle değiştiriceğiz diyolar ancak sorunda bulunamadığı için yapacağımız bir şey yok diyolar
  • operator hangisi ? sim kart eski tip olabilir volte aciksa ondan bile yapabilir;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operatörüm Vodafone. Sim kart eskiydi bu yuzden olabilir diye düşündüm yenisiyle değiştirdim sorun devam ediyor. Kulaklıkla konusuyorum ancak normal şekilde olmuyor
  • Aynı Sorun Benim iPhone 6S Plus'ta da Var :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende vodafone mu kullanıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone'da wifi sorunu
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kılıf kullanıyormusunuz, kullanıyorsanız kılıfsız bir deneme yaparmısınız, bikere başımıza geldi bi kılıfla ses çok az gidiyordu
  • ErKaN-23 kullanıcısına yanıt
    Kılıf varken düzeldiği zamanlar oluyor ama sonra tekrar gidiyor. Kılıflık bir şey değil malesef...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.