Şimdi Ara

iPhone 7 Plus Arama Geldiğinde Ekran Uyanmaması Problemi Hk. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
4
Favori
27.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar üstte yazdığım konu birde siz deneyin benim sorunum şuan için düzeldi görünüyor yaptıklarım şu
    cumartesi günü telefon genel ayarlardan ağ sıfırla yaptım
    tüm rehberimde gmail ve hotmail kayıtları vardı onları pc den icloude girerek tek tek temizledim temizledim var olan aynı numaraları uygulama smart merge ile birleştir yaptım sorun şuan için çözüldü görünüyor geç uyanma var ama eskiden geç uydanıkça dhada geç uyanıyor ve telefon kullanılmayacak hale geliyordu şuan hiç değilse ilkinde uyanıyor ve eskiden güç tuşunu kullanır kullanmaz başlıyor du şuan 2 . gün ve bazı aramalar hariç aramalarda uyanıyor birde siz deneyin çözümleri lütfen paylaşalım ki mağdur olan arkadaşlarda bu sorundan kurtulsun 11,3 ile tam olarak çözülmezse dediğimiz gibi topluca mahkemeye vererek maddi manevi tazminat davası ile açabiliriz

• arkadaşlar sorun maalsef düzelmiyor applede yeni sürüm falan demiyor mühendisler bu nasıl oluyor ya diyerek her gün yok şu denemeyi yapın yok bu denemeyi yapın diyorlar kardeşim siz niye test etmiyorsunuz dediğimizde bulabilsek bir hatayı diyorlar yani açıkçası kendileride bilmiyor hatta her yazılımda başka bir şey bozulduğunu ima ediyorlar resmen biz mahkemeye vermekten başka şans kalmadı sanırım
  • ERAYTUR GAZİANTEP VİZE E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tek çözüm yeni güncelleme. Eğer onda da düzelmezse ben vazgeçiçem artık. Bir daha da tövbe apple yaklaşmam. Ama şunu da söyliyeyim çok fazla çevremde bu sorunu yaşayan var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba beta sürümü denesek mi ? Sonucu da hemen hemen görürüz. Ben bugün o yolu deniyeceğim

• Çözüm belli on off ile görüşmeyi sonlandırmayın. Birde ekran ayarından uyandır seçenegini kaldırın düzelicek

• Tayfunayhannn T kullanıcısına yanıt
    Keşke dediğiniz kadar basit olsa. Onlar da işe yaramadı ben denedim.

• Arkadaşlar 11.2.5 beta sürümünü güncelledim. Test ediyorum. Bilgi vereceğim hepinize

• Testinizin sonucunu bekliyoruz ona göre güncellemeyi yapacağız

• senden haber bekliyoruz kardeşim hadi hayırlısı
  • öncelikle merhabalar;

İlk önce ıraktan getırttım telefonu ilk hafta sıkıntı yok fakat sonrasında arama geldıgınde ekran uyanmamaya başladı.Sonra yurtdışı dıye sattım kvk garantılı aldım aynı onuda sattım bır tane de turkcell den aldım aynı defalarca gerızekalı apple mail attım 4 defa sıfırlama yaptılar.3 defa ben yaptım 1 defa da serviste yaptım ama kar etmedı.Sonra teker teker uygulamaları silerek kullanmaya başladım yıne aynı bazıları dıyorkı yan tuştan kapamayın telefonu bence alakası yok cıhazımı servıse yolladım galıba değişim yapacaklar su an ıdareten 7 plus kullanıyorum ama onda sıkıntı yok anlamadım kabul de etmıyorlar hatalarını cıhazın şimdi ben kullandıklarım sıyah tı hem kapalı kutu hemde de sılver renk ıstedım bakalım ne olacak ios24 de cıksa düzelmez bence
  • Evet arkadaşlar sorun çözüldü. 11.2.5 betayı kurduktan sonra ne yan tuş ne bişey hiç bir şekilde gecikme olmadı. Özellikle power tuşuyla aramaları kapatmama rağmen herşey normal. Normalde şimdiye kadar 3 4 kere reset atmıştım. Arkadaşlar beta güncelleme yapın. Telefon yağ gibi akıyor. Kendine geldi şükür. Hiç beklemenin anlamı yok. Eziyet etmeyin kendinize .

Böylece yazılımdan kaynaklı olduğunu anlamış olduk. Ama ben hala neden biz sorusunun cevabını alamadım. Neden bu kadar kullanıcı varken neden bize oluyor aynı yazılımda. Onu da İnan’ın çözemedim.

• Ne Komik Sorunlar.
  • KARDEŞ BETA GÜNCELLEMESİNİ NASIL YAPIYORUZ BİR AÇIKLASAN BİZEDE ÖNCE İTUNESDEN YEDEK ALIP SONRA NASIL GÜNCELLİYORUZ
  • realmy R kullanıcısına yanıt
    beta nasıl yüklenir??????
  • beta nasıl yüklenir detaylı bir açıklama yazsın lütfen bizede yardımcı olursan çok seviniriz detaylı bir şekilde anlatırsan
  • İos 11.2.5 beta yı Google’dan ipsw dosyasını bulabilirsiniz. iTunes üzerinden indirdiğiniz ipsw dosyasını tanıtıp yükleyebilirsiniz. Fakat bu sorununuz yeni güncellemede yüzde 99 düzeltilecek. Beta kurmanızı tavsiye etmem. Beta 5 yayınlanmış ana sürüm yakında gelecektir. Birazdaha idare edin bekleyin derim

• ERAYTUR GAZİANTEP VİZE E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum. Birşey farketmedi az önce yine başladı. eskisi gibi uzun süre değil ama yine gecikme var. Muhtemelen yarın yine eski haline dönecek. Yani ilk çalışın sonunda ekran geliyor. Eskisi gibi arama kaçırmıyorum

Az önce türktelekom da biri ile konuştum. Çıkartılan bir seride bu sorunun oldugunu söylüyor. Ne kadar doğru yanlış bilmiyorum. Yani değişim serisi aynı olduğu müddetçe sorunu yaşamaya devam edicez. Sistemsel değil demek ki sorun. Ben yine nasıl olduğu ile ilgili bilgiyi yazıyorum. Ben yedek falan almadan direk kurdum. Sonrasında sıfırlama yaptım ( tümüne sıfırlama yapmadan ) Sıfırlama yapıp tüm tel silmeyin sakın.

-https://beta.apple.com/sp/betaprogram/ bu siteye girip kaydolun.
    - karşınıza çıkan ekrandan ios seçin.
    - Yukarıdaki sekmelerden Enroll Your Devices tıklayın.
    - Altta Download Profile tıklayın.
    Sonrasından güncelleme kontrol ettiğinizde karşınıza çıkıcak 2,2 gb yanlış hatırlamıyorsam.

Yükeleyen olursa burdan paylaşırsa son durumu sevinirim.

• AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Beta yüklemenin zararı var mıdır? ben daha öncede kullanmıştım. Bir sorun olmadı. Tabii bildiğiniz bişey varsa arkadaşlar dikkate alsın. Ben sadece sorunu çözmek adına denedim. Ama çok fazla değişiklik olmadı dediğim gibi. Siz karar verin arkadaşımızın dediği gibi.
  • AfterLife61 kardeşim düzeleceğini nerden tahmin ediyorsun acaba bir duyummu aldın merak ettiğim için soruyorum Şİmdi apple yeniden aradım yine bağladılar bir kıdemli danışmana diğerleri cevap vermediki siz vereceksiniz dedim diğer kıdemli danışmanlar neden cevap vermiyor dedim açık net söylüyorum adam aynen şunu söyledi valla kimin ne dediği umrumda değil bizim yetkili servis pupa'nın yaptığı umrumda değil sizin mahkemeye vermeniz umrumda değil sorun bu çözürülürse çözülür çözülmezse ister mahkemeye verin ister kullanın tabi bende bu konuşmalar üstüne gayet sert çıktım adam şok oldu kapatıyorum dedi kapat zaten ne işe yarıyon dedim sustu kapattı adamlar çözüm falan hikaye sürümde falan düzelecekde asla demiyor mühendislere 1 ay önce attım cevap yok mu dedim bakıyım diyor şuan yok yeniden gönderelim mi diyor dedim beynin yerindemi senin zaten 2 kez göndermişiz ona cevap yoksa şimdimi gelecek dedim ozaman siz kendiniz kurduğunuz tartışıtğınız kişilerle çözmeye çalışın dedi bir de bu betayı sordum apple kesinlikle desteklemiyor biz öyle yapıyoruz buyrun deneyin diyoruz dedi neden böyle bir şey yapıyorsunuz dedim yine sustu yani sürüm falan bilmiyorum ben topluca mahkemeye gitmekten yanayım fazizi ile bir ıphone x de yaklaşık 10000 tl alırız ben arayarak bıktırarak ihtarname göndererek sıfır kapalı kutu farklı renkle değişim yaptırmıştım aynı sorun devam ediyor mahkeme tek çelsede bitirir bu işi

• realmy R kullanıcısına yanıt
    Beta kurmanın bi zararı yoktur elbette. Beta sürümler sorunlu sürümlerdir bildiğiniz üzere. Beta kullanıcılar vardır beta sürümleri kurar kullanır tespit edilen hataları appleye bildirir ve apple hataları düzeltip asıl sürümü çıkartır. Tabi bazen asıl sürümlerde de hatalar olabilmektir. Beta kullanılabilir bende kullandım hiç sorunsuz bir şekilde. Fakat yinede beta kullanma taraftarı değilim. Beta sorası asıl sürüm kullanılması bence daha iyidir. Yaşadığınız sorun bende yok böle bi sorun yaşamıyorum fakat yaşayan çok kişi var bir soraki sürümde düzeleceği yazılmış. Umarım öyledir. Beta nasıl kurulur anlatmıssınız zaten isteyen bu şekilde kurabilir fakat anladığım kadarıyla sorununuz düzelmemiş. Tam sürümü bekleyin derim umarım çözülür

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.