Şimdi Ara

iPhone 7 Plus Arama Geldiğinde Ekran Uyanmaması Problemi Hk. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
4
Favori
27.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ERAYTUR GAZİANTEP VİZE E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben apple de çalışan biri deilim bir duyum oradan almam mümkün deil. Bu sorunu yaşayan onlarca insan var konular açılmış bir soraki sürümde düzeleceği yazılmış çizilmiş onların yalancısıyım. Yoksa ben bölüm bi sorun yaşamıyorum cihazımda amaç yardımcı olmak. Bizimkide duyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfterLife61

Beta kurmanın bi zararı yoktur elbette. Beta sürümler sorunlu sürümlerdir bildiğiniz üzere. Beta kullanıcılar vardır beta sürümleri kurar kullanır tespit edilen hataları appleye bildirir ve apple hataları düzeltip asıl sürümü çıkartır. Tabi bazen asıl sürümlerde de hatalar olabilmektir. Beta kullanılabilir bende kullandım hiç sorunsuz bir şekilde. Fakat yinede beta kullanma taraftarı değilim. Beta sorası asıl sürüm kullanılması bence daha iyidir. Yaşadığınız sorun bende yok böle bi sorun yaşamıyorum fakat yaşayan çok kişi var bir soraki sürümde düzeleceği yazılmış. Umarım öyledir. Beta nasıl kurulur anlatmıssınız zaten isteyen bu şekilde kurabilir fakat anladığım kadarıyla sorununuz düzelmemiş. Tam sürümü bekleyin derim umarım çözülür

Kardeşim ben şimdi note 8 siparişini verdim. Servise bırakıcağım telefonu. Dediğin gibi değişim vs olmazsa topluca verelim mahkemeye. Telefonun sorunlu olduğu yüzde yüz. 6000 Lira sokakta bulmadık. İşimizden gücümüzden ediyor bizi. Saçmalık resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ERAYTUR GAZİANTEP VİZE

AfterLife61 kardeşim düzeleceğini nerden tahmin ediyorsun acaba bir duyummu aldın merak ettiğim için soruyorum Şİmdi apple yeniden aradım yine bağladılar bir kıdemli danışmana diğerleri cevap vermediki siz vereceksiniz dedim diğer kıdemli danışmanlar neden cevap vermiyor dedim açık net söylüyorum adam aynen şunu söyledi valla kimin ne dediği umrumda değil bizim yetkili servis pupa'nın yaptığı umrumda değil sizin mahkemeye vermeniz umrumda değil sorun bu çözürülürse çözülür çözülmezse ister mahkemeye verin ister kullanın tabi bende bu konuşmalar üstüne gayet sert çıktım adam şok oldu kapatıyorum dedi kapat zaten ne işe yarıyon dedim sustu kapattı adamlar çözüm falan hikaye sürümde falan düzelecekde asla demiyor mühendislere 1 ay önce attım cevap yok mu dedim bakıyım diyor şuan yok yeniden gönderelim mi diyor dedim beynin yerindemi senin zaten 2 kez göndermişiz ona cevap yoksa şimdimi gelecek dedim ozaman siz kendiniz kurduğunuz tartışıtğınız kişilerle çözmeye çalışın dedi bir de bu betayı sordum apple kesinlikle desteklemiyor biz öyle yapıyoruz buyrun deneyin diyoruz dedi neden böyle bir şey yapıyorsunuz dedim yine sustu yani sürüm falan bilmiyorum ben topluca mahkemeye gitmekten yanayım fazizi ile bir ıphone x de yaklaşık 10000 tl alırız ben arayarak bıktırarak ihtarname göndererek sıfır kapalı kutu farklı renkle değişim yaptırmıştım aynı sorun devam ediyor mahkeme tek çelsede bitirir bu işi

ihtarnameyi kime çektin bu arada sormayı unuttum

• realmy R kullanıcısına yanıt
    Kardeşim az paralar değil bu paralar kesinlikle haklısınız yasal haklarınızı sonuna kadar arayın

• yardımcı olan herekese çok teşekkür ederiz kardeşim Allah razı olsun ihtarnameyi telefonu aldığım yer olan medai markt ve pupa servisine çektim apple de çektim para falan vermeyin internette örnekleri var yasıp ptt den iadeli tahhütlü göndermeniz yeeter
  • Aynı sorun bende de var hocam. Hatta bende de telefon pantolonumun cebindeyken home tuşuna basınca ekran açılmıyor. Normal açma kapama tuşuna 2 kez basınca açılıyor. Montumun cebindeyken sıkıntı olmuyor. Ben bunu cepteyken ekran açılıp bi şey olmasın diye yapılmış olduğunu düşünüyorum. Yani telefonun sallanmasına bağlı. Umarım anlatabilmişimdir

• sim kartı değiştirdin mi değiştir...
  • Sim kart sen değiştirdin mi kardeşim sorunun çözüldümü ben denemiştim olmamıştı

• quote:

Sim kart sen değiştirdin mi kardeşim sorunun çözüldümü ben denemiştim olmamıştı

Arkadaşlar sorun iCloud . Şim Kart falan değil. iCloud kapattım. Direk ekran geliyor. Tekrar açıyorum yine aynı sorun. Ya da iCloud da kayıtlı olmayan biri aradığında direk geliyor. Kayıtlı olan da ise aynı problem . Demek ki iCloud ile ilgili bir sorun bu bence..

• Rehberimde kayıtlı olmayan kişi arayınca ekran kesinlikle donmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: realmy

quote:

Sim kart sen değiştirdin mi kardeşim sorunun çözüldümü ben denemiştim olmamıştı

Arkadaşlar sorun iCloud . Şim Kart falan değil. iCloud kapattım. Direk ekran geliyor. Tekrar açıyorum yine aynı sorun. Ya da iCloud da kayıtlı olmayan biri aradığında direk geliyor. Kayıtlı olan da ise aynı problem . Demek ki iCloud ile ilgili bir sorun bu bence..

Kesinlikle katılıyorum

Bende farklı bir icloud hesabından giriş yaparak deneyin diyecekken olayı çözmüşsüz reis :) bu arada note 8 i iptal geçersin sanırım yok yere o parayı verme :)

• Arkadaşlar sensör problemi olanlarda nasıl bir ekran koruyucu takılı? Ben ekranı full kaplayan ekran koruyucuları kullandığımda arama kısmında telefona baktığımda bazen ekran kilitli kalıyordu. Yani telefon kulağımdaymış gibi halen ekran karanlık duruyordu. Ama basit ekran koruyucuları kullandığımda ( sensör kısmı tamamen açık ) bunlarda kilitlenme sorunu olmuyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Ama çözüm değil ki başka iCloud. Dünyanın yedeği var. Sorunu bulduk ama çözüm yeni bir iCloud değil bence. Tamamen saçmalık

Yani ben sadece buna neden olan kullanılan icloud hesabımı anlamında söylemiştim. Başka bir hesapla girince yaparmı acaba anlamında. Aslında doğru tam olarak bir çözüm sayılmaz fakat anladığım kadarıyla temiz bir icloud hesabında bu sorunu yapmayacağı. Rehber tekrar kaydedilir de öteki yedekler hep sıkıntı evet

• Yok kardeşim olay rehber kısmı ile ilgili sistem anladığım gelen çağrıda eşleştirmeyin geç yapıyor ya da yapamıyor. Bu da bizim burda bir şeylerle uğraşmakla çözebileceğimiz bir şey değil. Ben tel rehberim de kayıtlı 5000 kişiye yakın adamdan diye düşünüyordum ondan da değilmiş. 300 kişi olanda da yapıyor. Demek ki başlı başına bir sorun. Ama üzülüyorum yatın arıyacağım apple ne diyecekler bakalım.

• ip7 10.3.2 bende de var aynı sorun.

bazen ses açma kapama tuşuyla oynayınca geliyor ekran. o da bazen.

Son aramalarda ekran kitli kalırsa yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

ip7 10.3.2 bende de var aynı sorun.

daha önce varmıydı sizde ? yoksa sonradan mı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realmy

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

ip7 10.3.2 bende de var aynı sorun.

daha önce varmıydı sizde ? yoksa sonradan mı oldu.

hep vardı hocam.
  • arkadaşlar ,itunesten bu bilgisayara yedek alsak yeni bir icloud ile girsek nasıl olur
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.