Şimdi Ara

iPhone 7 Plus Arama Geldiğinde Ekran Uyanmaması Problemi Hk. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
4
Favori
27.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evet 2 .c i günün sonunda telefonum normal çok şükür inşallah sorun yaşamam diyip sadece kendi fikirlerimi yazmak istiyorum kesin olmamakla birlikte öncelikle belkide yeni bu telefonda hata yoktu ama bunu düşük ihtimal görüyorum çünkü diğer 2 kapalı kutu telefonda aynı sorun olması çok açıklanabilir birşey değil bu telefonda napmıştım tüm bilgilerimden vaz geçip sıfırdan ıcloud , sim kart değişikliği,türkcelden bir telefondan bir telefona rehber aktarma,tüm uygulamaları tek tek yeniden indirme yani eskiye dair her şeyimi kaybettim ama şuan telefon düzgün ,şimdi bazı arkadaşlar ana kart hatası demişti evet tam olarak bunun olduğunu düşünüyorum şöyleki cihazı aldınız ilk kurulumda icloudunuzu girdiniz artık ıcloud yedeklerden rehber,uygulamalar,ve hatta whatsapttaki bir sorun yüzünden telefon bu hatayı veriyor bence ,bazı arkadaşlar başka iclouddan denedik veya iclouddan çıktık diyorlar ancak kurulum sırasında bu hata artık nerden geliyor ise ana karta işleniyor ve sonrasında yeniden kurmalar sıfırlamalar başka icloud gibi çözümler çözüm olmuyor tabi bu benim düşüncem telefonu değiştiriğim arkadaş ya abi düzeldimi dedi vet sanırım dedim sıfır icloud mu açtın dedi evet dedim ama biz bu telefonu alırken en çok bu bilgiler güvende hata yok diye almıyormuyuz dedi haklı bu telefon önceki modellerinden hiç bir farkı yok bu kadar edermi,bence etmez bazı sitelerde yandaki güç tuşu ile meşguele atma veya gelen aramayı kapatma diyor ıpjone x lerde kesinlikle alakası yok sorun her şekilde devam ediyor önceki modelleri bilmiyorum tabi peki bu kanılara nerden vardım geçen yıl ıphone 6 plus almıştım hoporlerde sorun varde servis 2 kez değişim yapmasına rağmen aynı sorun devam etti sattım normal 6s aldım kurtulmuştum yani bu icloud illetinde ilk kurulumunda artık hangi uygulamada bir virus yada yazılım hatası oluşuyor ise ana karta işliyor ve düzelmesi imkansız hale geliyor ben 7 yıldır ıphone kullanıcısı olarak tüm bilgilerimi sırf telefon kullanmak için silmek zorunda kaldım size önerim yinede telefonu sıfırdan başlatıp yeni sıfırdan bir icloud ve başka bir hat ile bir gün denemeniz ben değiştirmeden önce bunu yapmış ve çözüm olmuştu ama değişim kararı çıkınca içim rahat etsin diye gittim sıfır yeni kutu almıştım eğer başka çözümlerde olursa sizinle paylaşcam burda az kişiyiz ama önerim bu telefon bu paralar etmez birincisi,apple yedeklerim var diye asla güvenmeyin artık bakıp hepsinden vaz geçmek zorunda kalabiliyoruz,apple sorunlara çözüm bulur düşüncesini untun bu sorun 2 yıldır var deniliyor hani nerde çözüm,hakkınızı arayın arkadaşlar mahkeme ise mahkeme,şikayet var com paylaşın bu paralar büyük paralar umarım tamamen bu srounlardan kurtuluruz oda apple bu hatayı tespit ederek yazılımda hata düzeltme ve var olan hatalar için güvenlik güncellemeleri yaparak düzeltebilir ama yaparmı işte orası soru işareti

• Arkadaşlar evet 2 .c i günün sonunda telefonum normal çok şükür inşallah sorun yaşamam diyip sadece kendi fikirlerimi yazmak istiyorum kesin olmamakla birlikte öncelikle belkide yeni bu telefonda hata yoktu ama bunu düşük ihtimal görüyorum çünkü diğer 2 kapalı kutu telefonda aynı sorun olması çok açıklanabilir birşey değil bu telefonda napmıştım tüm bilgilerimden vaz geçip sıfırdan ıcloud , sim kart değişikliği,türkcelden bir telefondan bir telefona rehber aktarma,tüm uygulamaları tek tek yeniden indirme yani eskiye dair her şeyimi kaybettim ama şuan telefon düzgün ,şimdi bazı arkadaşlar ana kart hatası demişti evet tam olarak bunun olduğunu düşünüyorum şöyleki cihazı aldınız ilk kurulumda icloudunuzu girdiniz artık ıcloud yedeklerden rehber,uygulamalar,ve hatta whatsapttaki bir sorun yüzünden telefon bu hatayı veriyor bence ,bazı arkadaşlar başka iclouddan denedik veya iclouddan çıktık diyorlar ancak kurulum sırasında bu hata artık nerden geliyor ise ana karta işleniyor ve sonrasında yeniden kurmalar sıfırlamalar başka icloud gibi çözümler çözüm olmuyor tabi bu benim düşüncem telefonu değiştiriğim arkadaş ya abi düzeldimi dedi vet sanırım dedim sıfır icloud mu açtın dedi evet dedim ama biz bu telefonu alırken en çok bu bilgiler güvende hata yok diye almıyormuyuz dedi haklı bu telefon önceki modellerinden hiç bir farkı yok bu kadar edermi,bence etmez bazı sitelerde yandaki güç tuşu ile meşguele atma veya gelen aramayı kapatma diyor ıpjone x lerde kesinlikle alakası yok sorun her şekilde devam ediyor önceki modelleri bilmiyorum tabi peki bu kanılara nerden vardım geçen yıl ıphone 6 plus almıştım hoporlerde sorun varde servis 2 kez değişim yapmasına rağmen aynı sorun devam etti sattım normal 6s aldım kurtulmuştum yani bu icloud illetinde ilk kurulumunda artık hangi uygulamada bir virus yada yazılım hatası oluşuyor ise ana karta işliyor ve düzelmesi imkansız hale geliyor ben 7 yıldır ıphone kullanıcısı olarak tüm bilgilerimi sırf telefon kullanmak için silmek zorunda kaldım size önerim yinede telefonu sıfırdan başlatıp yeni sıfırdan bir icloud ve başka bir hat ile bir gün denemeniz ben değiştirmeden önce bunu yapmış ve çözüm olmuştu ama değişim kararı çıkınca içim rahat etsin diye gittim sıfır yeni kutu almıştım eğer başka çözümlerde olursa sizinle paylaşcam burda az kişiyiz ama önerim bu telefon bu paralar etmez birincisi,apple yedeklerim var diye asla güvenmeyin artık bakıp hepsinden vaz geçmek zorunda kalabiliyoruz,apple sorunlara çözüm bulur düşüncesini untun bu sorun 2 yıldır var deniliyor hani nerde çözüm,hakkınızı arayın arkadaşlar mahkeme ise mahkeme,şikayet var com paylaşın bu paralar büyük paralar umarım tamamen bu srounlardan kurtuluruz oda apple bu hatayı tespit ederek yazılımda hata düzeltme ve var olan hatalar için güvenlik güncellemeleri yaparak düzeltebilir ama yaparmı işte orası soru işareti

• arkadaşlar bugun rehberimde kayıtlı olan kişiler bir kaç saniyede olsa geç uyandı ayarlar kişiler de uygulamalarda kişi bul özelliğini kapatımp bir denesenize
  • realmy kardeşim not 8 nasıl x ile kıyaslayınca atı ve eksikeleri nelerdir detaylıca yazabilirmisin artık olmadı bende değişim yaptırıp not 8 alıyım
  • Yeni gelen ios 11.2.5 güncellemesi ile sorunu düzelen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akadir01 -- 24 Ocak 2018; 9:25:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERAYTUR GAZİANTEP VİZE

realmy kardeşim not 8 nasıl x ile kıyaslayınca atı ve eksikeleri nelerdir detaylıca yazabilirmisin artık olmadı bende değişim yaptırıp not 8 alıyım

Kardeşim gerçekten baya çırpındık ama başka sıkıntıları var bu telefonun. Bunu da biz çözemeyeceğiz. Note 8 kıyaslarsak ;

- Pil performansı hemen hemen aynı. İphonedada saat 3 te şarja takıyordum. Note 8 dede aynı. Tabii ben yogun kullanıyorum. Bunu dikkate alınız.
    - Ekran zaten samsung ekranı aynı
    - bir kere bile ne takılma ne kasılma yaşamadım.
    - Kalem bambaşka bir olay benim gibi yoğun kullanıyorsanız şart gibi.
    - Eksi olarak sadece ön kamera portre modu. Onun dışında portre modu da iyi hatta daha da iyi diyebiliriz.

Ben 2000 lira fazla vermeyip yurt dışı ithalatçı garantili dual sim aldım. Dediğim gibi memnunum. Sizde eziyetetmeyin kendinize bence alın note 8 gitsin.

• akadir01 A kullanıcısına yanıt
    Düzelmemişti ben betasını zaten denemiştim. Düzeleceği falan da yok donanımsal hata.
    Geceden beri kullanıyorum şu ana kadar donma yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _brn_ _ kullanıcısına yanıt
    donma derken ekran gecikmesinden mi bahsediyorsun kardeş
  • çok ilginç sattığım arkadaşım bir kere bile gecikme olmadı diyor. İnanın garip. Ben de hiç ekran gelmeyen telefon şimdi de tık diye geldiğini iddia ediyor.
  • realmy R kullanıcısına yanıt
    yok mu srounu düzelen veya çözümü olan
  • hala aynı bende aynı sıkıntıo devam edıoyor gec uyanıyor telefon bazı aramalara
  • her seyı denedim bu benım 3.telefonum bazı programları sıldım denedim aynı arama sayısı arttıkça gec uyanıyor bırde ben kapama tuşunu hıc kullanmamaya başladım hala aynı sıkıntı
  • Arkadaşlar Bende Ocak ayının 17.sinde iphone X aldım büyük hevesle bu sorun bende de mevcut bundan önce iphone 5s kullanıyordum bilgisayarımda Mac yani Apple ile ilgili hiç bu şekilde bir sorun ile karşılaşmadım 5s öncesinde Note2 kullanıyorumdum ve şarj ile ilgili bir sorun yaşamıştım 3 kere servise gitti geldi bende çözümü satmakta buldum. Bende 1 hafta önce Soft reset attım telefon düzeldi yalnız bugün tekrar yapmaya başladı bende şimdi tekrar soft reset attım yine güzeldi ama şimdilik muhtemelen. Sabahtan beri bu forumda yazılanları okuyorum. Sırf bu yüzden üye oldum ve yazmak istedim inşallah bir çözüme ulaşırız.
  • Bende de iphone 7 var. İsvecden geldi. Benim telde ara sıra yapıyo, home tuşu ile tuş kilidini açamıyorum vs. Az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm. Evet böyle bir sorun var mühendislerimiz çözmeye çalışıyor dedi. Sonuç ne kardeş dedim. 2018 in ilk çeyreğinde büyük bir güncelleme yayınlayıp konuyu çözeceklerini söylüyorlar dedi. Paramı geri verin hemşerim dedim. Bi de bu tel yurtdısı dedim, isterse ugandadan gelsin bir şey fark etmiyor dedi. Az daha bekleyin dedi, ne bekliyecez her seferinde güncelleme deyip duruyonuz sıfırlama işi bitti şimdi güncellemeyemi geldi çözüm , 2 senedir var bu sorun koskoca firma nasıl çözemiyorsunuz dedim. Yok bu 2 senelik bi mevzu değil ben 4 senedir buradayım dedi. Bende he he tamam dedim kapattım telefonu.
    Olaylar bunlardan ibaret arkadaşlar.
    Saygılar,
  • ufuk_e30 U kullanıcısına yanıt
    kardesim haklısın banada 5 aydır güncellemeyi bekle diyorlar her güncelleme de yine sorun çözülmüyor galiba bazı cihazlarda sorun kronik bahsetikleri büyük güncelleme galiba 11.3 güncellemesi zira bana tekn,k departman 11.2.5 de sorunun çözümü olacak demişti ama fos çıktı
    Bu işte başka birşey var bence. Telefonun çok büyük bir donanımsal bir hatası yok ki, başka işlemlerde sapıtmıyor. E bu donanımsal eksikliği kapatacak illaki bir yazılım yapılır yani. Neden çözüm bulamıyorlar enterasan. Yazılımsal ise sorun illaki bu sorundan daha öncelerden haberleri olmuştur. Adamlar bunca zaman yaptığı yazılımdaki hatayı bulamıyor iseler vay halimize. Verilir geri telefon hiç sıkıntı değil. Gidiyorsunuz servise veriyorsunuz 3 kere servis size bir şey yok diyo. 4. Sefere gidip tüketici hakem heyetine veriyorsunuz arızam halen geçmedi servis yapmıyor diye, tüketici hakem heyeti ya değişim ya iade çıkarıyor size. Ama işte uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Hayırlısı olsun ne diyelim :)
  • Iphone X te de en son guncellemeyi yapinca duzeldi sorun, ama ertesi gun tekrar basladi. Sunu farkettim, telefonu acip kapatinca problem duzeliyor. Ama ertesi gun, yada bir zaman sonra tekrar basliyor. Arkadaslarin dedigi gibi, apple teknik guncelleme ile duzelecek demisti ama duzelmedi. Cok ilginc bir sorun gercekten. Bazi telefonlarda olup bazilarinda olmamasi donanimsal oldugunu gosteriyor. Anakartin bir noktasinda sikinti var bence. 11.3.x surumune gecince gene de duzelmezse satacagim.

• aeozbay A kullanıcısına yanıt
    apple artık gerileme dönemine girdi bu saatten sonra artık apple ın skandalları bitmez artık sevebileceğimiz kaliteli telefon araştırmamız lazım
  • Valla ben android den gectim, hadi bir degisiklik olsun falan dedim. Sabahlari ac kapa yapiyorum telefonu gun icinde sikinti olmuyor. Ama cozumu olmazsa donerim android e.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.