Şimdi Ara

iPhone 7 Plus Arama Geldiğinde Ekran Uyanmaması Problemi Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
4
Favori
27.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seni Seçtim Pikachu kullanıcısına yanıt
    bnde gelen aramada ekran geç uyanıyor ve arama yaprken ismin üzerine tıkladıgımda yine ekran gecikiyor.Dün yayınlanan 11.2.2 sürümünü güncelledim bakalım çözüm olacakmı
  • ranegade95 kullanıcısına yanıt
    ios 11.2.2 geldi bu sorunu çözülen varmı?
  • benim iphone 6splusumda da ayni sorun var. herseyi denedim duzelmedi hatta yabanci forumlarda aradim hic boyle bir sorun bulamadim diyordum ki benim telefona ozel heralde. bu donanimsal degil yazilimsal bir hata bence. cozum nedir acaba
  • Arkadaşlar uzun zamandır olan bir sorun bugun büyük uğraşlar sonucu telefonumu sıfır kutu cihaz ile değiştirdim ancak sorun devam ediyor sıfır yazılım kurdum ancak değişen bir şey yok burda tamamı ile mağdur edilen insanlar mevcut ve apple kıdemli danışmanlar ile görüşmem sonucu yazılımsal olabilir diyor ne zaman düzeleceğini asla belirtmiyorlar o yüzden bu sorunu yaşayan tüm arkadaşlar yarın erayvisa@gmail.com adresine ulaşım numaralarını mail atsınlar önce apple bu sorunu mail atamıyoruz kıdemli danışmanlarla görüşmek gerekiyor yarın herkes apple arayarak çıkan danışmana sert çıksın ve kıdemli bir danışman ile görüşmek istediğini belirtsin ve durumu gösteren videoyu mail atsın bende video görüntüleri mevcut sizede atabilirim sonrasında topluca bir ihtarname taslağı hazırlayalım hukuktan anladığım için ben hazırlarım onu herkes postaneden iadeli tahhütlü olarak apple göndersin ve topluca dava açacağımızı ve bundan kayanaklı maddi manevi tazminat açacağımızı belirtelim kendi hataları bu süreçte geri durmayalım hiç değilse dava açarsak bu kadar kişi sorunu beyan ederse gerekirse ücret aidesi alırız belki 6 ay sürer ama yasal faizi ile alırız bu kadar paralar verip mağdur olmamalıyız birde sizden ricam bu sorunu yaşayan herkes vodafone mu başka hat kullananan varmı yada başka hat takarak sıfırdan yazılım kuran ve deneyen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERAYTUR GAZİANTEP VİZE -- 9 Ocak 2018; 22:22:51 >

• Bu sorun benimde ip7+ cihazımda var turkcell kullanıyorum ve bazen sinir bozucu olabiliyor.
    kimse bir çözüm yazmamış hayret
  • ERAYTUR GAZİANTEP VİZE E kullanıcısına yanıt
    Benim hattım türkcell 3 farklı telefona taktım denedim yine aynı şekilde sorun oluştu.Telefona yeni yazılımlar yükledim formatladım defalrca servise verdim ama sonuç değişmedi.Çözüm konusuna gelince yazılımsal diyip bi çözüm sunmuyorlar geri değişimde yapmıyorlar.
  • iphone 7 kullancısıyım, 11.2.2 ve sorun hala devam ediyor.

ios 11 e ilk geçtiğimde de vardı, hala var.
  • sıfırdan kurulum ile sıfır bir icloud ile deneyen oldumu acaba acaba iclodumuzdaki yazılım mı etkiliyor
  • Aynı sorun bendede var. Ne yaptıysak çözülmüyor. Power tuşu dendi ama . Bunu da test ettik. Alakası yok. Bugün Türktelekom ile görüştüm. Şebeke seçimini manuel alın dedi. Şimdi onu deniyorum. Düzelirse bilgi vereceğim herkese. Ben de iPhone x var. iPhone 7 Plus satmadan önce iOS 11 sonrası başladı onda da vardı bu sorun. Farkeden bişey olmadı. Koca apple çözemiyor sorunu inanamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede var zorlu apple store’a götürdüm bu durum bir çok kişide var versiyon bekleyeceksiniz düzelteceğiz yapacağımız birşey yok dediler durumu anlatan bir çok video çekmiştim bir tanesine baktı bu yorumu yaptı çağrı merkezini aradım kıdemli danışman ilgilendi bugun tekrar arayarak son güncellememi yapmamı istedi düzelmezse tekrar arayın dedi bakalım ne olacak

• Candarby C kullanıcısına yanıt
    sizden gelecek cevabı bekliyoruz hocam
  • Klar kullanıcısına yanıt
    herkese aynı şeyi yapıyorlar. Ben de kıdemli ile görüşmüştüm . Değişen hiç birşey olmuyor. Son güncellemeyi zaten yapmıştım ben. Aynı devam ediyor. Son güncelleme güvenlik açığı zaten. Sistem ile ilgili bir değişiklik olacağını sanmıyorum.
  • yok arkadaşlar bende her şeyi denedim olmuyor hatta güleceksiniz ama kıdemli danışman artık aramıyor telefonlarımı açmıyor kendi de inanın bıkmış nerdeyse ıphone 7 ve sonrası telefon değil neden aldınız sorun çözülmüyor yada bilerek çözmüyorlar demeye getirdi nasıl çözeriz dedim kaç kez yazılım çıktı neden çözülmüyor dedim cevap yok
  • Iphone 8 Plus'ta da aynı problem mevcut.

Aramaları güç tuşuyla kapatmayın. Ekrandaki kırmızı tuş ile kapatın, sorun yaşamıyorsunuz.

Güç tuşuyla kapanan 2-3 aramadan 1'inde, ekranı birdaha güç tuşuna basmadığın sürece hiçbir şekilde açmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klar

sizden gelecek cevabı bekliyoruz hocam

Tamamdır gelişmeleri paylaşacağım

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    İyi de 6100 kira verdiğim telefon beni neden kısıtlasın, başka tel da power tuşuyla kapanınca sıkıntı yok da bizde niye var. Nefret ettim apple dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmy -- 12 Ocak 2018; 3:19:23 >
  • not 8 alanlar muhteşem diyor biz burda sadece hatalarla uğraşıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: realmy

İyi de 6100 kira verdiğim telefon beni neden kısıtlasın, başka tel da power tuşuyla kapanınca sıkıntı yok da bizde niye var. Nefret ettim apple dan

e vermeseydin 6100 lira.

1300 liraya s6 alsaydın istediğin gibi basabilirdin güç tuşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERAYTUR GAZİANTEP VİZE

not 8 alanlar muhteşem diyor biz burda sadece hatalarla uğraşıyoruz

Bazen note 8' le kafa kafaya takasa girsem mi diye düşünüyorum zaten.

iphone 8' in ekran kalitesizliği canımı sıkıyor.
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Çok anlamadım ama 6100 verdim derken memnuniyetsizliğimden bahsetmek istemiştim. Yıllarca Samsung kullandım. Garanti mevzusuna kızdım iPhone döndüm. Bu daha beter çıktı. Yazılım sorunu falan değil bu. Yüksek ihtimal tel defteri çok fazla kayıtlı olan kullanıcılar da oşuyormuş. 4880 kişi var. Ne yapıyım şimdi oturup tek defterini mi siliyim tek tek . Saçmalık yani başka bir şey değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.