Şimdi Ara

LG 5+1 ses sistemi açılıp kapanma ve otomatik mod değiştirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar LG HT805TQ 5+1 ses sistemine sahibim.2 gün önce babamın odasındayken kendi odama taşımaya karar verdim.babamın odasındayken bir sorun yoktu fakat kendi odama taşıdıktan sonra kendi kendine sürekli kapanıp açılmaya ve modları (aux-auxopt-portable-fm gibi) kendi kendine değiştirmeye başladı.ses çıkışlarında sıkıntı yok bağlantılarıda tekrar tekrar kontrol ettim kapanmadığı ve değişmediği sürece düzgün ses alabiliyorum.daha önce böyle bir problemle karşılaştıysanız yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

• Cihaz üzerindeki ve kumanda üzerindeki tuşları kontrol edin,bir veya bir kaç tuş takılı kalmış gibi geldi bana ?
  • kardesim aynı sorun bendede var.ses sistemi kendi kendine mod değiştiriyor ve kendi kendine kapanıp açılıyor.sorunu çözdüysen banada yardımcı olursan sevinirim.şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar aynı sorun benimde başına geldi.Samsung ht e5500 modelinde,cihaza yazılım yükledim,daha sonra kendi kendine mod değiştirmeye başladı.Bluetooth,radyo vb.Ben sorunu şu şekilde hallettim,cihazı söküp,ön panelde,dokunmatiğin flexini söktüm,sorun düzeldi.Dokunmatik panel kendi kendine komut gönderip,cihazı farklı modlara sokuyordu.Bu işlemden sonra sorun yaşamadım.
    https://www.youtube.com/watch?v=lr2P6T27QMw&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackalbet -- 24 Ocak 2016; 19:29:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende de lg'nin 5+1 ev sinema sistemi var ve aynı sorun vardı cihaz kendi kendine kapanıp açılıyor, mod değiştiriyordu cihazın içini açıp tuşların içindiği bulunduğu ön konsolu söktüm ve güç tuşunu iptal ettim. Güç tuşunu öndeki ileri geri vs. olan tuşlara bağlayan kablonun herhangi bir ucundaki soketi çekip güç tuşunu iptal edebilirsiniz. Cihaz kumanda ile açılıp kapanabiliyor zaten. Vaktim olduğunda da güç tuşunu kontakt sw ile temizleyip tekrar takmayı düşünüyorum bilginize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.