Şimdi Ara

Iphone 4 te gelen aramayı cevaplayamama durumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
6.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tamam boxer'ı deniycem :)
  • Bendeki ter, nem vb bir durum değil , bildiğin ekran devreye girmiyor.
  • Anladığım kadarıyla uzun süredir birçok sürümde var bu durum. Merak ettigim tarafı acaba Apple mühendislerinin bu durumdan haberleri olup olmadıgı :) bı sekilde toplu mail atsak hazırlayıp, ya da devrimler hesabı olanlar bir sekilde geri dönüş yapsalar Apple a ?
  • arkadaşlar bendede iphone 4 beyaz var.aldığımdan beri gelen çağrıyı çoğu zaman cevaplayamıyorum.cevapla sürgüsü yarıya kadar kayıyor yada sonuna kadar kayıyor ama açmıyor.versiyonu 4.3.5 yaptım hala aynı sorun.son günlerde mesaj geldiğindede çalışmıyor.neden kaynaklanıyor acaba çözümünü bulan yokmu hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpino

arkadaşlar bendede iphone 4 beyaz var.aldığımdan beri gelen çağrıyı çoğu zaman cevaplayamıyorum.cevapla sürgüsü yarıya kadar kayıyor yada sonuna kadar kayıyor ama açmıyor.versiyonu 4.3.5 yaptım hala aynı sorun.son günlerde mesaj geldiğindede çalışmıyor.neden kaynaklanıyor acaba çözümünü bulan yokmu hala.

bizde durum zaman zaman oluyor sizdede zaman zaman oluyorsa sorun yok,ama nerdeyse her aramada oluyorsa bir restore deneyebilirsiniz
  • mesaj geldiği zaman her seferinde sürgü çalışmıyor.çağrıdada epey sık yapıyor.cihazdan soğudum bu yüzden.servise götüren arkadaşlarda sorunun düzeltilemediğini yazmışlar.nsaıl bi iş bu anlayamadım.daha önce 3gs kullanıyodum hiç bir sorunum yoktu.
  • Herkes burda sadece sorun ve çözümü yazsa ne güzel olur. Ne kadar meraklı millet geyik yapmaya. 2 sayfada ancak 4-5 tane kayda değer var. Neyse soruna gelelim.
    Bendede aynı sıkıntı oluyor. Cebimdeyken çağrı geldiğinde açamıyorum. Sürgü ileri gitmiyor temassızlık oluyor. Benim çözümümde; power tuşuna yada ses tuşlarından birine basmak oluyor. Genelde çözüm olmuyor. Ama en garantisi tşörtümle yada bir bezle sürgüyü ilerletmek kesin çözüm oluyor. Sanırım ekran terliyor temassızlık ondan kaynaklanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran koruyucu buna sebeb oluyor.Apple a durumu bildirdiğimde bana verilen cevap buydu

Pek inanmadım ama ses açma tuşuna falan basınca çalışıyorsa %100 yazılımsal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AktifProje -- 1 Kasım 2012; 23:32:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de gelen aramayı cevaplıyorum, 2 saniye sonra kapanıyor, günde 2-3 kere oluyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.