Şimdi Ara

Iphone 4 te gelen aramayı cevaplayamama durumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
6.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanılan kilit ekranı temasından kaynaklaniyo olabilir daha önce benzer bi sekilde ben de sorunla karşılaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beostar

Kullanılan kilit ekranı temasından kaynaklaniyo olabilir daha önce benzer bi sekilde ben de sorunla karşılaştım.

donanımsal mı diyorsunuz yani ? 1-2 kere neyse ama bu sıkıntı devam ettikçe insanın gözüne batmaya başlıyor, servise verelim yenisini isteyelim eğer donanımsalsa.
  • Problem donanimsal degildir. Yazilimdan kaynaklanan bir sorun.
  • Yazılımsal diyorsunda tum sürümlerde sorun oluyor.
    Gerek orjinal sürümler gerekse jbli sürümlerde oluyor.

Ekran jelatini kesinlikle sorun yaratıyor ama donanımsal bir sorun olduguda aşikar..

Ayrıca bu sorun sadece 4'te olmuyor. 3GS vede 3G modellerinde de oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 23 Temmuz 2011; 14:08:58 >
  • Yazilimsal bir sorun :)
  • Bence donanımsal :)
  • Peki oyle olsun :)
  • bu sorunla bende karşılaşıyorum ve elimin terli olduğu zamanlarda yaptığının farkına vardım.sol elimden herhangi bir parmağımla kaydırdığımda bir sorun olmuyor :)
  • Bu sorunla bende karşılaşıyorum. Ekrandaki jelatinden elin terli olmasından falan da oluyor arkadaşların dediği gibi bir tusa basıp tekrar deneyince oluyor hatta bazen power tuşuna iki kere basıyorum yanlışlıkla mesgule atıyor ben arıyorum geri karşıdakini o da jest sanıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

EZDecline (cydiada)

cevapla tusu bazen yemiyor:)
    birde cepten cikarinca aciliyor yanlikla falan
    kaldirdim bnde:)
  • jelatinle alakası yok arkadaşlar, telefonu jelatinsiz kullanıyorum ben. jelatinin sorunla alakası yok ..
  • Tesadüf olabilir mi bilmiyorum, bugün bir çağrı geldi birtürlü cevaplayamadım sonra teli arkadaşa uzatıp açmasını rica ettim, oda anında açabildi, ellerim terli değildi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

quote:

Kullanılan kilit ekranı temasından kaynaklaniyo olabilir daha önce benzer bi sekilde ben de sorunla karşılaştım.

donanımsal mı diyorsunuz yani ? 1-2 kere neyse ama bu sıkıntı devam ettikçe insanın gözüne batmaya başlıyor, servise verelim yenisini isteyelim eğer donanımsalsa.

bence yazılımsal.locksvreen teması kullanıyorsanız defaulta dönüp deneyin biraz öyle kullanın derim.ya da başka bir lockscreen ile deneyin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

quote:

bence yazılımsal.locksvreen teması kullanıyorsanız defaulta dönüp deneyin biraz öyle kullanın derim.ya da başka bir lockscreen ile deneyin.

telefon jb li değil, 1 tema var hazır konusu açılmışken jb siz telefona tema yükleyebiliyor muyuz ?

• Ayni sorun bndede var demekki yazilimsal bu kdr insanda olduguna gore.. Oldugu zamn ck sinir bozuyo..
  • Bu sorunu çok nadiren bende yaşadım ama ben her defasında arka cebime koyduğumda rastladığım için sorunun nemlenen ekran yüzünden olabileceğini düşünmüştüm doğrusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruhsuz__

Bu sorunla bende karşılaşıyorum. Ekrandaki jelatinden elin terli olmasından falan da oluyor arkadaşların dediği gibi bir tusa basıp tekrar deneyince oluyor hatta bazen power tuşuna iki kere basıyorum yanlışlıkla mesgule atıyor ben arıyorum geri karşıdakini o da jest sanıyor :)

aynen vallaha :=)
  • cydia dan EZDecline programını kurarsanız hep reddet cevapla çıkar uyku modunda dahi sürükleyerek cevapla çıkmaz reddet ccevapla şeklinde görünür
    birde mCoolPhone var Cihazı Sallayarak cevap verebilir Ters çevirerek meşgule alabilirsiniz.
  • Bu durumun sebebi ne jailbreak ne versiyon arkadaslar,bu sorun kişın kimsede olmadi.bu sorun yaza özel,sicakta terlediginizde bir gorusme yaptiniz diyelim,ekranda ter kaldi ise ve parmaklarinizdada ter var ise bu sekilde ekran komutu aksiyor... Defalarca test ettim.. Mendil alin nemlendirin, ekrana surun parmaginizda islak olsun kilidi ac okunu kaydirin kaydirabilirseniz. Cevap veremediginiz zaman yapacaginiz şey ekrani tshirtunuze fanilaniza hicbirisi yoksa boxeriniza silmek :D tir.
  • Yuh haci boxer a kadar ne isi var telefonun orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 24 Temmuz 2011; 2:29:30 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.