Şimdi Ara

Yd iphone hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar yd 15 pro veya max almayı düşünüyorum sizce alınır mı?

Bu 4+4 olayı kalkma ihtimali falan var diyorlar ondanda biraz çekiniyorum sizce almalımıyım?

Kullanan arkadaşlar varsa banka vb uygulamar için güvenlik sıkıntısı olur mu?

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yurtdışı alabilirsiniz hiç bir sorun olmaz. bizzat yıllarca kullandım. eğer ki düşünürseniz elimde sıfır 15 pro ve pro max var.

saygılarımla

• burcink kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir

• cihazlar kargoda hocam bugün teslim. kapasitelerine bakayım ona göre fiyat vereyim uygun olursa. 512gb ya da 1tb gelecek

saygılarımla

• burcink kullanıcısına yanıt
    Pm attım hocam

• Sim 1 slotuna hattını takarsın 120 gün kullanırsın. Son 30 gün kala da sms gelir işte şu imei numaralı şeyin bu kadar kullanımı kaldı der vs. 121. gün kapanabilir o zaman da hattı çıkartıp 2. sim kart slotuna takarsınız onu da 120 gün kullanabilirsiniz. Bu süre her yıl 1 ocakta sıfırlanır, yani kapalı olan 120 günü dolmuş imei numaraları tekrar iletişime açılır.

Devlet bu sistemi aslında ülkeye turistik amaçlı gelen oturum veya çalışma izni alan yabancılar için yaptı. Ha kalkar mı ? biraz zor belki süre kısıtlanabilir. İmei 2 ay uzatma yöntemi vardı mesela onda bir izin vs isteniyordu onu komple kaldırdılar geçer o imei uzatma da bitti.

Yani cihazı böyle senede 240 gün kullanırım dersen kullanırsın. Uygulama yada bankacılıkta da bir sorun olmaz. Yeter ki cihaz 2 fiziki simli olsun. Tek sim 2. sim esim şeklinde olursa o zaman uğraşırsın. Birde dubai ırak vs değilde olabiliyorsa avrupa cihazı olsun. Birde cihaz harbi sıfır mı değil mi ? içi toplanmış mı değil mi ? bunları anlamakta zor. Bu işte çok üç kağıt dönüyor. Kutusu açılmamış cihaz sıfır satıyorum diye satanlar çok var ama bir kısmı dolandırıcı. 2. el cihazı paketliyorlar sıfır gibi etiketi çekiyor hooop sıfır diye yediriyor. Tamirli çıkıyor pilinin ömrünü yüksek gösteren ara parça takılıyor falan envai çeşit alavere dalavere var.

• OrcunFix kullanıcısına yanıt
    O yüzden de pek yanaşmıyorum ırak malı bulduğum

• Recpkt R kullanıcısına yanıt

çok alavere dalaveresi var bu işin. Özellikle nispeten biraz daha eski cihazlarda şimdi malum 16 serisi çıktı sen 15 alacaksın 1 sene evvel ki model bunlar, e haliyle çok alaveresi dalaveresi olur. Bir ara sıfır iphone 11 ler satılıyordu mesela bunlar harbi sıfır diye millete yedirdiler ama malların alayı 2. el çıktı. Malum piyasa için konuşuyorum bu arada resmi piyasa değil.

• OrcunFix kullanıcısına yanıt
    Aynn orası öyle bakalım eyw

• Çin, Hong Kong yada Japonya cihazlarına bakının hocam. Onlarda çift fiziki sim var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

eyw teşekkürler peki 1 sene garantili olan modeller mi ? bunlar

Garanti olmuyor hocam.

1 sene uluslar arası olan modeller hangisi onlar nasıl oluyor

• Yurtici fiyata 16 pro yanına 16 promax alınır. Dönüşümlü olarak sürekli kullanırsınız.

4 ay 3 aya düşse en kötü yine sürekli kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 19 Eylül 2024; 14:21:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Global cihazlarda oluyor garanti. Fakat onun için de ya faturası olacak ya da imei kayıtlı olacak. Bu fiyatlarla kimse kayıt yapmayacağı için garanti olmayabilir haliyle.

Garantisi olmasa da sıkıntı yok. İstanbul, Ankara gibi şehirlerde bağımsız onarım sağlayıcıları var ne de olsa.

İst dayım da o yüzden de almak istiyorum biraz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.