Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 201 (Bu ay: 1)
İmei yasası hk.
Sa arkadaşlar imei yasası değişme durumu varmıdır ? farklı forumlarda da gördüm imei süreleri 4 ay yerine 2 aya düşme gibi duyumlar var. Bende yd iphone alma arefsinde olduğumdan forma da yazmak istedim yılbaşından sonra olaylar nasıl olur diye şuanda aktif kullanan var mı yd cihazı herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ?
Yd iphone hk
|
301 nasıldır?
|
Kaput sök tak hk
Sa arkadaşlar hayırlı ramazanlar nasipse araç alacağım yalnız araçta sadece kaput sök tak tavan bagaj vs orjinal kaput biraz kafamı karıştırdı
Araç clio 4
Bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa cevaplayabilirse sevinirim şase podye bir işlem yoksa alınır mı?
2016 Symbol Alınır mı ?
Sa arakdaşlar Symbol için kötü yorumlar var genelde malum piyasada da 500 e kadar eli ayağı düzgün araçta yok uzun vade de şehir içi kullanım için önerirmisiniz ?
Fiyat 400 küsür seviyesinde 100-200k küsür km aralarında
Yan oda
Sa iyi günler yan oda üyeliğini peşin ücret ödeyerek veya her ay havale yaparak almak isterim tabi size de uyarsa ist Avrupa yakası içinde üyeliği olan varsa
Digitürk yan oda hk.
Merhaba arkadaşlar ist Avrupa yakası içinde üyeliği olan varsa yan oda üzerinden 12 aylık ücreti peşin ödenerek modül almak istiyorum yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim
Yan oda
Merhaba arkadaşlar ist Avrupa yakası içinde üyeliği olan varsa yan oda üzerinden 12 aylık ücreti peşin ödenerek modül almak istiyorum yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim
Altyapımın gigafiber desteklenmesine rağmen gigafiber geçiş işlemim yapılmıyor.
Gereğinin yapılmasını arz ederim
Gigafiber hk.
Sa ustalar binama bugın resimdeki kutu takıldı şimdi süreç nasıl işleyecek kutuya giren siyah kablo harici tekrar kablo girmesi gerekiyor mu? Gigafiber kullanan arkadaşlar süreci anlatırsa sevinirim
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_64884755/mpage_1/f_/key_//tm.htm |
Son Giriş: 22 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 597
İkinci El Bölümü Mesajları: 94
Konularının görüntülenme sayısı: 26.145 (Bu ay: 595)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 57 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar