Sa arakdaşlar Symbol için kötü yorumlar var genelde malum piyasada da 500 e kadar eli ayağı düzgün araçta yok uzun vade de şehir içi kullanım için önerirmisiniz ? Fiyat 400 küsür seviyesinde 100-200k küsür km aralarında < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recpkt -- 23 Ocak 2024; 15:26:22 > |
2016 Symbol Alınır mı ?
-
-
Alınır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Symbol kadar dayanıklı bir araba hayatımda görmedim. Şirket aracı olarak 3 senedir 2017 1.5 dcı olanını kullanıyoruz rahat 150-200 KM yapmışızdır bakım hariç sanayi yüzü görmedik, araç Anadolu’da uzun non-stop turlar yaptı yük yükledim, bağırta çağırta kullandım bana mısın demedi yani denk düşerse binilebilir. 100-110’u geçtikten sonra arabanın kanatlanıp uçmasını saymazsam :d fakat günlük kullanım için asla almazdım bütçeden bağımsız konuşuyorum. Konfor, kalite, sürüş zevki falan 0. Beni a noktasından b noktasına en az masrafla götürsün üzmesin derseniz alınır ama beklentiyi düşük tutmak şart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 23 Ocak 2024; 17:16:16 >
Şehir içi işe git gel arası kullanmak için ve tabi izin zamanında memlekete gitmek için o da senede bir falan geneli şehir içi teşekkürler cevap için 440 liraya değer mi?
+ - nedenleri nelerdir acaba? Varsa tabi
7-8 yaş daha eski bir C sınıfı almaktansa tercih edilebilir.
Neden alınmasın. Yeni, masrafsız, parçası ucuz. Şehir içi işini görür.
Uzun yol sıkıntı. Güvenlik açısından zayıf. Yüksek hızlarda Allah korusun.
-
Banada öyle mantıklı geldi
Uzun yolda da nasip olursa 120/130-40 arası hızla giderim
Hocam sen bu aracı daha önce kullandın mı ? 140 dedin mi Türk hava yollarına dönersin.
-
Yok ideali nedir acaba? O zmn egea mı alayım? Biraz daha katıp
Hocam katabiliyorsan Egea almalısın. Her yönden daha iyi.
-
Zorlayacam işte biraz eş dost bakacam birde symbol dememin sebebi 1.5 motor olmasından dolayı egea 1.3
Sembol 1.5 90 hp
Egea 1.3 mj 95 hp
0-100 arasında 0.5 sn fark var.
Araba olarak dağlar kadar fark var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 24 Ocak 2024; 12:4:27 > -
Çekiş ve yokuş konusu olarak symbol den yanayım ama egea da üzmez heralde ben dahil 3 kişi ve doluya yakın bagaj?
Arada hissedilecek bir fark yok. Ama çekiş bu kadar önemliyse Egea 1.6 mj bulursunuz bir tane 120 hp 320nm tork üstüne bir araba daha katar götürür.
-
Symbol yürütme maliyeti ucuz, az yakar, parça-usta derdiniz olmaz, piyasası hızlıdır elinde kalmaz, bakımlarını aksatmazsanız uzun yıllar binersiniz, ek olarak dizeli biraz devirli kullanmanızı öneririm şahsen. 1.5 alabileceğin en sorunsuz motorlardan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CesurKavimlerinEfendisi -- 24 Ocak 2024; 13:21:10 > -
Teşekkürler
Gönlümde 1.6 da ama malum para sıkıntı
aga ,sıkıntısız arabadır. bozulmaz ama konforsuzdur . teneke desek yeridir. son param bu 5 kuruşum yok dersen al kullan . araba arabadır.
Benzer içerikler
- audi a3 sedan paket sıralaması
- fiyat performans suv
- alfa romeo giulietta 1.6 jtd
- 2.0 cdti insignia alınır mı
- yokuş kalkış desteği olan arabalar
- dacia 7 kişilik jogger
- psa group
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X