Şimdi Ara

2006 focus alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 181bin km'de 1.6 115 beygir benzin+lpg sedan ghia (full paket) 2 bin tl hasar kaydı var ancak önemli değil. Sağ çamurluk değişmiş ufak tefek boyalar var. Araca 68 bin tl istiyor. Babam birkaç kişiye sormuş fazla fiyat söylemiş diyenler oldu ancak ben onlara güvenemedim araç piyasasından anlıyorlar mıdır diye... Bu araç bu kadar eder mi? Sizca kaç eder? Düşürtebildiğimiz kadar düşüreceğiz fiyatı inşallah.

• Araba dolu ve güzel özellikleri var fakat o fiyat yine de çok fazla bence,dizel olsa belki bir nebze alınabilir ama o motorla alınmaz.Genel olarak bakılırsa mk2 kasa focus kasası gayet güzeldir,tercih edilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasa 2009 mondeo alırsın o fiyata, tabii temiz bulmak için sabır ve çaba gerektiriyor!
    Focus a o para çok, piyasa da balon var, focusun edeceği 45.000

• Fiyat çok diyenler haklı. Şu piyasada bile çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Yeni kasa 2009 mondeo alırsın o fiyata, tabii temiz bulmak için sabır ve çaba gerektiriyor!
    Focus a o para çok, piyasa da balon var, focusun edeceği 45.000
    siz olsanız mondeomu alırsınız ?
    ayrıca 45bin liralık arabalara baktınız mı hiç ?

piyasa maalesef bu ama 45e kimse vermez o aracı. 55-60bin liralar daha makul gibi.
  • çamurluk ama ön mü arka mı? ön ise biraz riskli iyi baktırmak lazım hava yastıkları bile tamirli olabilir, hasar kaydının 2 bin oluşu sizi yanıltmasın, kaskosu yoksa kayıt dışı sanayide yaptırılmış olabilir. şu aracı tavsiye edebilirim, bursa ve kastamonuda gezmiş araç muhtemelen ezilmemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

siz olsanız mondeomu alırsınız ?
    ayrıca 45bin liralık arabalara baktınız mı hiç ?

piyasa maalesef bu ama 45e kimse vermez o aracı. 55-60bin liralar daha makul gibi.

Alıntıları Göster
    Mondeo D sınıfı bir araç ve Focus un üst sınıfı. Kim olsa bu paralara eski ve gösterişi olmayan Focus alacağına yeni kasa ve daha model li, Mondeo alır! Tabii 80 Bin buna da verilmez ama aranırsa pazarlıkla biraz sabrederseniz 70 bine temiz araç bulunur!
    45 Bin e bu şişirilmiş piyasada tabii Focus bulunmaz şu anda ama benim gözümde o paradan fazla etmez, çirkin ve eski gözüken bi araç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Punto alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Mondeo D sınıfı bir araç ve Focus un üst sınıfı. Kim olsa bu paralara eski ve gösterişi olmayan Focus alacağına yeni kasa ve daha model li, Mondeo alır! Tabii 80 Bin buna da verilmez ama aranırsa pazarlıkla biraz sabrederseniz 70 bine temiz araç bulunur!
    45 Bin e bu şişirilmiş piyasada tabii Focus bulunmaz şu anda ama benim gözümde o paradan fazla etmez, çirkin ve eski gözüken bi araç.

Alıntıları Göster
    hocam bende biliyorum mondeonun focusun önünde bir araç olduğunu ama araç alırken daha nasıl satarız yedek parçası maliyetleri gibi unsurları düşündüğümüz için ekserimiz mondeo yerine focus tercih ediyoruz. kastım bu.

• Bu aşağıdaki ilan 70 bin istiyor, Kocaeli Tarcanlar exsperize soksan airbag ve kemerlerde direnç var mı kontrolü yaptırırsın, ilerde satsan da temiz araç. Mondeo nun bi önceki kasası da güzel, temizini bulsan Focus la zaten ebat olarak ve parça olarak aynıdır.
    İlla Focus dersen tabii ki o da alınır, mesla aşağıdaki gibi üst kasa, elden bulunabilir!

• Balon diyenlere bakma fiyat normal ama ben olsam almam km yüksek model eski
  • zeybek1982 kullanıcısına yanıt
    hocam ön diye hatırlıyorum, tanıdık üzerinden birisiyle görüştük. Ekspertiz raporunu attı o bakımdan bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
  • Hocam ben de az çok biliyorum durumları. Km şu döneme göre iyi bence Bizim araba hayalimiz var aile için zaten araba. Çok km yapma durumlarımız olmayacak. Bunları göz önünde bulundurduğumuzda ne dersiniz peki ?
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    Ben iki aracı da kullandım. Hatta 2006 focus trend ile 3 yıl 70 bin km yol yaptım. Sonra sattım. O araçta yağ eksiltme problemi vardı. Ve her 10 bin km de bana o zamanın parası ile 150 200 tl lik ek masraflar çıkardı. Ama performans ve konfor olarak çok memnun olduğum bir araç oldu. Ama yalıtımın zayıf olması o arabanın en büyük ekisis benim gözümde.
    Focustan sonra bir ikinci el bir de sıfır araç kullandım. Ardından 2008 mondeo titanyum ile forda geri döndüm. Mondeo 1.6 125 hp, focus ise 1.6 100 hp. İkisi de lpgli. şimdi kıyasa geçeyim.
    Mondeo 180 k ve focus 80 k olmasına rağmen focusta olan yağ eksiltme mondeo da yok
    Yalıtım mondeo da daha iyi.
    Performans açık ara focusda daha iyi.
    O 10 km de çıkan ekstra masraflar mondeo da yok.
    Mondeo iç hacim olarak daha iyi bagaj focus kadar kullanışlı değil.
    İlginç bir şekilde mondeo daha az yakıyor. Focus 10 lt lpg yakarken mondeo 8.5 yakıyor. (ortalama)
    Parça fiyatları motor şanzıman aynı olduğundan focus ile aynı.
    Ben şuan focus ghia ile mondeo arasında kalsam düşünmeden mondeo derdim. Aynı fiyata kesinlikle mondeo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sürattrage -- 2 Temmuz 2020; 14:16:21 >

• quote:

Bu aşağıdaki ilan 70 bin istiyor, Kocaeli Tarcanlar exsperize soksan airbag ve kemerlerde direnç var mı kontrolü yaptırırsın, ilerde satsan da temiz araç. Mondeo nun bi önceki kasası da güzel, temizini bulsan Focus la zaten ebat olarak ve parça olarak aynıdır.
    İlla Focus dersen tabii ki o da alınır, mesla aşağıdaki gibi üst kasa, elden bulunabilir!

kimse mondeo almıyor, 2. eli zayıf.

konuya gelince, aracın kmsi çok inandırıcı gelmedi bana o yaş için. garaj arabası falansa olabilir ancak.

• Konu silinebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.