Şimdi Ara

2007-2008 Otomatik VW Polo alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinizi iyi akşamlar.
    Bundan bir kaç ay önce 1998 model 112.000 km'deki VW Polo muzu sattık. Yaz sıcaklarına girmeden uygun fiyatta ve temiz Polo almak istiyoruz. Daha önceki aracımızın bize sağladığı olumlu referansdan sonra yolumuza Polo ile devam etmek istiyoruz. Ancak 1997-1998-1999 Polo'ların en dayanıklı Polo'lar olduğu hakkında bir söylenti var. Bizim aracımız sağlamdı ancak bu yorumları düşününce insan 2007-2008 yılı teknolojisinin daha da olumlu sonuçlar doğurması gerektiğini düşünüyor. Sizlere sormak istediğim :

1-) VW Polo hakkında ne düşünüyorusunuz ?
    2-) VW alırsak 2007-2008 otomatik Polo alıcaz. 2007-8 otomatik Polo hakkında görüşleriniz neler ?
    3-) Sizin önerebileceğiniz en yaşlı 2007 model olan 27.000 TL yi geçmeyen B sınıfı bir araç var mı ?

NOT: 27.000 TL'yi verdikten sonra 30.000 TL'ye Golf alırsın diyen bir çok insan var. Açıkçası 2007-8 otomatik Golfler 32.000 TL-35.000 TL arasında... Gönül Golften yana ancak bütçe uymuyor.

• Cevap veren yok mu ?
  • Öncelikle aynı model kasa aracın manuelini kullanmaktayım fakat otomatiğinide 300 km kullandım.

Bakımlarını yaptığınızda çok büyük sorunlar çıkarmaz.(2. el alırken mutlaka yetkili servise kontrole sokun.) Şehir içi kullanımda çok seridir. yakıt tüketim miktarı manuel de sınıfında orta düzeydedir. Fakat otomatik viteste biraz fazla yakıyor. Şehir dışında otomatik vites sollamalarda ve rampada sizi tatmin etmeyebilir. Eğer büyük bir aile iseniz bagaj konusunda polodan uzak durun. Poloda donanım modelleri 9n3 kasa için trendline(+stil paket olarak alınabiliyordu)>goal(2006-2007)>tour(2008-2009)>comfortline şeklinde sıralanmaktadır.
    Pololar da hatırladığım kadarıyla 2007 ye kadar tam otomatik 2008 den sonra triptonik vites olarak sunmaya başladı. Benim kullandığım araç tam otomatik 4 ieri şeklindeki modelinde arkaya kaçırma veya daha değişik sorunlar gözlemlemedim. Sadece yukarıda belirttiğim gibi hızlanmada biraz sorun var buda aracın 75 beygir olmasında kaynaklanıyordu. Zaten 2007> kasalarda motor 80 beygir olarak çıkarılmaya başlandı. belki bu biraz hızlanmaya olumlu olarak yansımıştır.
    Sonuç olarak polo sakin kullanıcılar için rahat bir araç fakat çok sert kullanıldığında benzin tüketimi başınıza dert açabilir. Birde 27.000 TL yi 2007 model 2. el bir araca bağlamanızı çokta önermem açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: vwag

Öncelikle aynı model kasa aracın manuelini kullanmaktayım fakat otomatiğinide 300 km kullandım.

Bakımlarını yaptığınızda çok büyük sorunlar çıkarmaz.(2. el alırken mutlaka yetkili servise kontrole sokun.) Şehir içi kullanımda çok seridir. yakıt tüketim miktarı manuel de sınıfında orta düzeydedir. Fakat otomatik viteste biraz fazla yakıyor. Şehir dışında otomatik vites sollamalarda ve rampada sizi tatmin etmeyebilir. Eğer büyük bir aile iseniz bagaj konusunda polodan uzak durun. Poloda donanım modelleri 9n3 kasa için trendline(+stil paket olarak alınabiliyordu)>goal(2006-2007)>tour(2008-2009)>comfortline şeklinde sıralanmaktadır.
    Pololar da hatırladığım kadarıyla 2007 ye kadar tam otomatik 2008 den sonra triptonik vites olarak sunmaya başladı. Benim kullandığım araç tam otomatik 4 ieri şeklindeki modelinde arkaya kaçırma veya daha değişik sorunlar gözlemlemedim. Sadece yukarıda belirttiğim gibi hızlanmada biraz sorun var buda aracın 75 beygir olmasında kaynaklanıyordu. Zaten 2007> kasalarda motor 80 beygir olarak çıkarılmaya başlandı. belki bu biraz hızlanmaya olumlu olarak yansımıştır.
    Sonuç olarak polo sakin kullanıcılar için rahat bir araç fakat çok sert kullanıldığında benzin tüketimi başınıza dert açabilir. Birde 27.000 TL yi 2007 model 2. el bir araca bağlamanızı çokta önermem açıkçası.

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
    Geniş bir aile değiliz. Bagaj bizim için çok önemli bir sorun değil. Sert bir kullanıcıda değilim. 27.000 TL maksimum bir değer için verilmiş bir rakam. Ortalama 24.500-25.000 TL düşünüyoruz. Bakarsınız çok temiz Comfortline otomatik bir Polo bulabilirsek anca 27.000 TL düşünürüm. Bunun yanı sıra 24.500-25.000 Tl düşünüyorum. ALLAH'ın izniyle Ocak - Şubat - Mart ayında alıcaz. Temmuz-Ağustos sıcaklarında 27.000 TL nin altında Polo yoktu.
    Bunun yanı sıra siz ne önerirsiniz ?

• Sahibinden.com daki ilanlarda yazılan fiyatlar gerçeği çok yansıtmıyor. 2006 model otomatik comfortline 50000 de bir aracı geçen 23.000 tl ye aldı bir tanıdığım. (araç biraz bakımsızdı + 700 tl servis masrafı)2007 model civarı b sınıfında otomatik olarak tecrübe ettiğim polo dışında bir araç yok. Size yapacağım öneri sadece çevremden aldığım duyumlara göre olacak. Bu bilgiler çerçevesinde honda jazz ı da gözden geçirmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwag -- 8 Aralık 2010; 19:09:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vwag

Sahibinden.com daki ilanlarda yazılan fiyatlar gerçeği çok yansıtmıyor. 2006 model otomatik comfortline 50000 de bir aracı geçen 22.000 tl ye aldı bir tanıdığım. 2007 model civarı b sınıfında otomatik olarak tecrübe ettiğim polo dışında bir araç yok. Size yapacağım öneri sadece çevremden aldığım duyumlara göre olacak. Bu bilgiler çerçevesinde honda jazz ı da gözden geçirmenizi öneririm.

Honda Jazz diyince çoğu insan VW'den saşma diyor. Açıkçası Honda işine bende pek sıcak bakmıyorum.
  • 2007-2008 dsg kullanmıyordu değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkswagen Jetta 2011 Alınır mı ?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.