Şimdi Ara

Toyota Corolla 1.4 Dizel 2011-2012 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
25.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evvelsi gün bir arkadaşımın 2012 Corolla 1.4 dizel aracıyla uzun yola gidip geldim.
    Tek cümleyle özetlemem gerekirse, araç bana aşırı rahat sürüş keyfi sağladı. Süspansiyon, motor sesi yalıtımı v.s.
    Araba araştırdığım ve model yükselteceğim şu dönemlerde hiç aklımda olmayan Toyota Corolla aklımı bulandırdı.
    55.000 TL'ye kadar bütçem var.
    Sizce alınır mı?
    Bu zamana kadar ikame olarak, i20 dizel ve 2012 Astra HB dizel bakıyordum.
    Aradığım araba da dizel haliyle. Benzinli düşünmüyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

2011-2012 Toyota Corolla 1.4 Dizel: Kapsamlı Bir İnceleme

Toyota Corolla, dünya çapında popülerliğiyle tanınan, güvenilir ve ekonomik bir otomobildir. 2011-2012 model yıllarında üretilen 1.4 litrelik dizel motor seçeneğiyle Corolla, verimliliği ve performansı bir arada sunuyor.

Motor ve Performans

1.4 litrelik D-4D dizel motor, 90 beygir gücü ve 205 Nm tork üretiyor. Bu, günlük kullanım için yeterli güç ve tork sağlar. Manuel veya otomatik şanzıman seçenekleri mevcuttur. Corolla 1.4 dizel, şehir içinde ortalama 4,5-5 litre/100 km ve otoyolda 3,5-4 litre/100 km'lik yakıt tüketim değerlerine sahiptir.

Donanım Seviyeleri

2011-2012 Toyota Corolla 1.4 Dizel, Comfort, Comfort Extra ve Elegant olmak üzere üç farklı donanım seviyesiyle sunulmaktadır. Comfort seviyesi, klima, elektrikli camlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit ve CD çalar gibi temel özellikleri içerir. Comfort Extra, bunlara ek olarak alaşım jantlar, sis farları ve deri direksiyon simidi ekler. Elegant ise en üst düzey donanım seviyesi olup, klima kontrolü, navigasyon sistemi ve geri görüş kamerası gibi daha gelişmiş özellikler sunar.

Kullanıcı Yorumları

{toyota corolla 1.4 d-4d yorumlar} ve {2012 toyota corolla 1.4 d-4d comfort extra yorum} gibi kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Sahipleri Corolla'nın yakıt verimliliğini, güvenilirliğini ve uygun fiyatını övmektedirler. Ancak, {2011 toyota corolla 1.4 d-4d comfort yorumlar} ve {2012 toyota corolla dizel 1.4 d-4d elegant yorumlar} gibi bazı kullanıcılar iç mekanın biraz dar ve ucuz malzemelerden yapılmış olabileceğini belirtmektedirler.

Sonuç

2011-2012 Toyota Corolla 1.4 Dizel, ekonomik ve güvenilir bir kompakt otomobil arayanlar için iyi bir seçenektir. Verimli dizel motoru, yakıt masraflarını düşürürken, çeşitli donanım seviyeleri farklı bütçelere hitap eder. Kullanıcı yorumları genel olarak olumlu olsa da, iç mekanın bazı kullanıcılar için biraz dar olabileceğini unutmamak gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hayırlı olsun paran varsa niye alınmasındaçyamı bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beğendiyseniz kimsenin görüşünün önemi kalmıyor. kullanacak olan sizsiniz.
    atılmaz satılmaz elde kalacak bi araçta değil. tecrübe edilmiş...
    daha ne?
    hayırlı olsun
  • Alabileceğiniz en güzel corolla dır.Şuan sıfır satılan Corolla'dan daha modern iç tasarıma sahip.2012 de bu aracın Metalik siyah 1.6 Benzinli tam otomatik Elegant versiyonunu almadığımıza çok pişmanız başına gidip,gidip gelmiştik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

hayırlı olsun paran varsa niye alınmasındaçyamı bu

Daçyayımı kötülüyosun senMadem beğenmiyorsun satHııh daçya sana mı kaldı

• 2010 dan önceki 190 torklu 5 vites modellerdeki sıkıntılar giderildi.

2010-2012 corolla 205 tork ve 6 vitestir.

Gönül rahatlığıyla alınabilir.

Elegant donanımı iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

2010 dan önceki 190 torklu 5 vites modellerdeki sıkıntılar giderildi.

2010-2012 corolla 205 tork ve 6 vitestir.

Gönül rahatlığıyla alınabilir.

Elegant donanımı iyidir.

Evet. Araç 1. viteste 2000devirden sonra açılıyo, sanki önden bir güç sizi kendine çekiyor gibi. Ek olarak araç yolda yağ gibi akıyor. Hiç anlamadan bir anda ibreye bakıyosunuz 140-150 falan olmuş.
    Biz alışmışız hep 5 vitesle 110'da gitmeye. :) Tuhaf geliyor
  • Hocam bizde 2011 modeli var, sizinde bahsettiğiniz gibi araç uzun yol için birebir. Gerçekten koforlu, yakıt açısından ekonomik bir araç. Kendi aracımız sıfır olarak ve en dolu paket olarak almıştık. Gerçekten almaya değecek bir araç. Ama varsa imkanınız 1.6 motorunu tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diemradyo

Hocam bizde 2011 modeli var, sizinde bahsettiğiniz gibi araç uzun yol için birebir. Gerçekten koforlu, yakıt açısından ekonomik bir araç. Kendi aracımız sıfır olarak ve en dolu paket olarak almıştık. Gerçekten almaya değecek bir araç. Ama varsa imkanınız 1.6 motorunu tavsiye ederim.

1.6 alsa hem yakıt artar hem de alt devirde keyif alamaz.
    yağ yakmıyorsa 1.4d alınır.
  • 205 torklu d-4d ler yağ yakıyordu, hatta burada bir arkadaş videolu incelemede bahsetmisti

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Alt devir için bir şey diyemem ama yukarıda bahsettiğim gibi imkanlar el veriyorsa eğer alınabilir. 1.6 modeli yakın bir akrabamızda var ve gayette memnunuz.
  • Otomatikleri sıkıntılı, düzeltildi mi bilmiyorum. 2012 astra, corolla'dan da, i20den de çok daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Defkhan3459 -- 3 Haziran 2017; 23:35:10 >
  • Merhaba
    Yaklaşık 10 gün kadar önce 65.000 Km 2011 model dizel otomatik Comfort extra Corolla satın aldım. Gayet memnunum. Yakıtı aldığımda doldurdurdum. 400 km yol yaptım, en az 250 km şehiriçi olmak üzere depo yarılamadı. Vites geçisi sorunsuz değil tabiki ama sonuçta debriyaja basmadığınızı düşünürseniz sorun kalmıyor. Ki daha önce honda Jazz CVT şanzıman, toyota yaris cvt şanzıman, pejo 5008 robotize şanzıman kullanmış biri olarak şunu söylemek isterim araca sahip olduğunuzda benimsiyorsunuz ve sizi hiç rahatsız etmiyor vites değişiklikleri. Sonuç olarak her an para edece bir aracınız oluyor.
  • Evet makyaj sonrası 205nm torklu olanlarda yağ yakma sorunu var. İyice araştırıp öyle alın. Bence de güncel corollaya 5 basar önceki kasanın makyajlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 corolla dizel mm kullanıcısı olarak yeni corolladan içinin daha güzel olduğunu söyleyebilirim.Ve yakıt tüketimi çok düşük.Aracımın ilk sahibiyim ve 6 senedir kullanıyorum.Akü dahil değişmedi.Sen düşün artık gerisini.Rutin kontrollerde balata yağ polen hava filtresi gibi sarf malzemelerini değiştirdim fakat onun dışında hiç bir değiştirdiğimiz bir parçası olmadı.

Yukarıdaki arkadaşlar yazmış yağ yakıyor diye.Ben zamanında o videolu gençlere hatalarını dile getirdim.Videoda adam aile aracıdır diyor.Ondan sonra biz şirket aracı olarak kullanıyoruz diyor.Yağ yakıyor diyor Fakat yaktığı yağ aracına eşşeğe biner gibi binmesinden kaynaklı.

Aynı aracı biz de kullanıyoruz.Ama adam gibi.

2011-2012lerin d4d motoru şu anki 2017 model corollada var.Birebir aynı.Şanzumanına kadar herşeyi aynı.Dışı içi makyajlanmış.O yüzden yurtdışında camry adında satılan modele benzediği içinde gayet alınası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.