Şimdi Ara

Hyundai i20, 1.4 otomatik, 2014 model ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
17.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hyundai'lar i serisi ile guvenlik, performans vs bir cok meseleyi asti deniyor. 35 bin civari dizel+otomatik 2.el bakarken, gecen bi Hyundai yetkili saticisina yolum dustu. Hyundai i20 1.4 CVVT Jump Otomatik'i 40 bin tl dedi. Ha bir de dizel olaydi belki de hic dusunmezdim ama hala Hyundai karsi temkinli yaklasim var her ne kadar 5 yil garanti verseler de.

Ilk sorum; bu ozelliklerle, bu arac bu parayi eder mi?
    Ikinci sorum; dizel istiyordum bu benzinli Ankara sehir ici yakit hususund tecrubesi olan var mi?

Simdiden cok tesekkurler kiymetli vaktiniz icin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fahrenhayt

Merhaba herkeslere,

Hyundai'lar i serisi ile guvenlik, performans vs bir cok meseleyi asti deniyor. 35 bin civari dizel+otomatik 2.el bakarken, gecen bi Hyundai yetkili saticisina yolum dustu. Hyundai i20 1.4 CVVT Jump Otomatik'i 40 bin tl dedi. Ha bir de dizel olaydi belki de hic dusunmezdim ama hala Hyundai karsi temkinli yaklasim var her ne kadar 5 yil garanti verseler de.

Ilk sorum; bu ozelliklerle, bu arac bu parayi eder mi?
    Ikinci sorum; dizel istiyordum bu benzinli Ankara sehir ici yakit hususund tecrubesi olan var mi?

Simdiden cok tesekkurler kiymetli vaktiniz icin.

3 yil once bende sifir alip 1 yil kullanmistim. Sorunsuz bir arac, ama otomatik benzinli yakit anlaminda uzer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakıt bencede üzer, dizelini kullandım her anlamda başarılı bi araba ama ben olsam 2. el c segmenti dizel otm bir araba alırdım.
  • i20'de 4 ileri otomatik var. Yanlış bilmiyorsam otomatiklerde vites sayısı ne kadar artarsa yakıt tasarrufu da o kadar iyi oluyor, o nedenle benzinli 4 ileri otomatik sizi yakıt tüketimi konusunda üzebilir. Ayrıca Hyundai sitesindeki resmi tüketim değerine baktım da şehir içi 8 litre gösteriyor.
  • tesekkurler yorumlariniz icin.

soyle temiz 35bin civari, C sinifi dizel+otomatik bulsam zaten buna bakmayacagim :)
    evet otomatik sanzimani 4 vites.
    Bu benzinliye kendi bayisinden LPG taktirmak mantikli mi sizce, 2400 fark istediler ?
  • Araç iyi ama o paraya c sınıfı almak daha mantıklı geliyor bana.
  • i20 1.4 otomatik eğer yol bilgisayarı doğru gösteriyorsa yakıt konusunda çok iyi görünüyordu.Bir arkadaşım sıfır aldı ve 5 saat direksiyon dersi verdim. yol bilgisayarı ortlama 8.5 gösteriyordu ve araç henüz 200kmdeydi ayrıca acemi ve çok yoğun bir ş.içi kullanımıydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • i30 hariç hiçbir arabası alınmaz, onun güvenlik notu iyi olduğu için, bana kalırsa hala iğrenç bir marka. Kendi fikirlerim tabi

• bence alınır.bende 1buçuk sene önce aldım.zerre pişmanlığım yok.
    5 yıl garanti süper birşey. arabamda ufacık bir sıkıntım olsa bile gidiyorum servise bırakıyorum arabayı. ben servisi bayiyi gezerken ustalarla muhabbet ederken arabam cıncık gibi tertemiz çıkıyor.problemde çözülüyor. 5 kuruş para da vermiyorum. hatta hafta sonları servise bile gidesim geliyor.
    bilmiyorum belkide benim gittiğim servis çok iyidir. sırf servis olayı için bile alınır. bakım fiyatları da birçok firmadan ucuz. sürekli bakım indirimi oluyor.
    forumda diğer firmaların garanti problemlerini sürekli okuyorum.

kaliteye gelirsek bana göre b sınıfı araçlarda aman aman kalite farkı yok.b sınıfı araç alınacaksa bence önemli olan servis garanti bakım masrafları ve yakıttır.
  • esat_emin bey siz hangi servisten aldiniz arabayi, o kadar ovdunuz ki Ankara`dan arac bakimina oraya gelebilirim :) Benzinli ise sizinki yakit tuketimi konusunda tecrubeniz nedir ?
  • servisim anamur derya otomotiv. ama rizede de gittim ordu da da gittim çok ilgililerdi. ama deryayı tek geçerim. ne zaman bakım yaptırsam 2-3 gün içinde derya otomotivin il merkezindeki bayisinden memnuniyet için ararlar.
    servisten memnun değilseniz gelin
    aracım mazotlu. ilk 10000 km den sonra yol bilgisayarında hiç 5 lt nin üstünü görmedim. ama bulunduğum ilçe çok kalabalık ve yoğun deil. uzun yolda da hiç 4 lt nin üstünde görmedim.
  • Bu miktarlara sıfır cruze ve 2011 cıvıc bulmak mümkün. Güvenlik açısından bu araçlar daha iyi tercih olacaktır.

quote:

Hyundai i20 1.4 CVVT Jump Otomatik'i 40 bin tl
  • Okuldan bir arkadaşım daha yeni otomatik Beyaz C3 Comfort aldı. Yarın teslim almaya gidecek. Sıfır ama 2013 model. Ellerinde 3 tane kalmış. 39.000 Tl. Bence donanımı Hyundai' den çok fazla. Bu arada Mitsubishi Space Star' a da bakmanızı öneririm çünkü onun donanımı C3' ten daha fazla ve 2014 fiyatı 42.483 görülüyor. Bence 40.000' a rahatlıkla alınabilir.
  • sanirim son zamanlarda kizisan ticari rekabet servislere olumlu yonde yansimis, veya Hyundai gibi oturakli bir guvene ihtiyac duyan bir firma musteri memnuniyetini hedeflemis. benim icin olmazsa olmaz otomatik vites olmasiydi aracin, dizel modelleri olsaydi dusunulebilirdi. e tabi dizel+otomatik iyi araclara bakinca biraz daha paraya kiymak gerekecek.

Cruze icin cok olumsuz yorumlar aliyorum, bu konudaki sizin deneyim ve tecrubelerinizi severek alabilirim. honda civic zaten tartisilmaz heralde bu ucu arasinda ozellikle, bir piyasa yoklamasi yapmam lazim elimdeki parayla alailiyor muyum diye.

cok tesekkurler degerli yorumlariniz icin.
  • Öncelikle i20 kullanıcısı olduğumu belirteyim. Ben arabamdan memnunum. Bence araç 40K etmez. Otomatiği iyidir ancak çok yakar. Ha şunu da söyleyeyim, aynı sınıfta kıyaslama yapsan savunurdum aracı ancak bu vergilerle sıfır aracın her türlüsü ziyan.
  • 1.4 konvasiyonel otomatik şanzımanlı benzinli her araçtan yakıt masrafı açısından uzak durulmalı.
  • rampada gitmesin arabam teklesin ve arıza kaydı tutmasın ,servis bişey bulamasın , firmaya yazıncada bi maille bile dönüş olmasın diyorsan al , ayrıca yakıtıda cabası ...
  • Benzinlisi de dizeli de çok yakıyor hyundai alma bence. Başka markalara yönel.

• Arkadaşların yorumları haklı . Eğer yıl içi 8 10 bin km ve üstü yapacaksanız bence otomatik.benzinli modellere temkinli yaklaşmak lazım . Ben eşim için aldım. Sadece ise gidip geliyor. Yani kaba hesap 5bin km ya yapar ya yapmaz . O yüzden çok takmıyorum ama yol.bilgisayarı 15lt den aşağı düşmüyor şehir içinde. Şehir dışı yola bi kere çıktı araç orda da 7lt falan idi galiba. Tek tesellim çok yol yapmaması . Bu arada biz Ordu da yaşıyoruz. Şehir içi trafik gerçekten berbat. 100 metrede 5 6 kere frene basıyorsun en iyi ihtimal. 2 kere banko durup.kalkıyorsun. o kadar kötü bir trafik var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.