Şimdi Ara

2012 model 1.4 dizel fiesta 77 bine alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ne zamandır araç bakıyorum. Bugün denk geldi bu ilan. Araç 90 bin kmde 2012 1.4 tdci gri fiesta. Hata boya yok. Titanium paket. Sizce almalı mıyım? 77 bin etmeyeceğini düşünüyorum normalde ama piyasanın hali de belirsiz. Görüşlerinizi merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otomatik mi?
    Otomatikse ve acil ihtiyacın da varsa 75 ver istersen.
  • Km yüksek gibi ama titanium olduğu için normal gözüküyor

• Km gayet güzel pazarlık yap iyi bir ekspere sok lastik vs ekstra masraf açmayacaksa alınır
  • 75 e anlaş , expere sok

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Manuel hocam araç. Otomatik istemiyorum masraf acar diye. Cok acil degil ama baska arac almak icin kredi cektim, adam vazgecti satmaktan. O yüzden kredi cekmisken kurtulmak istiyorum.

• Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ona o parayi verene kadar 15 bin daha az verip daha dusuk km daha temiz ve daha yuksel modelli 207 alirsin. Motor zaten ikisindede ayni hdi peugeot (psa) motoru var fiestada. Ayrica 207 daha konforlu daha genistir.

• Fiyat güzel. Pazarlıkla 75e alınırsa daha iyi olur.

Kıyas açısından

2012 1.4 dizel euro 5 motor trend(boş) paket 9500 hasar kayıtlı 2 değişenli 121 bindeki arabamı(fiesta) 65e alacak var ama vermiyorum ben 67 verene elimi tuttururum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 11 Mayıs 2020; 1:27:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

Ona o parayi verene kadar 15 bin daha az verip daha dusuk km daha temiz ve daha yuksel modelli 207 alirsin. Motor zaten ikisindede ayni hdi peugeot (psa) motoru var fiestada. Ayrica 207 daha konforlu daha genistir.
    Motor aynı olabilir ama sağlamlık sorunsuzluk dayanıklılık(alt takım özellikle) fiestada daha iyi. Ayrıyeten yol tutuş ve direksiyon tepkileri, sürüş zevki açısından fiesta daha önde.

• quote:

Orijinalden alıntı: farias07

Manuel hocam araç. Otomatik istemiyorum masraf acar diye. Cok acil degil ama baska arac almak icin kredi cektim, adam vazgecti satmaktan. O yüzden kredi cekmisken kurtulmak istiyorum.
    70 bin veya altı olursa al gitsin hocam. İşini görür diye düşünüyorum.
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    bende de 2010 fiesta var 1.4 dizel manuel titanium 1 parça çamurluğu boyalı serviste işlem yapıldı 800 tl tramerli. 60 bin km de ben ne istiyim

• 8 yaşındaki dizel araç yılda 40.000 km yapmalıydı

320.000 km altındaysa inanma
    %100 YALAN

Yılda
    Benzinli 20.000 km
    Dizel 40.000 km yapar. Altındaysa %100 yalandır.

(Daha az binen 1/100.000 ihtimal bulunur. Ama o da sizi bulmaz.)

Bununla ilgili konu açacağım oradan da forımu bilgilendirelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu para etmez diye düşünmeyin, o eskidendi
    yeni fiyatlara uyum sağlayamadığımız için öyle geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toxicated

bende de 2010 fiesta var 1.4 dizel manuel titanium 1 parça çamurluğu boyalı serviste işlem yapıldı 800 tl tramerli. 60 bin km de ben ne istiyim
    75den aşağı olmadığı kesin. Gerisi sizin becerinize kalmış

Tek eksisi euro 4 motor olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 11 Mayıs 2020; 17:16:39 >
  • Alınmaz aynı paraya 2013 yeni kasa benzinli al dizel olunca madalya takmıyorlar lpg takarsın dizelden az yakar.
  • Melikşah_38 M kullanıcısına yanıt
    O araç o para etmez babuş 77 nin yarısıda etmez çeyreğide etmez çeyreğinin çeyreğide etmez avrupada 1.000 birim para o araç.
    Millette para yokken nasıl uyum sağlayacak 1 çuval şeker ya da un ile takas ederse araç sahipleri o zaman uyum sağlar insanlar. Başka türlü mümkün değil. Yoksa öpülmeye devam.

• 6 ay önce 54 bine alabiliyoduk temiz 2012 titanium şimdi geldiği noktaya bak çok yazık. Keşke o dönem sıkışmasaydım da alabilseydim😢 Kişisel görüşüm asla 77 bin falan etmez. Komedi fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraEski_ -- 12 Mayıs 2020; 7:2:37 >
  • 7 senedir kullanmaktayım. Bu fiyatları görünce şaşırıyorum. Bari 2013 makyajlı kasa alın. 1.4tdci çok eski ve hantal bir motor. 1.5tdci hem daha sessiz hem daha az yakıuor ve güçlü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

7 senedir kullanmaktayım. Bu fiyatları görünce şaşırıyorum. Bari 2013 makyajlı kasa alın. 1.4tdci çok eski ve hantal bir motor. 1.5tdci hem daha sessiz hem daha az yakıuor ve güçlü
    1.4 tdci gayet sağlam ve iyi bir motor. Sizin aracın motor bitiktir. Aracta 4-5 kişi varken bile rampa falan dinlemeyen bi motor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.