Şimdi Ara

Peugeot 206 1.4 XT-2005 alınır mı(28-30 bine araç tavsiyesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 kapı 28-30 bine alınabilecek araçlar içinden en mantıklısı(XTlerde abs ve 8 airbag olması,ikinci el piyasası,pert olmaması,servis parça imkanı,şekil şukul bakımından da) bu gibi duruyor. Citroen c3 ve clio2 yedek olabilir.Fakat 206 lar ile ilgili çok fazla problem okudum forumlarda fakat kimi de ben pek sorun yaşamadım diyor.Aracın konforu yok o herkesin ortak noktası gibi.Alt takımlarda biraz narin.Bu problemler o yaşlardaki b segmentinde mevcut sanırım c3 ler de de varmış.Clio3 bulunabilir mi bilmiyorum bu fiyata ama bulunursa direk o tercihim olur.Sizin görüşünüz nedir 206 ile ilgili?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot 206 1.4 XT (2005): Satın Alınmalı mı?

Fransız otomobil üreticisi Peugeot'nun popüler hatchback modeli 206, ikinci el pazarında ilgi çekici bir seçenek olmaya devam ediyor. Özellikle 1.4 litrelik benzinli motor ve otomatik vites seçeneğine sahip XT modeli, uygun fiyatı ve pratik özellikleriyle dikkat çekiyor.

Peugeot 206 1.4 XT Özellikleri

2005 model Peugeot 206 1.4 XT, 75 beygir gücü ve 110 Nm tork üreten 1.4 litrelik TU3JP4 benzinli motora sahip. Dört ileri otomatik şanzıman ile eşleştirilen motor, şehir içi kullanım için yeterli performans sağlıyor.

Donanım özellikleri açısından 206 1.4 XT, elektrikli camlar, klima, radyo/CD çalar ve sürücü ve yolcu hava yastıkları gibi temel özellikleri içeriyor. Ayrıca, bazı modellerde alaşım jantlar, sis farları ve deri direksiyon gibi ek özellikler de bulunabilir.

Avantajları

• Uygun fiyat
    • Pratik hatchback gövde tipi
    • Yeterli performans
    • Kabul edilebilir yakıt verimliliği
    • İyi donanım seviyesi

Dezavantajları

• Eski bir model olduğu için güvenlik özellikleri sınırlı
    • Yüksek kilometreli örneklerde mekanik sorunlar yaşanabilir
    • Otomatik şanzıman biraz yavaş ve sarsıntılı olabilir

Sonuç

Peugeot 206 1.4 XT (2005), uygun fiyatlı ve pratik bir ikinci el hatchback arayanlar için uygun bir seçenek. Ancak, eski bir model olduğu için güvenlik özellikleri açısından eksiklikler ve yüksek kilometreli örneklerde mekanik sorunlar yaşanma ihtimali göz önünde bulundurulmalıdır. İkinci el bir 206 1.4 XT satın almadan önce aracın geçmişini ve durumunu dikkatle incelemeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • selam kardeşim aynı aracın dizelini yıllarca kullandım. bakımını olması gerektiği gibi yaparsan seni üzmez. 8 airbag müthiş; şu anda sıfır satılan full cliolarda bile 4 airbag var. eğer çocuğun varsa yada arkada yolculuk yapan XT güzel seçim. dizelin parçaları çok uygundu beni hiç üzmedi.
    araç her türlü modifikasyona açık. uygun parçalar ile araç başka bir araca dönüşüyor.

araç yalıtım çok zayıf yüksek hızlarda içerisi rüzgar sesi doluyor 100 km/h gibi. alt takımları aslında narin değil bilinenin aksine insanlar arıza çıkarmadan bu parçaları zamanında değiştirmediği için diğer parçalarda olumsuz etkilenip arıza vermeye başlıyor. o fiyat aralığında 8 airbag abs far sensörü yağmur sensörü gibi özelliklerle gayet güzel araç.
  • 206+ ya bindim 1 yıla yakın. Dediğiniz gibi alt takım çok narin bir çukura düşersem direk 150-200 gidiyordu. Benim aracı aldığım arkadaşın bakımlarını geciktirmesinden dolayı ettiğim masraflar dışında pek sorun yaşamadım aslında 1 yıl içinde. XT benimkinden donanım olarakta daha iyi alınabilir bence. Fiyatına göre donanımlı araç gerçektende.
  • alt takımı narin fakat parçaları ucuz. konforu yeterli seviyede , rüzgar sesi fazla. kaportası ince . kronik arızaları olsa da bu yıla kadar gelmişse çoğu çözülmüştür.
  • Şekil Şukuk peşindeysen al bi beyaz şahin

71 Hp ile yanlamaya çalışmak bi başkadır....
  • Sırf şekil olsun diye araba alınmaz belli ki dikkat çeksin diye alınıyo.Ön düzen,direksiyon kutusu,elektronik aksam,airbag arızaları vs... üzer sanayiden çıkamannnn getze jazz colta yönel.Daha önce bi arkadaş bunu yaşadı hala uğraşıyiii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xt yerine feline paket de bakabilirsin. Dijital klima, dört cam otomatik, fabrikasyon gti tamponlar ve çamurluklar gibi birçok ekstrası var diğer 206lara göre

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani şekilden kastım bi albea gibi tipsiz de olmasın anlamında 05-06 cliolara bakıyorum biraz oraya yöneldim sayılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.